Witam serdecznie wszystkich miłośników mojego ogrodu w Nowym Roku,oby był dla wszystkich łaskawy ,dał dużo zdrowia i spełniał nasze marzenia
Marysiu,jakoś inaczej widzi się te rośliny przy wspomnieniach,może mamy więcej czasu ,no i zima za oknem ,a my w kolorowych ogrodach,siły do ogrodowej pracy potrzeba dużo,może jakoś damy radę i znowu razem spędzimy ten Nowy Rok w naszych ogrodach,jeszcze raz wszystkiego dobrego
Tereniu,jak miło czyta się pochwały ,chociaż to może nieskromnie,ale chyba każdy to lubi

,na ostatnim zdjęciu jest tarczownica ,na wiosnę gdy jeszcze nie ma liści wyrastają na wysokich łodyżkach kwiatuszki w kolorze różowym ,a potem są już tylko spore listki,pozdrawiam i życzę wiele szczęścia w nowym Roku
Kasiu,cieszę się ,że razem spędziliśmy stary rok,,że mogliśmy podziwiać nasze ogrody i bardzo będzie miło,jak obecny rok też będziemy razem,dziękuję za piękne słowa ,które przecież bardzo budują,,życzę spełnienia najskrytszych marzeń i dużo zdrowia
Iwonko,takie już mamy natury ,że te rośliny nas absolutnie zniewalają ,mam to samo ,jak patrzę na kwiaty to jakbym unosiła się z radości,pozdrawiam i życzę dużo zdrówka w nowym Roku
Tereniu,Tajko,miło mi,że podoba sie ogród i w nim właśnie marzysz ,może nawet coś przeniesiesz do siebie i będzie mi jeszcze cieplej

,życzę w Nowym Roku dużo zdrowia i pasma sukcesów
Grażynko,nie pamiętam nazwy tej róży ,ale jest chyba przy niej karteczka to poczytam ale radzi sobie doskonale,ostróżki też moje ulubione ,mam ich sporo i chcę jeszcze więcej,pozdrawiam i dużo zdrowia , szczęścia i spełnienia marzeń w Nowym Roku
Maryniu,dziękuję za piękne życzenia,zakładając ten ogród w najśmielszych myślach nie pomyślałam ,że tyle wspaniałych przyjaciół z całej Polski będzie tymi ścieżkami spacerować,nadal nie umiem sobie wytłumaczyć jak to możliwe,ale tak mi fajnie na duszy ,że mogę się tym ogrodem dzielić ,że tak często wracacie i spacerujecie wśród pachnących i kolorowych roślin,pozdrawiam i i postaram sie pokazać jeszcze więcej ,bo są nowe nasadzenia

,buziaczki dla Ciebie
Ulciu,dziękuję ,i gorąco życzę samych sukcesów rodzinnych i ogrodowych