Aniu, Dorciu ,
anym ,
Anna11,
Tajka ,Margaret2014 ,
iwona0042 Wasze wizyty to dla mnie przyjemność wielka!

A jeszcze jak zostawicie ślad swojej bytności to już pełnia szczęścia ! Jak zawsze wpisy wszystkich moich Gości radują mnie niezmiernie!
Wasze miłe słowa są zawsze budujące dla mnie a szczególnie,kiedy nie szczędzicie pochwał

Chyba wszyscy po to
tutaj jesteśmy!

Liczne odwiedziny tych, co tylko tutaj wchodzą i wychodzą bez śladu są miłe ale...

Wierzę,że i ten
elektorat jest stały ale niemy... tak wygodniej... Większość z pewnością byłaby mile widziana !
Aniu ciekawa jestem jakie zakupy azaliowe poczyniłaś..u mnie nowości - niet! Jakoś nie odczuwam potrzeby bo ogródek pełny... do czasu aż mi znowu coś wpadnie w ręce ale okazji nie szukam! Ty mnie zawsze dowartościowujesz!

Tym razem to nie oko dojrzało tylko sam obiektyw , to był pstryk od niechcenia...
dorcia7 miło mi czytać,że Ci się moje pstryki podobają i wyrażasz to miłym wpisem !...

Na leżaczku odpocząć trzeba choć ja nie mam na to jakoś wolnego czasu ... Był spory upał więc kontemplowaliśmy z małżonkiem w cieniu z jogurcikiem w dłoniach w samo południe...
anym Aniu trawka jest bezimienna ale ulubiona bo wcześnie wychodzi na wiosnę i zaraz ma kłosy...

Czosnki trzeba mieć ja je mam od dawna choć olbrzymie Krzysztofa zginęły...
Anna11 tyle host

...ale one są bez osbsługowe praktycznie to faktycznie zapchajdziury ogrodowe!

Jedynie przed ślimakami chronić trzeba...Pada u mnie z przerwami 3-ci dzień ... chłodno i siedzenie w domu...nie lubię tak...tkwić bezczynnie...
Tajka rdest rośnie bardzo szybko ja mam 2-gi sezon już go podzieliłam mam w 2 miejscach i u sąsiadki też już rośnie..Z pewnością to roślina,której zapędy trzeba będzie ograniczać...ale Ty masz duży ogród więc problemu nie będzie...On jest łatwy do usunięcia ponadto...

Również Tobie życzę miłego weekendu miejmy nadzieję, że przestanie padać...
Margaret2014 Małgosiu bardzo Ci dziękuję za tak miłe słowa!

Żółte kwiatuszki kupiłam w spożywczaku to gazania .
Iwonko cieszy mnie,że Ci się podobają zdjęcia mojego gąszczu... jeszcze daję radę się w nim poruszać!
MAJOWE TAKIE...SOBIE...

ta azalia kwitła słabo 2 razy przesadzałam w celu poszukiwania dla niej dobrego miejsca...jesienią jej znalazłam!

jarzmianka

w tle szczodrzeniec i pontyjka

tawuła śliwolistna

tak wyglądała 3 dni temu piwonia lekarska