Mi się podobaja kształty łuków, ktore z nich porobiłeś. Są jakieś takie... hmmm... proporcjonalne!

Jak zwykle zrobiłaś coś konkretnego!!!
  Jak zwykle zrobiłaś coś konkretnego!!!  Bardzo dynamicznie  wyglądają te wijące się ścieżki i musze przyznać, że  wizualnie bardzo powiększą Twoją działkę. Ciekawie i różnorodnie.Będzie fantastycznie -co zakręt to innny widoczek!  Ciekawa ta góra na sąsiedniej działce , zaraz za ogniskiem, co to może być?
 Bardzo dynamicznie  wyglądają te wijące się ścieżki i musze przyznać, że  wizualnie bardzo powiększą Twoją działkę. Ciekawie i różnorodnie.Będzie fantastycznie -co zakręt to innny widoczek!  Ciekawa ta góra na sąsiedniej działce , zaraz za ogniskiem, co to może być?

Oranio! Mam nadzieję, że kiedy mnie odwiedzicie, to pójdziemy na spacer.!
 Oranio! Mam nadzieję, że kiedy mnie odwiedzicie, to pójdziemy na spacer.!

A jaką gimnastykę uprawiamy!Przerzucanie gruzu, znoszenie ziemi w dół ogrodu, by zasypać wyrwy, piłowanie - najgorsze! , malowanie, obłupywanie, kopanie, grabienie, stawianie własnoręcznie robionych płotów - zasieków,znoszenie kamieni, robienie ścieżek, wynoszenie śmieci w tym tony korzeni po podagryczniku,zamrażanie ślimaków, dołowanie zgniłych jabłuszek, które nie doczekały sie szlachetniejszego końca- więc żal..,
  A jaką gimnastykę uprawiamy!Przerzucanie gruzu, znoszenie ziemi w dół ogrodu, by zasypać wyrwy, piłowanie - najgorsze! , malowanie, obłupywanie, kopanie, grabienie, stawianie własnoręcznie robionych płotów - zasieków,znoszenie kamieni, robienie ścieżek, wynoszenie śmieci w tym tony korzeni po podagryczniku,zamrażanie ślimaków, dołowanie zgniłych jabłuszek, które nie doczekały sie szlachetniejszego końca- więc żal..,
 Super wyglądają te płyty jak obrosną trawą. Właśnie taką z płyt chodnikowych i nie prostą tylko z  zakrętasem chciałam zrobić u siebie i nadal chcę, tylko nie mam płyt z chodnika, bo u nas nie wywożą już ich na śmietnisko tylko gdzieś składują
 Super wyglądają te płyty jak obrosną trawą. Właśnie taką z płyt chodnikowych i nie prostą tylko z  zakrętasem chciałam zrobić u siebie i nadal chcę, tylko nie mam płyt z chodnika, bo u nas nie wywożą już ich na śmietnisko tylko gdzieś składują  I na razie nie mam ścieżki..
  I na razie nie mam ścieżki..  a ja chcę tylko taką
  a ja chcę tylko taką