Zima popatrzeć to ok ale radochę ma Chałaputek

ale to dopiero ostatni tydzień lutego
 ale to dopiero ostatni tydzień lutego   więc przyjdzie jeszcze do spotkania poczekać
  więc przyjdzie jeszcze do spotkania poczekać  

, ale dziękuję na przyszłość
 , ale dziękuję na przyszłość  

...ale o ile mi lżej...
  ...ale o ile mi lżej...  

, biało , czysto , mroźnie , jasno
 , biało , czysto , mroźnie , jasno   , Chce się żyć , śmiać , góry przenosić
 , Chce się żyć , śmiać , góry przenosić   
  , serducho dostałam od Pepsi za karmnik dla ptaków , najpierw ja zaskoczyłam ją , potem ona mnie
 , serducho dostałam od Pepsi za karmnik dla ptaków , najpierw ja zaskoczyłam ją , potem ona mnie   , a co do maszyny zapraszam cię do mojego drugiego wątku - chałaputkowo to i owo , skrót znajdziesz w podpisie
 , a co do maszyny zapraszam cię do mojego drugiego wątku - chałaputkowo to i owo , skrót znajdziesz w podpisie   
  , masz rację pisałam już o nim
 , masz rację pisałam już o nim 

- jak myślicie dobry pomysł , a jeśli nie to może jakieś sugestie , już nawet myślałam o zwykłym zimozielonym bluszczy , ale chciałabym kwiatków które latem rozjaśnią wejście bo sam dom jest dość ciemny , czerwony
 - jak myślicie dobry pomysł , a jeśli nie to może jakieś sugestie , już nawet myślałam o zwykłym zimozielonym bluszczy , ale chciałabym kwiatków które latem rozjaśnią wejście bo sam dom jest dość ciemny , czerwony
 . Chyba, żeby te rośliny, jako stały element, a kolorowe pnącza jednoroczne, jako kolor. Trochę roboty, ale w każdym roku bezbólowa zmiana aranżacji
 . Chyba, żeby te rośliny, jako stały element, a kolorowe pnącza jednoroczne, jako kolor. Trochę roboty, ale w każdym roku bezbólowa zmiana aranżacji  .
 .