Giza trochę się niepokoję... no pokaż jakieś zdjecie

:P
  :P  

I ostatnio miałem okazję jej użyć. Nawet jednej borówki nie była w stanie wykopać zanim się połamała.
  I ostatnio miałem okazję jej użyć. Nawet jednej borówki nie była w stanie wykopać zanim się połamała.

.
 . 

Ale dla takiej musiałabym postawic garaż :P , duża pokusa dla ......., co prawda póki co nic nie ginie /tfu, tfu/ ale wole nie chcę
  Ale dla takiej musiałabym postawic garaż :P , duża pokusa dla ......., co prawda póki co nic nie ginie /tfu, tfu/ ale wole nie chcę  Taki szmaciak na dorażnie przewózki wystarczy, mam nadzieję.
  Taki szmaciak na dorażnie przewózki wystarczy, mam nadzieję.  

Też takiego dorwałam. Śliczny jest. Powiedz Gabrysiu okryjesz go czymś? Ja myślę, że jutro zrobię napad na młodnik i przytargam parę gałęzi świerkowych może wystarczy. U nas jest już tak zimno, że jak rano przyjechaliśmy to taki szron był, że trawa chrupała pod butami tak jej się zmarzło.
 Też takiego dorwałam. Śliczny jest. Powiedz Gabrysiu okryjesz go czymś? Ja myślę, że jutro zrobię napad na młodnik i przytargam parę gałęzi świerkowych może wystarczy. U nas jest już tak zimno, że jak rano przyjechaliśmy to taki szron był, że trawa chrupała pod butami tak jej się zmarzło.