Madziu a no właśnie... Doktorek!!! Oj Wiliam i mnie się obłędnie podoba. Gdyby tylko był u Ewci Gloridei...
 Już od dawna byłby mój! A tak muszę polować w realu.
  Już od dawna byłby mój! A tak muszę polować w realu.   Jest szansa na Obi. I to chyba już niedługo. Ktoś wie od kiedy będą róże w Obi???
 Jest szansa na Obi. I to chyba już niedługo. Ktoś wie od kiedy będą róże w Obi???

Już od dawna byłby mój! A tak muszę polować w realu.
  Już od dawna byłby mój! A tak muszę polować w realu.   Jest szansa na Obi. I to chyba już niedługo. Ktoś wie od kiedy będą róże w Obi???
 Jest szansa na Obi. I to chyba już niedługo. Ktoś wie od kiedy będą róże w Obi???

Tylko Biedronka w zasięgu auta. Piotrek w weekendy dalej nie chce jeździć. Muszę mu wmówić że na bank potrzebuje czegoś z praktikera, albo leroy
  Tylko Biedronka w zasięgu auta. Piotrek w weekendy dalej nie chce jeździć. Muszę mu wmówić że na bank potrzebuje czegoś z praktikera, albo leroy   a ja tylko cichaczem zahaczę o dział ogrodniczy
 a ja tylko cichaczem zahaczę o dział ogrodniczy  Tylko jak go namówić na podjechanie do Warszawy
 Tylko jak go namówić na podjechanie do Warszawy   

Rośnie dość mocno i szeroko. Ja swoją w zeszłym roku zakulkowałam. Mam nadzieję, że pokaże na co ją stać.
 Rośnie dość mocno i szeroko. Ja swoją w zeszłym roku zakulkowałam. Mam nadzieję, że pokaże na co ją stać. 

. U mnie od zeszłego roku syn przejął pałęczkę w koszeniu, bo go to bawi. Dostałąm w prezencie od siostry kosiarkę bębnową, i ja z synem walczyliśmy kto kosi. Bo tak fajnie się nią pracuje.
 . U mnie od zeszłego roku syn przejął pałęczkę w koszeniu, bo go to bawi. Dostałąm w prezencie od siostry kosiarkę bębnową, i ja z synem walczyliśmy kto kosi. Bo tak fajnie się nią pracuje.  A mam kawałek ogrodu. Ale przynajmniej nie będzie zarośnięte. Bo mąż nie rwał się do koszenia, mamy w sumie kawał ogrodu.
 A mam kawałek ogrodu. Ale przynajmniej nie będzie zarośnięte. Bo mąż nie rwał się do koszenia, mamy w sumie kawał ogrodu.