Dorotko (Dorkow0) jak miło, że zaglądasz

, wróć wreszcie i pokaż swoją wiosenkę i moją ulubioną rabatę. Wiesz, że zawsze zapraszam i na piwko i na kawkę i na co tylko chcesz.
Jolu (April ) czerwone doprowadzają Cię do czerwoności?

. Ja lubię wszystkie kolory w ogrodzie , więc czerwone też zamówiłam tylko miały być w innym miejscu. Zestawienie kolorystyczne o którym mówisz bardzo mi się podoba, a co limonkowego wsadziłaś?
Alana te liliokształtne zamawiałam ale miały być inne, ale to dobrze, że ładnie rosną. Co do ciemnego zakątka to paprocie masz rację, dąbrówka też i inne, tylko kurcze u mnie same ciemne zakątki powstają i we wszystkich to samo rośnie, bo nic tam innego nie da rady

.
Jolu w takim razie dobrze, że się pomylili skoro tak wszyscy chwalicie

. Chciałam sprawdzić nazwę tej pomyłki na stronie ale niestety teraz nie mają tulipanów , więc musimy poczekać do jesieni.
Tulapku klony palmowe, żurawki

, a cebule dałyby radę?
Czyli już mam paprocie w odmianach, kloniki palmowe, żurawki, dąbrówka, barwinki, zawilce(będą tam miały bardzo dobrze).
Miłka ale tam będzie chyba za ciemno na takie zestawienie? Słońce tylko urywkami będzie dochodzić, a tylko zachodzące dotrze w całości. Teraz nie ma liści na olsze z przodu i po bokach więc wydaje się jasne.
Grażynko paprocie w odmianach, barwinki , zawilce i ta ścieżka świetny pomysł

. Macierzanka to za ciemno chyba by miała. A mała ławeczka lub pieniek - ale wpierw sąsiadkę sławojkę muszę wyeksmitować bo towarzystwo do siedzenia kiepskie

. Ale to też da się zrobić, bo taki mam plan, na jej miejsce już mam cały scenariusz ułożony

.
Gosiu

cieszę się i mam nadzieję, że w tym roku też nas odwidzicie , ocenisz zmiany osobiście i pogoda może będzie lepsza. Zmiany są ale to tu zaczęte, tam zaczęte . Parzydło rzeczywiści w cieniu świetnie rośnie, sama przesadzałam bo w słońcu marnota była, a odmian dużo.
Czyli już mam paprocie w odmianach, kloniki palmowe, żurawki, dąbrówka, barwinki, zawilce, macierzanka jakby dała radę, parzydła.

wszystkim, teraz znowu czekać na przypływ gotówki

.