Nasza działeczka- kolejne etapy powstawania
Taaak przez to drzewo genealogiczne też dawno temu przechodziłam jak moje panny miały duuużo lat mniej niż teraz .
Robienie drzewka pochłania bez reszty, fajna zabawa no i bardziej poznajemy swoją rodzinę, jej dzieje.
A ja już się bałam że jakaś bakteria złożyła Cię w łóżku
.
Jolu starczyło ci sadzonek czy wiosną podesłać kolejną turę
Pozdrawiam cieplutko
Robienie drzewka pochłania bez reszty, fajna zabawa no i bardziej poznajemy swoją rodzinę, jej dzieje.
A ja już się bałam że jakaś bakteria złożyła Cię w łóżku

Jolu starczyło ci sadzonek czy wiosną podesłać kolejną turę

Pozdrawiam cieplutko
Eluś bakterie to się mnie czepiają na szczęście rzadko tak więc dziękuję za troskę ;:21tija pisze:A ja już się bałam że jakaś bakteria złożyła Cię w łóżku.
Jolu starczyło ci sadzonek czy wiosną podesłać kolejną turę![]()
Pozdrawiam cieplutko
A co do sadzonek, to ...... myślę, że chyba starczyło Elu. Rozmieściłam je na skarpie w trzech miejscach. Pomiędzy nimi planuję posadzić jakieś inne okrywowe roślinki, tak żeby powstały po zakwitnięciu takie kolorowe "plamy"..

-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Marylko witam na mojej działce
Aga dużo jest zrobione, ale jeszcze dużo zostało
Jak pogoda pozwoli to jeszcze troszkę popracujemy jutro i w poniedziałek i koniec....Reszta w przyszłym roku
Oto parę zdjęć na koniec, bo widocznych postępów prac już nie będzie
Posadziłam takie różyczki...Ta pnąca puściła już listki. Oberwać?

Tuje =wyłożona agrowłóknina i kora. Na drugi rok dopiero zrobię jakieś obrzeże

Altanka w środku wymalowana, płytki położone, jeszcze tylko fuga /kolega zaoferował pomoc i położył nam płytki
/

Altanka "z prawa i z lewa" z zaczątkiem tarasu

Dęby na działeczce sąsiadującej z naszą

Aga dużo jest zrobione, ale jeszcze dużo zostało

Posadziłam takie różyczki...Ta pnąca puściła już listki. Oberwać?

Tuje =wyłożona agrowłóknina i kora. Na drugi rok dopiero zrobię jakieś obrzeże

Altanka w środku wymalowana, płytki położone, jeszcze tylko fuga /kolega zaoferował pomoc i położył nam płytki

Altanka "z prawa i z lewa" z zaczątkiem tarasu

Dęby na działeczce sąsiadującej z naszą

- agape
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 lip 2008, o 21:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witajcie! Ale fantastyczne foty! Przepraszam, że tak się entuzjazmuję, ale przepadam wprost za "fotami z roboty"!!! To daje tyle radości! Można z Wami cieszyć sie z postępów! Po prostu - super. Deski tarasowe- marzenie...przede mną też to jeszcze (w mniejszym formacie).
Róże to dla mnie wciąż czarna magia. Choć jakieś pnące sie wybijają pod żywopłotem...Ta parkowa jest szczególnie urokliwa dla mnie...no i Dęby...Jeszcze mają liście? U mnie juz dawno tylko konary.
Róże to dla mnie wciąż czarna magia. Choć jakieś pnące sie wybijają pod żywopłotem...Ta parkowa jest szczególnie urokliwa dla mnie...no i Dęby...Jeszcze mają liście? U mnie juz dawno tylko konary.
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
piękna altanka
i to wykończenie jej
super
nic tylko zamieszkać w altance
choć latem na kilka dni ...

pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
Oranio, Karolu miło Was gościć
Co do róż, to ja się też nie znam
kupiłam jakiś obornik granulowany i wsadziłam do ziemi takiej jaką mam...Zobaczymy...Tę pnącą posadziłam wcześniej i to bez obornika i puszcza już listki to chyba znak że się jej choć troszkę podoba...
Zdjęcie dębów przedwczorajsze
Dostałam dzisiaj trochę roślinek i krótkie popołudnie spędziłam na wsadzaniu, aż mnie ciemnica zastała. :x Było fajnie ciepło, tylko strasznie ponuro

Agnieszko, ja też lubię oglądąć właśnie takie zdjęcia, na których widać zmiany i postępy w pracy, a najlepiej to takie typu "przed i po" i również tak jak Ty cieszyć się razem z innymi ...agape pisze: ale przepadam wprost za "fotami z roboty"!!! To daje tyle radości! Można z Wami cieszyć się z postępów!
Róże to dla mnie wciąż czarna magia.
Dęby...Jeszcze mają liście? U mnie już dawno tylko konary.
Co do róż, to ja się też nie znam

Zdjęcie dębów przedwczorajsze

Dostałam dzisiaj trochę roślinek i krótkie popołudnie spędziłam na wsadzaniu, aż mnie ciemnica zastała. :x Było fajnie ciepło, tylko strasznie ponuro