Już jestem !
Mary Rose przechodzi samą siebie ! Dzisiaj jest cudowna ! Kwiaty przypominają mi Leonarda da Vinci ...

A jak pachnie !
Tutaj jeszcze pierwszy jej kwiat ... niestety nie zobaczył nawet promyka słoneczka bo ciągle lało !

Potem rozwinął się ...

Jak na pierwsze kwitnienie jej u mnie to nieprawdopodobne że na tak małym krzaczku potrafi być tyle kwiatów !
A dzisiaj Rozwinęła się Rhapsody in Blue ! Jeden kwiat ma taki dziwny a drugi normalny pięknie pachnie

Tu widać działalności mszyc ! Matko codziennie gniotę je palcami a na drugi dzień to samo , wczoraj sięgłem po miksture domowej roboty i pomogło !

Heidi Klum za momencik ... tylko nie rozumiem czemu spośród tylu róż tylko ją kochają mszyce !!!

A tutaj okazało się w tym roku że za Blisko posadziłem Berstein obok Pastelli ...

Gospel też ma kilka takich dużych pączków jednak trochę łysa od dołu ale jej można wybaczyć wszystko ze względu na zapach

Pompon Flower. za chwilę wypuści pewnie pączuchy !

Wszystkie Angielki wypuszczają nowe pędy...

Tak wygląda Giardina

ona nigdy nie będzie pewnie krzewem a tym bardziej pnąca !

Coraz większe pączki na Duch. de Rohan , tylko nie rozumiem czemu tak mało osób ją ma !

RiB też szaleje z gałązkami !

Leonardo podrósł ale w półcieniu chyba nie będzie szybko pączków ? Tak samo na Novalisie

Lavaglut jeszcze nigdy mnie nie zawiodła ! W tym roku też
Lecę do was