Wielka miłość od maja 2013, czyli działeczka Aneczki. Cz. 3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Elwi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2013, o 19:38
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Wielka miłość od maja 2013, czyli działeczka Aneczki. Cz. 3

Post »

Aniu, wyskoczył mi ogromniasty gul - prawie klucha na parze :;230 Na szczęście przy liliach trochę się skurczył, bo niektóre z Twoich też mam zamówione :D Z niektórych lilii zrezygnowałam ze względu... na wzrost. No bo jak mam oglądać kwiaty na wysokości 180 cm? Na krześle albo na drabince? A gdzież wstawić tą drabinkę tak, by nie uszkodzić bylinek?
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Oj ,pozamawiałaś,pozamawiałaś,chyba też masz ogródek z gumy :;230
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aniu sasanki śliczne. Pobiegłam sprawdzić zamówienia, powojniki to wyższa półka, Cassandra cud, ale lilia Polar Star jeszcze piękniejsza, oj będzie się działo wiosną. ;:oj
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p
Od: 25 paź 2009, o 17:13

Post »

Sasanki są przpiękne najpierw cieszą oczy kolorkami ,a następnie zwiewnymi kotkami ;:167
Pozdrawiam. Ewa
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44

Post »

Witajcie Kochane moje dziewczęta! :wit

U mnie spadło ciut śniegu ale na termometrze tylko -1, to i miejscami już po śniegu.
Małż wyciągnął mnie na giełdę. Chyba nadal nie dotarło do niego, że lepiej by tego nie robił. ;:306
Upolowałam dwa gliniane garnki w szaro-beżowej kolorystyce. Cudne! Obrazek
Teraz muszę zapamiętać, że to już czas na zakończenie kupowania glinianych garnków.

Ewo mam to samo zdanie o sasankach. P.S. Piękne powojniki sobie zamówiłaś. Już nie mogę się doczekać Twojego ogrodu wiosną. ;:65

Soniu nie taka wyższa półka. ;:131 Powojniki na pewno nie. A lilie..? Nie wiem sama... jeszcze zbytnio się na nich nie znam.

Dorciu najgorsze jest właśnie to, że on z gumy nie jest. A Małż ani nie chce słuchać o inwazji na trawnik. :oops: Chyba zacznę składać oferty działkowej sąsiadce. Obrazek

Elwi upsss co do wzrostu lilii, to mam nadzieję, że moje akurat, te wysokie mają tendencje do zwieszania główek. ;:131 Cóż... najwyżej będę latać z drabiną. ;:306

Grażynko też mam mdłości na myśl o kopaniu tylu dołów... ufff... muszę rozejrzeć się za jakimś wielbłądem. ;:306
U mnie nadal nie jest zbyt zimowo. I niech tak zostanie. ;:131

Madziu to ja już wcale nie będę więcej wspominać o tym, że Garden Affaire zapowiada się bardzo ciekawie, skoro nawet ja skusiłam się na żółtawą lilię. ;:224

No nic. Idę na E-clem... upewniać się, że dobre odmiany wsadziłam do koszyka. :;230
Awatar użytkownika
nifredil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2012, o 23:21

Post »

Garden Affair wcale nie jest taka typowo żółta, nie będę zaśmiecać moimi zdjęciami wątku Ani, ale jak macie ochotę to zobaczcie sobie u mnie na 52 stronie ;:108 W pierwszym roku miała spokojnie około 1.4, była jedną z tych wyższych.
Aniu The Edge, może być kapryśną cebulką, albo raczej w moim przypadku, cebulką po przejściach (dwa razy przesadzana :oops: ) Playtime kupowałam na jesień..mam nadzieję, że będzie taka jak w katalogu ;:65
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Sabinko dziękuje za te odsyłkę do Twojego wątku! ;:196 Stwierdzam, że bardzo bym żałowała gdybym nie zamówiła Garden Affaire.
Stwierdzam, że muszę w wolnej chwili jeszcze raz "przelecieć" Twój wątek, bo tam tyle piękności. ;:131
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

;:223 ;:223 ;:223 ;:223 Gdybym zostawiła post tylko z emotikonami, moder by mi go wyrzucił do kosza. Ale byłby on odpowiedzią idealną i Ania by go doskonale zrozumiała. Weszłam na tą 52 stronę... i mój mąż zagląda mi do komputera i mówi :O JEZU ALE ŁADNA TA LILIA ;:223 ;:223 ;:223 ;:223
Awatar użytkownika
MariaWy
1000p
1000p
Od: 3 lip 2011, o 22:12
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

O matko z córką ;:oj , ale ty tego zielonego nazamawiałaś oj będzie pięknie i będzie co pokazywać ;:138
Sasanki śliczne. ;:215
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Madziula bądź dzielna, bądź silna. Kupisz ją innym razem. ;:168

Marysiu tak jakoś samo wyszło, nawet nie wiem kiedy i jak. ;:224
Awatar użytkownika
nifredil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2012, o 23:21

Post »

Ach ludzkie dylematy :;230 Magdo, jak już mąż mówi że piękna to jak nic zamawiaj ;:224 Ja mam mocne postanowienie żeby jutro porobić wszelkie przelewy..boję się że w innym razie zostawiam sobie furtkę na domawianie niektórych rzeczy..szczególnie lilii ;:173 . Dostałam na maila info z Lilypolu o zestawach cebulkowych.. około 300 cebul krokusów, szafirków i szachownic..taki mix za trzydzieści kilka złotych..oczywiście szalona głowa zamówiłam.. Ciekawa jestem czy się załapałam, bo mieli tylko 15 takich zastawów i w sumie do dzisiaj nie dostałam odpowiedzi (czekam 3 dzień :roll: )
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Sabinko też miałam pokusę na ten zestaw cebulowy ale jak doczytałam, że mają tylko 15 kompletów, to stwierdziłam, że nie warto się pofatygować, bo na pewno byli szybsi ode mnie. :lol:
I nie namawiaj mi tu tak Madzi, bo ona ćwiczy silną wolę -miała już nie domawiać lilii!!! ;:124
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p
Od: 25 paź 2009, o 17:13

Post »

Aż będę obserwować tą silną wolę Madzi :;230 .
też mialam tylko powojniki zamówić a jakoś tak nieopatrznie zamówiłam jeżówki. ;:306
Pozdrawiam. Ewa
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mewo cóż poradzić, że te wszystkie cudeńka same nam do koszyków wskakują. :D
Jakie jeżówki zamówiłaś?
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Dziewczyny.. odwiedziłam lil chyba z pięć razy po napisaniu poprzedniego postu. Poszłam na spacer, ochłonęłam. I nie weszłam jak dotąd na tą stronę. Będę ją omijać szerokim łukiem. 8-) Choć przyznam się... że już nie wiele brakowało. Tylko ciut, ciut i już byłaby moja. Aż się sama dziwię że jestem taka grzeczna i rozsądna (dzisiaj) ;:170 .

Co do zestawu cebulowego to i ja chęć miałam. Ale pomyślałam, że szachownic będzie niewiele. Szafirków trochę więcej a najwięcej krokusów. Choć uwielbiam wszystkie, to się powstrzymałam. Gdyby najwięcej było szachownic.. kto wie co bym zrobiła.

Sabinko zanim ochłonęłam i poszłam na spacer, obejrzałam cały Twój wątek. Jak będziesz mieć drugi, na pewno Cię odwiedzę. Masz tyle piękności... .
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”