Za to z niekłamaną szczerością powiem, że pocieszyłaś mnie, że nie tylko ja mam problemy z niektórymi w czerwonych ubrankach - światło, przesłona, czas ..... i guzik, efekt dalej daleki od satysfakcji.

, jak na ostatnio niezbyt sprzyjające warunki.
, jak na ostatnio niezbyt sprzyjające warunki.

Ja moje musiałam wnieść do domuAniakak pisze:No masz przepiękne kaktusy ,i pięknie Ci kwitną . U mnie moje teraz nie chcą , może dlatego że u nas pogody nie ma

Ja to nawet biorę taką doniczkę..latam z nią po balkonie, pokoju, parapecie i nic.......kolor kwiecia musi pozostać w kwestii wyobraźniDAK pisze:Obfitość kwitnienia jest zadziwiająca i zapierająca dech.
Za to z niekłamaną szczerością powiem, że pocieszyłaś mnie, że nie tylko ja mam problemy z niektórymi w czerwonych ubrankach - światło, przesłona, czas ..... i guzik, efekt dalej daleki od satysfakcji.
No czasem i w markecie czy na giełdzie kwiatowej coś można dorwaćSpy pisze:Piękne rośliny, a gymnole urzekające. Nawet w markecie dorwałaś cudnego gymka
Astropyrtki- dobre
W celu zwiększenia ich produktywności i tego, żeby nie zmokły do reszty wnosiłam całe towarzystwo do domuhonorka22 pisze:Bardzo produktywne te Twoje roślinki, jak na ostatnio niezbyt sprzyjające warunki.
ale żółtki też mają swój urokFiligranowa27 pisze:NAcieszyłam me oczka wspaniałymi kwitnieniami różowe i pomaranczowe kolory kwiatów są boskie

ale pochodnia bohaterem odcinka
  ale pochodnia bohaterem odcinka  

I u Ciebie także. A G. glaucum REWELACJA! Cudny kolorek kwiatka. Nie masz do niego numerka? Nie spotkałam chyba jeszcze glaucum bez stanowiska
  I u Ciebie także. A G. glaucum REWELACJA! Cudny kolorek kwiatka. Nie masz do niego numerka? Nie spotkałam chyba jeszcze glaucum bez stanowiska  

To wydaje mi się bardzo ważne w naszym kaktusowym zbieractwie , by nie ulegać łaknieniu gromadzenia wszystkiegomrooofka pisze: Moje zakupy są ostatnio bardzo sprecyzowane-głównie astro i gymno

, widać jeszcze sporo miejsca na nowe nabytki
, widać jeszcze sporo miejsca na nowe nabytki