Zakątek na Debowym

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Tulap
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2014, o 09:30
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Zakątek na Debowym

Post »

Nie dziwię Ci się,June naprawdę śliczna(chyba będzie jedyną porządna u mnie ;:224 )
Ale hostowiska piękne są ;:108
Nie mogę się doczekać własnej chałupy,co to się host do bólu (brzuchów ślimaków)nasadzi ;:172
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ale dałaś po oczach a War Paint dech aż zapiera. ;:215 ;:215
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aniu hosty jeszcze raz podziwiam, niezła kolekcja. ;:oj Azalia wyjątkowo energetyczna, jak się w pełni rozwinie, będzie największą ozdobą rabaty. ;:215 Powojniki teraz mnie fascynują, jak taka niepozorna roślina wydaje tyle pięknych kwiatów. :shock:
Awatar użytkownika
ASK_anulla
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 cze 2013, o 13:44

Post »

Aneczko, Twoja hostowa rabata już się zapełniła barwnymi liśćmi i jest fantastyczna. Ja odkryłam na działce kilka nowych odmian - już zdążyłam zapomnieć, co mi podarowałaś - najpiękniejsze liście ma zielona z jaśniejszym brzegiem (wstawię u siebie - to więcej Ci powie), aż mam ochotę je pogładzić, tak ładnie się wywijają na zewnątrz.
Powojniki też masz już do podziwiania. Jeśli pamiętasz mój tajemniczy atragene, to okazał się zwykłym górskim (Montana). Zdjęć nie wstawię, bo ograniczyłam wątek do mojej działki. Nie dziwne, że mi nie kwitł, skoro go nisko cięłam :oops: . Myślałam, że się rozkrzewi :lol: .
Pozdrawiam, Anna.
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków!
Potencjalny ogród Anulli cz. 2
Awatar użytkownika
katharos
1000p
1000p
Od: 4 sie 2012, o 12:16

Post »

Piękne hosty ;:138 ;:180
Piwonia pierwszy raz zakwitnie? też jestem ciekawa, miałam ją w rękach w sobotę...ale cena jak na razie nie dla mnie ;:222
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42

Post »

Ja stąd nie wyjdę siedzę i podziwiam Twoje hosty i naprawdę czekam wiosny hahhaah wiesz dlaczego :lol:
ja mam w 90% azalie japońskie nie wymagają duzo miejsca , moje mają ..po 15 lat i to małe krzaczki :)
Nie mam zagospodarowanego miejsca pod lipą , sam cien, i stwierdziłam że to idealne miejsce na hosty :) trawa z biedą tam rośnie bo za ciemno, zasadziłam na próbę Ventricrosę w zeszłym roku wiosna i ona wprost szaleje , widać że miejsce jej pasuje :)
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Moja córcia właśnie zadzwoniła. Zdarła ustny angielski - ostami egzamin maturalny! ;:138 ;:138 ;:138 39 punków na 40 !!!!
Dzięki Bogu :):) I osobom nas wspierającym ;:108
Teraz tylko czekanie na wyniki pisemnych .

Mateuszu-Tulap; Kasiula17 ; cyma2704-Soniu;ASK_anulla-Anulko ;katharos-Kasiu; trzynastka-Celinko Dziękuję za wasze odwiedziny ;:196
Jest kilka host moich ulubienic.June należy do nich.ale ona jest naprawdę śliczna ;:167 U mnie ślimaków nie ma.Także nie musza być wszędzie .
Kasiulko17 War Paint jest piękna jak się wybarwia.Szkoda,że jeszcze trochę i zielenieje :cry:
Hosty mnie urzekły chyba 7 lat temu.Dostałam odpis podatkowy ( po cichu) i od razu większa ilość kupiłam.Normalny bzik. ;:7 ;:7
chociaż w szkółkach kupowałam,To też pomyłki były niestety :twisted: ,A ze 3 czy 4 mi padło, ;:145 były zbyt małe , albo nie wiem Co .
Ventricrosa to stra i bardzo dobra odmian.Ładnie i szybko rośnie :)
Anulka jak tylko je rozpoznam, to ci powiem, bo sama nie wiem jakie ci wysyłałam.Mam kilka NN .Montana też jest piękna.Może nawet bardziej obficie kwitnie niż atragene
Tak ,Piwonia pierwszy raz zakwitnie.Dlatego tak bardzo ciekawa jestem co mi się trafiło :|

Obrazek
Bodziszki zaczynają
Obrazek
Obrazek

i orliki
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A ja dzisiaj na ryneczku kupowałam pomidorki( sadzoneczki) i paprykę i żurawkę jedna dojrzałam co nie mam i oczywiście kupiłam ;:7 ;:7
.I widziałam sadzonki dzwoneczka irlandzkiego i się zastanawiałam, zastanawiałam i nie kupiłam
ale to chociaż ze 4 sadzonki trzeba byłoby kupić.??
Żeby go bardziej było widać.Bo na wysiew to chyba za późno już ??
Awatar użytkownika
iwek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 cze 2014, o 14:05

Post »

To trzymamy kciuki za pisemne egzaminy,a tym czasem przepiękne orliki,ostatnio zauroczyła mnie jarzmianka czy może masz ten kwiat? :D
Pozdrawiam Iwona
Moje kwiatki
Awatar użytkownika
kasia100780
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 lip 2014, o 16:39

Post »

Gratulacje dla corki ;:138
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Aniu, gratulacje dla córki. Piękny wynik. No i do przodu :).
Piękne orliki, zachwycam się dziś u wszystkich nimi. I pluję sobie w brodę, że mam ich tak mało. Nawet nie wiem jakie, bo jeszcze żaden się nie otworzył.
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42

Post »

Super wiadomość, gratulacje dla córki :D i to jaki wynik suuppperrrr ;:138 piękne kolory orlików :)
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22

Post »

To teraz zadzwoń Ty kochana do córki i złóż gratulacje od Forumowiczów. ;:138 ;:138
Super a tyle nerwów zjedzonych. :;230
Kwiaty śliczne i bodziszki na zdjęciach wyszły przepięknie. ;:138 ;:138
Też mam sporo host co tracą kolor ale wiosną cieszą jak diabli.
Tez tak kupuje małe sadzonki czasami szukam czy coś faktycznie tam jest. ;:174 Teraz wole wymiany. :;230
Awatar użytkownika
Andzia84
1000p
1000p
Od: 23 sty 2014, o 15:51

Post »

Aniu u Ciebie już taka piękna, zaawansowana wiosna-u mnie jeszcze w powijakach. A wydawałoby się, ze mieszkam w nieco cieplejszym regionie niż Twój. No cóz-dom na wolnej przestrzeni pól i ogród narażony na wiatry i mróz robi swoje. Cudowne powojniki pokazałaś. Chociaż mnie zachwyciła Twoja hosta-war paint. Przepiękna jest ;:167
kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2008, o 13:05

Post »

Orliki bardzo lubię. To takie niewinne baletnice, które wdzięcznie poruszają się kołysane przez wiatr...
Zdolną masz córcie, gratulacje!!!
w domu i w ogrodzie, cz.2, cz.3, cz.4
pozdrawiam serdecznie, Mariola
Awatar użytkownika
Renata1962
1000p
1000p
Od: 24 lut 2011, o 16:44

Post »

Aniu córci gratuluję wspaniałego wyniku ;:63 podziwiam orliki bo to ich pora pokazać jakie są piękne :wit
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”