Pozwolę sobie skorzystać z zaproszenia i śledzić Twoje jesienne poczynania. Oby ta pora roku była dla nas łaskawa.
Pozdrawiam

Te dubeltowe dzwoneczki to wysokie rosną?
  Te dubeltowe dzwoneczki to wysokie rosną?
 i ja Cię serdecznie pozdrawiam i bardzo się cieszę że jesteś i ciągle mam nadzieję że zawitasz na żywo w wiejskim ogrodzie
  i ja Cię serdecznie pozdrawiam i bardzo się cieszę że jesteś i ciągle mam nadzieję że zawitasz na żywo w wiejskim ogrodzie  

Podejrzewam że hodowcom lilii upał zaszkodził i oferty są skromne. Nic to
 Podejrzewam że hodowcom lilii upał zaszkodził i oferty są skromne. Nic to  poczekamy na wiosnę
  poczekamy na wiosnę   
  witaj bez Ciebie nie mogłabym zacząć
  witaj bez Ciebie nie mogłabym zacząć  Bardzo jestem ciekawa i jesieni i zimy czy rzeczywiście nastał okres ciepłych zim?
  Bardzo jestem ciekawa i jesieni i zimy czy rzeczywiście nastał okres ciepłych zim? 

Jagi
 Jagi

Te ogromne zachwyciły, ale te maleńkie najsłodsze. Na delikatnych jak niteczka gałązeczkach. Dlatego oddałam im hołd na koniec lata!
  Te ogromne zachwyciły, ale te maleńkie najsłodsze. Na delikatnych jak niteczka gałązeczkach. Dlatego oddałam im hołd na koniec lata!   

W zimowe wieczory na pewno będziesz miała więcej czasu na FO
  W zimowe wieczory na pewno będziesz miała więcej czasu na FO  

Nie mogło być inaczej. U mnie momentami ściana deszczu, co prawda kwiaty niektóre się położą, ale ja się cieszę bo będę mogła coś poprzesadzać. Dobrej nocy i słodkich snów
  Nie mogło być inaczej. U mnie momentami ściana deszczu, co prawda kwiaty niektóre się położą, ale ja się cieszę bo będę mogła coś poprzesadzać. Dobrej nocy i słodkich snów 

słoneczko wzeszło, po nocnym deszczu
  słoneczko wzeszło, po nocnym deszczu  no nie mogło tak być latem?, będzie ładny dzień, więc dziś chyba pojadę troszkę na działeczkę
 no nie mogło tak być latem?, będzie ładny dzień, więc dziś chyba pojadę troszkę na działeczkę 

ogród nasycony wodą i mimo ostrego deszczu nie leży na trawie
  ogród nasycony wodą i mimo ostrego deszczu nie leży na trawie  A ja się cieszę, że nie  muszę dzisiaj biegać z konewkę albo z wężem
  A ja się cieszę, że nie  muszę dzisiaj biegać z konewkę albo z wężem  Słońce zamazane jesienne i mgły snują się po polach
  Słońce zamazane jesienne i mgły snują się po polach  
  i nie wiem czy powtórzą cechy?
  i nie wiem czy powtórzą cechy?
 i u mnie słonko, ale takie zamazane za to ogród ślicznie podlany i wczoraj posadzone rośliny. Jedź na działeczkę wypij kawkę i posiedź na słoneczku!
  i u mnie słonko, ale takie zamazane za to ogród ślicznie podlany i wczoraj posadzone rośliny. Jedź na działeczkę wypij kawkę i posiedź na słoneczku!

. Mają być jeszcze temperatury ok. 30 stopni
 . Mają być jeszcze temperatury ok. 30 stopni  .
 .  i podziwiam jak zawsze Twoje rośliny.
  i podziwiam jak zawsze Twoje rośliny.
 Lato dało nam tym razem popalić, ale i tak jakoś ciężko się z nim żegnać, prawda? Jeszcze ucieszą nad marcinki, chryzantemy, a potem już tylko powsadzanie odrobinki cebul (przynajmniej u mnie), ostatnie porządki, kopczyki i przerwa... jak zawsze zbyt długa
 Lato dało nam tym razem popalić, ale i tak jakoś ciężko się z nim żegnać, prawda? Jeszcze ucieszą nad marcinki, chryzantemy, a potem już tylko powsadzanie odrobinki cebul (przynajmniej u mnie), ostatnie porządki, kopczyki i przerwa... jak zawsze zbyt długa   Ale to właśnie dzięki niej nie tracimy zapału do tej naszej ogrodowej przygody
 Ale to właśnie dzięki niej nie tracimy zapału do tej naszej ogrodowej przygody