Marysiu! 
Mam posadzony cały rząd takich pachnących, i przy tarasie kolejną, i przy stole od południa i zastanawiam się gdzie jeszcze zaplanować...
Sabinko! Czasem jak pogoda łaskawa, to i kilka tygodni się nimi cieszę, bo mają różne okresy kwitnienia, zawsze pierwsza startuje ta biała z przedostatniego zdjęcia...
Magduś! Pamiętaj przy sadzeniu piwonii, że nie można ich sadzić zbyt głęboko, ale swoją drogą moje nornice też buszują blisko moich krzaczorków

Poszukaj tu na forum, bo ja na takich "sklepowych i netowych" już się nacięłam...
Asiu! Te nowe odmianowe jakoś mi nie wychodzą, ale te ,,babine"

oby nie zapeszyć

Dostałam jakieś ,,resztki" i udało się, ba nawet taka staruszka, która nie zakwitła przez kilkadziesiąt lat na tej grządce złapała wiatr w żagle. Wiem na 100%, że u mnie nie odnajdują się całkowicie w półcieniu.
Loki! Nie mam pojęcia dlaczego jakaś część zdjęć , tak dziwnie mi wychodzi.... Chciałam zwykły kompakcik, a nie jakieś...
Ogólnie raczej sporo czytam, ale instrukcji po prostu nie lubię..., bo albo tłumaczą najprostsze (wręcz infantylne) rzeczy, albo wchodzą na poziom dla zaawansowanych zawodowców...