Aniu kamionka była piękna zarówno PRZED jak i PO.

Sadzonka była marna i dość słaba, ale zakwitła trzema może kwiatkami. Chuchałam na nią żeby tylko zechciała rosnąć. Jak się wzmocniła to posadziłam ją do gruntu jesienią. Teraz siedzi pod kopcem i mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
  Sadzonka była marna i dość słaba, ale zakwitła trzema może kwiatkami. Chuchałam na nią żeby tylko zechciała rosnąć. Jak się wzmocniła to posadziłam ją do gruntu jesienią. Teraz siedzi pod kopcem i mam nadzieję, że wszystko będzie ok.

Pytanie do as kochani...czy ja mam je podlać troszkę? Ziemia sucha jak wiór ....co robić? W nocy są jeszcze lekkie przymrozki....dylemat mam
 Pytanie do as kochani...czy ja mam je podlać troszkę? Ziemia sucha jak wiór ....co robić? W nocy są jeszcze lekkie przymrozki....dylemat mam  

A co tam! Czułam, że będę żałować cały sezon, że jej nie wzięłam. A po co się zamęczać..?
  A co tam! Czułam, że będę żałować cały sezon, że jej nie wzięłam. A po co się zamęczać..?   
  Jak na moje warunki "lokalowe" ogromne te zakupy!
  Jak na moje warunki "lokalowe" ogromne te zakupy!   A jeszcze BR do tego...
  A jeszcze BR do tego...  

Aniu jak ja lubię te portrety różane, Novalis
  Aniu jak ja lubię te portrety różane, Novalis  to jeszcze moje chciejstwo, czytam,że tylko każdy coś domawia taki czas, chcielibyśmy już wiosny, pocieszamy się obrazkami pięknych roślin, a one... oj kuszą
  to jeszcze moje chciejstwo, czytam,że tylko każdy coś domawia taki czas, chcielibyśmy już wiosny, pocieszamy się obrazkami pięknych roślin, a one... oj kuszą  Pozdrawiam i miłego weekendu życzę
  Pozdrawiam i miłego weekendu życzę 

Szukam potwierdzenia, czy w jej towarzystwie mogłaby znaleźć się jakaś jasnoróżowa. Chyba choroba uderzyła mi na głowę.
 Szukam potwierdzenia, czy w jej towarzystwie mogłaby znaleźć się jakaś jasnoróżowa. Chyba choroba uderzyła mi na głowę. 
 jak ja Cię lubię
 jak ja Cię lubię  
   bez żadnych skrupułów zamawiasz kolejne róże, lilie...miejsce się na pewno na wszystko znajdzie
 bez żadnych skrupułów zamawiasz kolejne róże, lilie...miejsce się na pewno na wszystko znajdzie  

lilie i róże
  lilie i róże   I nagle takie uderzenie kolorów. Mogę rozwiązać twoją zagadkę.. ta lilia z Bailando to trąbkowa Pink Perfection
  I nagle takie uderzenie kolorów. Mogę rozwiązać twoją zagadkę.. ta lilia z Bailando to trąbkowa Pink Perfection  

A ten charles austin to jest taki herbaciany? Pięeekny
 A ten charles austin to jest taki herbaciany? Pięeekny   Obawiam się wiosny i tego gdzie ja wsadzę te krzaczory róż które zamierzam kupić
 Obawiam się wiosny i tego gdzie ja wsadzę te krzaczory róż które zamierzam kupić   Czy nie mogę mi się jakieś miniaturki delikatne podobać, tylko wielkoludy?
  Czy nie mogę mi się jakieś miniaturki delikatne podobać, tylko wielkoludy? 

Dwa pamiętam,że wywiozłam na działkę...no i mam dylemat.
 Dwa pamiętam,że wywiozłam na działkę...no i mam dylemat. 

Pytasz o jasnoróżową różę?
 Pytasz o jasnoróżową różę? Oj choroba różana jak już złapie to trzyma na lata,u mnie już trwa 7 lat...
 Oj choroba różana jak już złapie to trzyma na lata,u mnie już trwa 7 lat... 

Charles Austin dokładnie wygląda jak na zdjęciu,kolor herbaciany,a jak przekwita kwiaty bledną...
 Charles Austin dokładnie wygląda jak na zdjęciu,kolor herbaciany,a jak przekwita kwiaty bledną... Masz już jakieś typy?
 Masz już jakieś typy?  
  taki teraz czas,musimy przeczekać
 taki teraz czas,musimy przeczekać  

Bo mam aż trzy.
  Bo mam aż trzy.   I o ile z New Dawn i Flammentanz to wiem co zrobić, czyli nic, to z The Fairy nie mam pojęcia. Czy ją się przycina?
  I o ile z New Dawn i Flammentanz to wiem co zrobić, czyli nic, to z The Fairy nie mam pojęcia. Czy ją się przycina?