czemu ja nie pomyślałam o lewkoniach
 czemu ja nie pomyślałam o lewkoniach   bardzo lubię te kwiaty i ich zapach
 bardzo lubię te kwiaty i ich zapach   muszę to nadrobić koniecznie
 muszę to nadrobić koniecznie   Nowe nabytki urocze
 Nowe nabytki urocze  

czemu ja nie pomyślałam o lewkoniach
 czemu ja nie pomyślałam o lewkoniach   bardzo lubię te kwiaty i ich zapach
 bardzo lubię te kwiaty i ich zapach   muszę to nadrobić koniecznie
 muszę to nadrobić koniecznie   Nowe nabytki urocze
 Nowe nabytki urocze  

za zimę !!
  za zimę !! za Pastellę
  za Pastellę   Heidi
  Heidi   i za całą piękną resztę
  i za całą piękną resztę   

będe tu niezbyt często i u was też do 17 czerwca oprócz weekendów z powodu wystawiania ocen i poprawy
  będe tu niezbyt często i u was też do 17 czerwca oprócz weekendów z powodu wystawiania ocen i poprawy   ...
  ... 
  A jak długo trzymają ci kwiaty ?
  A jak długo trzymają ci kwiaty ? 

w przyszłym roku postanowiłem kupić większą ilość lewkoni bo fajnie wyglądają i zajmują mało miejsca
  w przyszłym roku postanowiłem kupić większą ilość lewkoni bo fajnie wyglądają i zajmują mało miejsca   Mam nadzieję że będą dobrze rosły !
  Mam nadzieję że będą dobrze rosły ! 

Pff też mi problem ... kup wszystkie ! I najwyżej będziesz ciąć co wiosnę do ziemi
 Pff też mi problem ... kup wszystkie ! I najwyżej będziesz ciąć co wiosnę do ziemi   

nic nie pomaga na nie !
  nic nie pomaga na nie !  

tak na serio to możesz mieć znowu zamiast mszyc przędziorki
  tak na serio to możesz mieć znowu zamiast mszyc przędziorki   ... Nie no przecież jej nie wyrzuce coś pomyślimy
 ... Nie no przecież jej nie wyrzuce coś pomyślimy   
   moja ma bardzo dużo pąków a niektórzy narzekają że ich kilkuletnie mają najwyżej 3
  moja ma bardzo dużo pąków a niektórzy narzekają że ich kilkuletnie mają najwyżej 3   Tak Pastella ciekawie teraz wygląda , choć ma różne barwy ... bo np w u.r w czerwcu miała zielone kwiaty tak samo w lipcu a już jesienią różowe  także warto
 Tak Pastella ciekawie teraz wygląda , choć ma różne barwy ... bo np w u.r w czerwcu miała zielone kwiaty tak samo w lipcu a już jesienią różowe  także warto   . Gertruda Jeckyll  ona dopiero pokaże na co ją stać
 . Gertruda Jeckyll  ona dopiero pokaże na co ją stać   pachnie obłędnie jak konfitura różana w pączku ale u niektórych dorasta do 1,80 m
  pachnie obłędnie jak konfitura różana w pączku ale u niektórych dorasta do 1,80 m   poczekaj aż rozwinie się całkiem
  poczekaj aż rozwinie się całkiem

. Nic nie pomaga, nawet dziura budżetowa. Już wypatrzyłam kolejne róże. W sumie niedługo lipiec... Chyba pora zacząć obchodzić imieniny
 . Nic nie pomaga, nawet dziura budżetowa. Już wypatrzyłam kolejne róże. W sumie niedługo lipiec... Chyba pora zacząć obchodzić imieniny  

jeszcze tak rzadko będę do przyszłego czwartku ...
  jeszcze tak rzadko będę do przyszłego czwartku ... Mydła ludwika preparatów palców itp...
 Mydła ludwika preparatów palców itp... Heidi wszystkim się podoba !
  Heidi wszystkim się podoba ! 
  Ta... ja dopiero mam we wrześniu i już mam 7 odmian
 Ta... ja dopiero mam we wrześniu i już mam 7 odmian   

Wiesz pryskałem wczoraj samą wodą i nawet niektórym pomogło ... Zobaczymy
  Wiesz pryskałem wczoraj samą wodą i nawet niektórym pomogło ... Zobaczymy   

!
 ! 

Wszystkie tak piękne, że nie umiałabym wybrać, która podoba mi się najbardziej.
  Wszystkie tak piękne, że nie umiałabym wybrać, która podoba mi się najbardziej.

Kwiaty ma duże ładnie pachnące ! U mnie na pełnym przewiewie ale złapała rdzę ! Jednak jej przeszło
  Kwiaty ma duże ładnie pachnące ! U mnie na pełnym przewiewie ale złapała rdzę ! Jednak jej przeszło   Potem jak wiadomo zmienia się na czerwony kwiaty przy tym gorącu trzymają się dość dobrze !
 Potem jak wiadomo zmienia się na czerwony kwiaty przy tym gorącu trzymają się dość dobrze !
 Wszystkim się bardzo podoba ! Ale w tym roku przechodzi samą siebie
 Wszystkim się bardzo podoba ! Ale w tym roku przechodzi samą siebie   

Te kwiaty i ilość pąków !
  Te kwiaty i ilość pąków ! 

Heidi np powinna cudnie a teraz zupełnie bez
  Heidi np powinna cudnie a teraz zupełnie bez   

Ile rośnie tych panienek u Ciebie? Nostalgie masz chyba małą, to też piękny krzew i kwiat. Dbaj o nią, bo warto.  Jest bardziej zwarty od innych, nie zabiera więc aż tyle miejsca.
 Ile rośnie tych panienek u Ciebie? Nostalgie masz chyba małą, to też piękny krzew i kwiat. Dbaj o nią, bo warto.  Jest bardziej zwarty od innych, nie zabiera więc aż tyle miejsca.