iryski masz  cudne.
 iryski masz  cudne.   
 Twoja pergola wygląda dość solidnie. Gdzie ją kupowałaś i czy była droga ?
Białe pnące róże
 , czy to będzie wstęp do białego ogrodu ?

iryski masz  cudne.
 iryski masz  cudne.   

Na jesieni zrobiłam podobną konstrukcję - tylko nie wiem jakie mam róże bo kupiłam jako wielkokwiatowe a okazały się pnącymi, więc dokupiłam im pergolę i przesadziłam je. Mają już maleńkie pączki. Będzie niespodzianka.
  Na jesieni zrobiłam podobną konstrukcję - tylko nie wiem jakie mam róże bo kupiłam jako wielkokwiatowe a okazały się pnącymi, więc dokupiłam im pergolę i przesadziłam je. Mają już maleńkie pączki. Będzie niespodzianka.   

Z braku innych roślin odtrawiona powierzchnia została obsadzona białymi astrami. Powstało przedłużenie Białej Rabaty, która teraz ma kształt nieregularnej podkowy.
  Z braku innych roślin odtrawiona powierzchnia została obsadzona białymi astrami. Powstało przedłużenie Białej Rabaty, która teraz ma kształt nieregularnej podkowy.

Pergola wygląda solidnie, u mnie właśnie zawala się pod ciężarem róży. Muszę nabyć jakąś solidna konstrukcję, najlepiej metalową. Póki co trzecia pergola spod róż do wymiany
 Pergola wygląda solidnie, u mnie właśnie zawala się pod ciężarem róży. Muszę nabyć jakąś solidna konstrukcję, najlepiej metalową. Póki co trzecia pergola spod róż do wymiany 

aż nareszcie odnalazłam Twoją sympatyczną działeczkę i to akurat wtedy kiedy na niej jesteś
 aż nareszcie odnalazłam Twoją sympatyczną działeczkę i to akurat wtedy kiedy na niej jesteś   Fajna Mikolinowa fotka
 Fajna Mikolinowa fotka  

zakup od Anitki( nick Anitaaa)
 zakup od Anitki( nick Anitaaa) zakup sprzed lat od Wiesi ( nick Jany15)
 zakup sprzed lat od Wiesi ( nick Jany15) To Dancing Bunnies (Black`02) SDB
 To Dancing Bunnies (Black`02) SDB

którą na swoje utrapienie przywiozłam w zeszłym roku od Justynki-Klarysy.
 którą na swoje utrapienie przywiozłam w zeszłym roku od Justynki-Klarysy. Yippy Snippy od Anitki
 Yippy Snippy od Anitki Fioletowy staruszek NN mało fotogeniczny, nie mogę mu zrobić takiej fotki, z której byłabym zadowolona
 Fioletowy staruszek NN mało fotogeniczny, nie mogę mu zrobić takiej fotki, z której byłabym zadowolona  
  Biały z pomarańczową bródką NN
 Biały z pomarańczową bródką NN