Efekty (serio, serio) już widać - trzmielinki młode listki puszczają i całe są!!!
Pochylony świat na piasku cz.1
-
November23
- 200p

- Od: 8 wrz 2008, o 10:05
-
November23
- 200p

Qrcze...wyrzuciłam opakowanie, ale czekaj, czekaj... ten co stosowałam to był chyba "Decis"... ale preparatów jest sporo, do wyboru do koloru, kupiłam ten, bo mi sprzedawca polecił, pomogło
To się rozcieńcza ściśle wg. przepisu i luuuuu na brzydale! Częścią opryskałam dokładnie roślinki a resztą podlałam obficie

-
November23
- 200p

- JacekP
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 mar 2007, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
To z tego, co zrozumiałem - albo się ma krety albo pędraki? Bo chyba krety żywią się pędrakami? U mnie raczej krety, bo jeszcze pędraka nie widziałem. Za to nornic pod dostatkiem, a to jeszcze gorsze, bo większe od pędraka i większe szkody robi. Moja kotka je co prawda goni, ale nie zawsze skutecznie 
-
November23
- 200p

- kubanki

- Od: 28 sie 2008, o 16:34
Nie poganiam, bo ja też na tym skorzystałam. Wiosną nabędę ten preparat i też podleję moje roślinki. Może ruszą z kopyta, bo myślę, że przez te pędraki takie rachityczne w tym roku były.
Dziś pogoda znowu parszywa, w domu musi się palić światło, bo inaczej ciemno i ponuro. Pada tak, że nawet na spacer z Maluszkiem się nie wybiorę. Podeślijcie trochę słoneczka, jeśli w ogóle gdzieś ono dziś świeci.
Dziś pogoda znowu parszywa, w domu musi się palić światło, bo inaczej ciemno i ponuro. Pada tak, że nawet na spacer z Maluszkiem się nie wybiorę. Podeślijcie trochę słoneczka, jeśli w ogóle gdzieś ono dziś świeci.
- kubanki

- Od: 28 sie 2008, o 16:34
Chyba ktoś się zlitował i w godzinach południowych podesłał mi trochę słoneczka. Dziękuję bardzo!!! Dzięki temu wszystkie cebulki są już w ziemi. Posadziłam je na wprost kuchennego okna, bo tam najbardziej będą cieszyć oczy. Jak tylko wróciłam do domu zaczęło lać i wiać, a potem rozpoczęła się regularna burza
z błyskawicami i piorunami i to gdzieś niedaleko.
Niestety od jutra w mojej okolicy zapowiadają już regularne przymrozki w nocy
Niestety od jutra w mojej okolicy zapowiadają już regularne przymrozki w nocy
- aguskac

- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
Witaj Kochana 
Oczywiście na początku gratuluję synusia. Nie dość, że słodki, to jeszcze wyrozumiały
pozwala mamusi bawić się roślinkami.
Powaliłaś mnie na kolana swoim ogrodem. Niby tyle jeszcze do zrobienia, ale jak szybko nabiera to kształtów !! Moje gratulacje. Kamienie tak jak wszystkim i mi się bardzo podobają. Ja swoje do otoczenia wysepek targam z różnych miejsc, głównie pól. Sporo ich było też już na naszym podwórku zanim tu nastałam. Te wykorzystaliśmy w 1 kolejności. Mam nadzieję, że okładanie nimi wysepek to będzie ostatnia taka robota
Chętnie bym pomogła pozbyć Ci się kilku głazów hihi... nie będzie to łatwa sprawa przemieścić je w docelowe miejsca. Ważne , że efekt jest super. Masz pole do popisu tylko pozazdrościć!! Pewnie teraz nie możesz doczekać się wiosny....szkoda, że nasze ogrody muszą przysnąć na zimę. Pozdrawiam Aga
Oczywiście na początku gratuluję synusia. Nie dość, że słodki, to jeszcze wyrozumiały
Powaliłaś mnie na kolana swoim ogrodem. Niby tyle jeszcze do zrobienia, ale jak szybko nabiera to kształtów !! Moje gratulacje. Kamienie tak jak wszystkim i mi się bardzo podobają. Ja swoje do otoczenia wysepek targam z różnych miejsc, głównie pól. Sporo ich było też już na naszym podwórku zanim tu nastałam. Te wykorzystaliśmy w 1 kolejności. Mam nadzieję, że okładanie nimi wysepek to będzie ostatnia taka robota