Storczyki Storczykowej
- Jeanne
- 1000p

- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dusia, rób fotki i zrzucaj od razu na kompa a potem kasuj
nawet się nie zorientują ze robiłaś jakieś nowe 
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
Po co obciążać zdjęciami dysk
... za 30 złotych można mieć pamięć zewnętrzną ...

Jak dla mnie ... świetna sprawaPAMIĘĆ PENDRIVE CORSAIR FLASH VOYAGER ...
Pamięć Corsair Flash Voyager posiada wodoszczelną, gumową obudowę. Jego świetne transfery plasują go wysoko w rankingu najszybszych pamięci flash.
SPECYFIKACJA TECHNICZNA Pojemność: 1 GB
Interfejs: USB
Prędkość odczytu: 29 MB/s
Prędkość zapisu: 21 MB/s
Obsługiwane systemy operacyjne: Windows 98SE/2000/ME/XP, Mac 8.6+, Linux 2.4+
Gwarancja (miesięcy): 60
Pozdrawiam, Baśka
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
ja komórką mogę robić zdjęcia, ale nie mogę przerzucać na kompa, bo nie mam odpowiedniego programu. większość fotek zamierzam wywołać i wsadzić do albumu, by mieć jakąś pamiatkę. kiedyś mi wystarczało zrobić storczykowi 1 fotkę, a teraz muszę conajmniej 5 
Ja kiedyś próbowałam przerzucić fotki z komórki na kompa, ale się nie udało. z aparatu umiem przerzucić.
A tak poza tym moje storczyki mają się dobrze. buła na jednym z Phal. to chyba łodyżka, która najpierw wyszła łodygą i jest zwinięta, a końcówka z kwiatkami jeszcze nie wyszła z rośliny. po prostu łodyżka jakby zwinięta w supełek. może w końcu wyjdzie, wyprostuje się i urośnie... inne pędy mają się dobrze. na koralowym Phal. 1 pęd rośnie, a drugi stoi w miejscu i jest dużo mniejszy od pierwszego. inne pędy rosną normalnie.
Posty pisane jeden po drugim zostały połączone w jeden - Moderator.
Ja kiedyś próbowałam przerzucić fotki z komórki na kompa, ale się nie udało. z aparatu umiem przerzucić.
A tak poza tym moje storczyki mają się dobrze. buła na jednym z Phal. to chyba łodyżka, która najpierw wyszła łodygą i jest zwinięta, a końcówka z kwiatkami jeszcze nie wyszła z rośliny. po prostu łodyżka jakby zwinięta w supełek. może w końcu wyjdzie, wyprostuje się i urośnie... inne pędy mają się dobrze. na koralowym Phal. 1 pęd rośnie, a drugi stoi w miejscu i jest dużo mniejszy od pierwszego. inne pędy rosną normalnie.
Posty pisane jeden po drugim zostały połączone w jeden - Moderator.
- Storczykowa

- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dusiu, przecież cały czas rozmawiamy z Tobą na innych wątkach. Nie będziemy przecież pisać każdego dnia:,,-Rosną mi nowe pędy.-O jak fajnie że rosną Ci nowe pędy.,, To byłoby bardzo nudne. Poruszamy się po różnych wątkach i rozmawiamy ze sobą, nikogo nie ignorujemy. Gdzie dzieje się coś nowego, ciekawego, tam się pisze. My już od jakiegoś czasu wiemy, że rosną Ci nowe pędy i cieszymy się razem z Tobą, ale nie możemy w kółko Cię zapewniać o tym co już wiesz 
-
Orchideomaniak
- 500p

- Od: 19 sie 2008, o 21:59
- Storczykowa

-
Orchideomaniak
- 500p

- Od: 19 sie 2008, o 21:59
- Storczykowa

może niedługo pojawi się więcej pędów. moje się pojawiały z dnia na dzień. jednego dnia nie były, a drugiego już były. Mi i T. sprawia dużą radość, jak odnajdujemy jakiś nowy pęd lub widzimy, że podrosły pędy. pęd na żółtej Vandzie rośnie powoli, ale rośnie i mam nadzieję, że zakwitnie ładnie i nie opadnie.Orchideomaniak pisze:Mi tylko jeden puszcza pędi jest prosty i codziennie większy
ma tylko 2.5 cm
ale już bardzo cieszy
a poza tym to chyba zauważyłem że rośnie mi ped w Dendrobium phalaenopsis, choć jeszcze nie jestem pewny, bo jest jeszcze głeboko pomiedzy liśćmi
- Storczykowa

- BEATA55555
- 200p

- Od: 22 wrz 2008, o 17:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Storczykowa