Dorotko350 ależ proszę .Rosomane Janon to cudna róża, będziesz z niej zadowolona.Ja jeszcze znalazłam miejsce na dwie,więc jakieś czerwone teraz muszę sobie upatrzeć jeszcze
Dzięki.Tak też zrobię.Na jesieni też kilka posadzę.w końcu będę i ja miała jesienne doświadczenie i kwestię porównawczą w kwestii lilii.
kogra-Grażynko Ale wiesz jak to jest.Jak jakieś mocno korcą.Dziękuję za odpowiedź w sprawie lilii.
Kupie tylko parę i zobaczę co mi z tego wyjdzie.
Twoje l liliowce są cudne.Moje nie takie efektowne.ale też mnie bardzo cieszą
To Thuja Whipcord. dredzik ja nazywam. Swietna jest.Kupiłam ja w ogrodniczym,Blisko mnie.Nie mogłam jej się oprzeć.
Filemon24-Anitko Ja też czekałam trochę a nim tak się zrobiło z roślinkami..To i u ciebie będzie ładnie.Oj juz jest
mati1999-Mati Już zdecydowałam się na zakup,kilku lilii.A resztę na wiosnę dokupię jeszcze.
Chippendale właśnie ma nowe pączki, po mału szykuje się do ponownego kwitnienia.Także za kilka dni ci ja pokaże
Tulap-Mati Nigdy nie kupowałam lilii w lilypolu.Ale przejrzę, zobaczę co mają.Może mnie czymś skuszą
Róże w tym roku nawet ładnie rosną.
Cleome mam pierwszy raz,Z nasionek
Tak wczoraj mniałam imieninki.Dziękuję za piękne.życzenia
Tajeczko Cudne lato mamy.Tylko trochę sucho.W rabatach podlewam co raz.
Clemki jakoś rosną. jaszczurkę co raz widzę, bo Fiona przyniesie, pobawi się nią i zostawia,
cyma2704-Soniu a_nie-ala dokładnie napisała.Te paskudy, nie są groźne. One w środku buszują i wyjadają pyłki.
O dzięki w sprawie lili.Kilka kupie i spróbuję, a jak wyjdzie zobaczymy na drugi rok.
koziorozec-Martuś Dziękuję bardzo.Tak to jest , jak dużo roślin się podoba, chce się je mieć.Więc ciągnie się co się da do ogrodu.
Ja zawsze zachwycam się twoim ogrodem ,pięknym i bujnym
becia123-Beatko Dzięki wielkie za info o liliach .I za miłe słowa
Kasiulko17; kasia100780;Beaby-Betako; alicjad31-Alu ; iwek-Iwonko Dziękuję bardzo za miłe słowa i informacje.
a_nie-Alu Dziękuję za tak miłe słowa.Wiesz jak to jest tyramy, robimy, i ciągle modernizujemy.ciągle cos mam się podoba, przesadzamy , dosadzamy i tak to mamy.Ale i satysfakcja i jest, prawda?Ta pomarańczowo- czerwona róża to Emilien Guillot, cudna jest,Duży kwiat,ładny kolorek i pięknie z pachnie.

Od mojej gipsówki nie zauważyłam brzydkiego zapachu.
Dzięki za szczegółowe informacje co do tych paskud- chrząszcze Kruszczyca złotawka,.Ja je lubię i też już dawno przeczytałam,że one nie są groźne.
-- 27 lip 2015, o 07:44 --
LILIA JUDITH SAFFINGNA

Emilien Guillot - cudna róża

Róża Leonardo da Vinci

Rhapsody in Blue

[/URL]
-- 27 lip 2015, o 07:46 --
I jeszcze takie

Hortensja bukietowa 'Vanille Fraise

Hortensja bukietowa Kyushiu

Hortensja LIMELIGHT

LILIA NYMPH późno sadzona w maju( pod koniec) .Zakwitła tylko jednym kwiatkiem