Dziewczyny wszystkie imionka bardzo fajne

JTak jak napisała Ilonka szukamy czegoś zadziornego i niepospolitego. Ja bym na pewno coś wybrała, ale M. jest bardzo wybredny. Jak tylko wstanie to mu pokaże co wymyśliłyście. Mam nadzieję, że się wkońcu zdecyduje na jakieś. A moja mała woła na niego Tigo i psiak już nawet reaguje
Psiaka od Was wygłaskałam i wymizjałam. Był bardzo zadowolony, bo to pieszczoch jakich mało

Ale pokazuje już swój charakterek od tej drugiej strony. Muszę strasznie pilnować, żeby nie znalazł sobioe jakiegoś papierka, bo pochłania je jak odkurzacz. Zasmakowały mu też moje kwiatki stojące na podłodze

Na szczęście psiak jest bardzo mądry i już chyba zrozumiał co znaczy "nie wolno", bo do nich nie podchodzi.
Ilonko "Max" odpada na pewno, bo kiedyś miałam pieska o takim imieniu, który niestety zginął śmiercią tragiczną i imię smutno mi się kojarzy

A druga sprawa, że ja nie lubię dawać dwa razy tych samych imion.
Tosiu psiak śpi z Nami na łóżku. Wiem, że nie powinien, ale nie mogę się powstrzymać, żeby go nie wziąść do siebie i wymiziać przed snem
A tak wracając do kwiatowego tematu - powiecie mi jak się zaimować storczykiem? Czy mogę go włożyć do szklanego wazonu wypełnionego hydrożelem?