Przecież masz taki, chyba, że chodzi o jak naszybsze nadejście wiosny

Konrad, nie wiem jak ten kamień się nazywa. Schodki mam 3 lata i jak na razie jest ok.
Fabi, przede wszystkim cieszę się, że do nas zaglądasz.
Wcale nie chodziło mi o ściągnięcie Cię do mnie

Po prostu żal, że nie można oglądać takie pięknego ogrodu jak Twój
Nie ma co oglądać 14 wątków. Teraz robię powtórki

Alez ja własnie tak robię jak piszesz. Co roku rabat jest dyskretnie poszerzana

Może uda mi się znaleźć fotki poglądowe. Chociaz na nich mało co widać, bo faktycznie poszerzanie idzie małymi kroczkami
Tutaj widać, że powstało wybrzuszenie i to spore

Muszę w tym roku porobić podobne ujęcia jak w latach poprzednich
Justynko, bardzo dobrze pamiętasz

Ta rabata jest po stronie północnej. Słońce ma tylko w godzinach wczesno porannych

Jak ten czas leci.
 Jak ten czas leci. 

Ja dla swojej przygotowałam podobne stanowisko. Moja nazywa się White Splendid, czy jakoś podobnie... Nie mam w tej chwili podglądu nazwy
 Ja dla swojej przygotowałam podobne stanowisko. Moja nazywa się White Splendid, czy jakoś podobnie... Nie mam w tej chwili podglądu nazwy  

Moim skromnym zdaniem ani łysa ziemia, ani kora na rabatach nie są atrakcyjne i trzeba je zapełnić roślinami. Szkoda zbyt cennego miejsca na prezentowanie ?pustek?
  Moim skromnym zdaniem ani łysa ziemia, ani kora na rabatach nie są atrakcyjne i trzeba je zapełnić roślinami. Szkoda zbyt cennego miejsca na prezentowanie ?pustek?   
  Nie bądź zaskoczona, zawsze mnie fascynowały kosmiczne pączki ostróżki. Nie samymi różami żyje człowiek
 Nie bądź zaskoczona, zawsze mnie fascynowały kosmiczne pączki ostróżki. Nie samymi różami żyje człowiek 

pomysł do ściągnięcia
 pomysł do ściągnięcia