Ładne liliowce,Lilie jak dużo w kępach ich masz

a co to za czosnek fioletowy , ładny obok róż i jeżówki??

- te bestie chyba muszą być wypasione - bo z koszyków zostały ...konstrukcje ...
 - te bestie chyba muszą być wypasione - bo z koszyków zostały ...konstrukcje ... 

Rzeczywiście to,że u kogoś rosną i  kwitną ładnie jakiekolwiek rośliny nie znaczy,że i u nas tak będzie  ...Powodzenia Ci życzę w  doborze tych najlepszych!
 Rzeczywiście to,że u kogoś rosną i  kwitną ładnie jakiekolwiek rośliny nie znaczy,że i u nas tak będzie  ...Powodzenia Ci życzę w  doborze tych najlepszych! 

nie wiem, o co chodzi... i to niezależnie od wieku róży.....
  nie wiem, o co chodzi... i to niezależnie od wieku róży..... Mimo wszystko uważam, ze czerwiec różą stoi....i nie zamieniłabym tego na nic innego na świecie, mimo tych problemów
  Mimo wszystko uważam, ze czerwiec różą stoi....i nie zamieniłabym tego na nic innego na świecie, mimo tych problemów  

Ciekawe, czy powtórzą kwitnienie jesienią, gdyż u mnie nowych pąków nie zawiązują. Oj, do kitu to lato u mnie w tym roku.
 Ciekawe, czy powtórzą kwitnienie jesienią, gdyż u mnie nowych pąków nie zawiązują. Oj, do kitu to lato u mnie w tym roku. 

mnie też za szybko minął czas też uwielbiam nasze spotkania wcześniej spotkałyśmy się u Szmita i w Sulejowie .
 mnie też za szybko minął czas też uwielbiam nasze spotkania wcześniej spotkałyśmy się u Szmita i w Sulejowie .