Aniu
 miejmy nadzieję, że ten rok będzie dobry dla naszych róż.

ale co tam ważne że cię znalazłam
 ale co tam ważne że cię znalazłam   
  na zdjęciach muszę mu u siebie znaleźć odpowiednią miejscówkę
 na zdjęciach muszę mu u siebie znaleźć odpowiednią miejscówkę
 i mnie już świeci.
  i mnie już świeci.
 Mchówkami jestem szczerze zachwycona. Nie dość, że zdrowe i bezproblemowe, tak jak napisałaś, to jeszcze ten zapach. Wszystkie bardzo intensywnie pachną. Mam dwie i chętnie posadziłabym więcej, nawet to pojedyncze kwitnienie przeboleję
 Mchówkami jestem szczerze zachwycona. Nie dość, że zdrowe i bezproblemowe, tak jak napisałaś, to jeszcze ten zapach. Wszystkie bardzo intensywnie pachną. Mam dwie i chętnie posadziłabym więcej, nawet to pojedyncze kwitnienie przeboleję   ..gdybym tylko miała więcej miejsca
 ..gdybym tylko miała więcej miejsca  

Mam jeżówki białe i złocień. Werbena nas w nerwicę wpędzi. Może z samosiewu będzie lepszy efekt. Mnie udało się z przechowanej rośliny matecznej ukorzenić trzy sadzonki. Piękna roślina, ale zachodu z nią co niemiara. Tulipan przepiękny, oby tegorocznych szybko doczekać.
  Mam jeżówki białe i złocień. Werbena nas w nerwicę wpędzi. Może z samosiewu będzie lepszy efekt. Mnie udało się z przechowanej rośliny matecznej ukorzenić trzy sadzonki. Piękna roślina, ale zachodu z nią co niemiara. Tulipan przepiękny, oby tegorocznych szybko doczekać. 

O mateczko! A ja się na swoją złoszczę, że po dwóch tygodniach nawet nie drgnie. Uffff... No to czekamy dalej.
  O mateczko! A ja się na swoją złoszczę, że po dwóch tygodniach nawet nie drgnie. Uffff... No to czekamy dalej.   

Przymierzałam się do niej od zeszłego roku i ciągle jakoś nie było mi po drodze. Wreszcie wczoraj podjęłam ' męską ' decyzję i nic nie było mnie w stanie powstrzymać
  Przymierzałam się do niej od zeszłego roku i ciągle jakoś nie było mi po drodze. Wreszcie wczoraj podjęłam ' męską ' decyzję i nic nie było mnie w stanie powstrzymać  

Dopiero dziś się wpisuję bo choć śledzę wątek od początku to z telefonu, a tam źle mi się pisze
  Dopiero dziś się wpisuję bo choć śledzę wątek od początku to z telefonu, a tam źle mi się pisze   Dzisiaj w końcu dopchałam się na dłużej do komputera-konkurencja niestety coraz bystrzejsza i tylko czatuje kiedy mama odpala sprzęt
 Dzisiaj w końcu dopchałam się na dłużej do komputera-konkurencja niestety coraz bystrzejsza i tylko czatuje kiedy mama odpala sprzęt   

A Eden jest po prostu niesamowity. Kupię go sobie na pewno i posadzę przy tarasie. gdy tylko będę go mieć
 A Eden jest po prostu niesamowity. Kupię go sobie na pewno i posadzę przy tarasie. gdy tylko będę go mieć 

U mnie jest kilka takich maluszków, tylko drżę o nie, żeby nie padły jak szałwie (1 mała roślinka z całego opakowania została).
 U mnie jest kilka takich maluszków, tylko drżę o nie, żeby nie padły jak szałwie (1 mała roślinka z całego opakowania została).

Ani jednego promyka
 Ani jednego promyka  

To super różyczka dająca wiele radości:)
  To super różyczka dająca wiele radości:) 
  Ale nie poddam się i wszystko zrobię,by ją wyhodować
 Ale nie poddam się i wszystko zrobię,by ją wyhodować  

Ciekawe jak Tobie się uda? Trzymam kciuki...
 Ciekawe jak Tobie się uda? Trzymam kciuki... 
  Moje dzieci tez lubią stronki,a kto nie lubi?
 Moje dzieci tez lubią stronki,a kto nie lubi? 

witaj Aniu. U mnie dzisiaj słonko. Jakżeby inaczej mogło być. Ja w mieście to i pogoda się robi. Jak odjeżdżałam wczoraj, to byłam tego świadoma. Niebo było tak ślicznie rozświetlone przez gwiazdy że ah... A Mars świecił jasno jak nigdy. To chyba specjalnie dla mnie, na odchodne
  witaj Aniu. U mnie dzisiaj słonko. Jakżeby inaczej mogło być. Ja w mieście to i pogoda się robi. Jak odjeżdżałam wczoraj, to byłam tego świadoma. Niebo było tak ślicznie rozświetlone przez gwiazdy że ah... A Mars świecił jasno jak nigdy. To chyba specjalnie dla mnie, na odchodne   .
 . . A Edenka...
. A Edenka...   . Brak mi słów. Chyba jak zawsze kiedy ją widzę. Te pąki, ten kolor, ta gracja..
 . Brak mi słów. Chyba jak zawsze kiedy ją widzę. Te pąki, ten kolor, ta gracja..   .
 . . Chipka nie chciałam, nie chciałam i w końcu kupiłam.
. Chipka nie chciałam, nie chciałam i w końcu kupiłam.