Ogród Marty cz. VI

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogród Marty cz. VI

Post »

Jolu,drzewka wygięte w łuki to graby i buki,poprosiłam męża ,żeby przyniósł z krzaków wyrośnięte buki ,ale ponieważ wczas na wiosnę nie było liści to przyniósł i graby i buki,ale jedne i drugie nadają się do przycinania,więc zostały ,związałam je u góry i stworzyły takie dwa łuki,przycinam je co wiosnę ,żeby się zagęściły,i co roku jest coraz lepiej ,aż stworzą się gęste bramy,jak widać z niczego można coś w ogrodzie zmienić,pozdrawiam i dużo zdrowia w Nowym Roku :wit ;:196

Marysiu,miłe są te wspomnienia ,chyba wszystkim lepiej na duszy i łatwiej przetrwać zimę,u mnie dzisiaj było -16 stopni,niebo teraz pięknie wypogodzone i świeci wielkie słońce ,jest -5 ,pozdrawiam i pięknego dnia życzę ;:3 :wit

Elwi,sporo mam aniołków w ogrodzie ,bo bardzo je lubię i co krok wyzierają z jakiegoś zakątka,u mnie piękna słoneczna i mroźna zima dzisiaj,pozdrawiam i zapraszam znowu :wit ;:65

Marzenko,witaj po przerwie,wydaje sie ,że w zimie więcej czasu mamy ,ale to chyba nie jest tak jak myślimy ,mnie ciągle brakuje czasu,pozdrawiam :wit

Violu,goździków mam sporo odmian ,bo je lubię za skromność i piękny zapach ,ja myślę ,że tam gdzie choinka ,to zawsze fajna atmosfera,to urok tych świąt,uwielbiam ten czas,życzę wszelkiej pomyślności w Nowym Roku ;:168

Kasiu,dobrze by było,gdyby te chwasty nie rosły,może więcej leżały byśmy w ogrodzie :uszy ,u mnie dzisiaj było -16 w nocy ,a teraz jest -5 i pięknie świeci słońce,a śniegu mogło by być więcej,,uważam ,że jest trochę skromnie ,ale jest biało i ogród dostał nowego uroku,też jest pięknie ,pozdrawiam,dużo zdrowia w Nowym Roku i wielu pięknych chwil spędzonych z rodziną ;:196 :wit
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Na polu zima a w moim sercu maj i czerwiec

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martusiu jakie cudne ostróżki Obrazek ale i inne rośliny też, żeby Twój ogród piękniał, a Ty żebyś miała dużo czasu i dużo siły do pracy w nim. Do Siego Roku ;:196
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Marto PIĘKNIE :!: :!:
Piwonie prześliczne ;:180 zresztą wszystkie kwiatuszki cudne ;:333
Na ostatnim zdjęciu na samym dole to czyje listki ????
Pozdrawiam i ;:196 zostawiam .
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22

Post »

Martuś zakończenie roku pięknie pokazałaś....Cudne widoczki mieszane rabaty wyglądają przecudnie ;:196
Podziwiam Twój ogród zawsze ilość jak i różnorodność cudnych kwiatów umieszczonych jak u projektanta.

Dużo szczęścia zdrowia i pomyślności na Nowy 2015 r..... :tan
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Martusiu ta biała piwonia cudeńko, ostróżki też śliczne, zresztą wszystko takie, ach uwielbiam wszystkie kwiaty, rośliny ;:138
Awatar użytkownika
Tajka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2010, o 17:32

Post »

Martuniu którejś bezsennej nocy prześledziłam na nowo wszystkie Twoje wątki i oddałam się marzeniom, roślinnym . To były piękne chwile, dziękuję. ;:196
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku. :wit
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Martuś a co to za śliczna biała róża z 5 fotki ?
Ostróżki jak marzenie.
Najlepszego w 2015 roku. ;:304 :wit
Grażyna.
kogro-linki
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13

Post »

Zaglądam i ja do miłej Gospodyni z najlepszymi życzeniami noworocznymi . Obyś Marto cały rok cieszyła nas widokami z Twojego pięknego ogrodu i realizowała w nim swoje marzenia ! ;:196
Spacer po Twoim ogrodzie kipiącym bogactwem roślin wzbudza nieustannie zaciekawienie i chęć powrotu na znajome ścieżki! :)

:wit
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p
Od: 22 sty 2012, o 19:30

Post »

Wszystkiego dobrego w nowym roku dla ciebie Martus i twojej rodziny
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam serdecznie wszystkich miłośników mojego ogrodu w Nowym Roku,oby był dla wszystkich łaskawy ,dał dużo zdrowia i spełniał nasze marzenia ;:cm

Marysiu,jakoś inaczej widzi się te rośliny przy wspomnieniach,może mamy więcej czasu ,no i zima za oknem ,a my w kolorowych ogrodach,siły do ogrodowej pracy potrzeba dużo,może jakoś damy radę i znowu razem spędzimy ten Nowy Rok w naszych ogrodach,jeszcze raz wszystkiego dobrego ;:196

Tereniu,jak miło czyta się pochwały ,chociaż to może nieskromnie,ale chyba każdy to lubi :uszy ,na ostatnim zdjęciu jest tarczownica ,na wiosnę gdy jeszcze nie ma liści wyrastają na wysokich łodyżkach kwiatuszki w kolorze różowym ,a potem są już tylko spore listki,pozdrawiam i życzę wiele szczęścia w nowym Roku ;:196

Kasiu,cieszę się ,że razem spędziliśmy stary rok,,że mogliśmy podziwiać nasze ogrody i bardzo będzie miło,jak obecny rok też będziemy razem,dziękuję za piękne słowa ,które przecież bardzo budują,,życzę spełnienia najskrytszych marzeń i dużo zdrowia ;:168

Iwonko,takie już mamy natury ,że te rośliny nas absolutnie zniewalają ,mam to samo ,jak patrzę na kwiaty to jakbym unosiła się z radości,pozdrawiam i życzę dużo zdrówka w nowym Roku ;:168

Tereniu,Tajko,miło mi,że podoba sie ogród i w nim właśnie marzysz ,może nawet coś przeniesiesz do siebie i będzie mi jeszcze cieplej ;:97 ,życzę w Nowym Roku dużo zdrowia i pasma sukcesów ;:196

Grażynko,nie pamiętam nazwy tej róży ,ale jest chyba przy niej karteczka to poczytam ale radzi sobie doskonale,ostróżki też moje ulubione ,mam ich sporo i chcę jeszcze więcej,pozdrawiam i dużo zdrowia , szczęścia i spełnienia marzeń w Nowym Roku ;:136

Maryniu,dziękuję za piękne życzenia,zakładając ten ogród w najśmielszych myślach nie pomyślałam ,że tyle wspaniałych przyjaciół z całej Polski będzie tymi ścieżkami spacerować,nadal nie umiem sobie wytłumaczyć jak to możliwe,ale tak mi fajnie na duszy ,że mogę się tym ogrodem dzielić ,że tak często wracacie i spacerujecie wśród pachnących i kolorowych roślin,pozdrawiam i i postaram sie pokazać jeszcze więcej ,bo są nowe nasadzenia :uszy ,buziaczki dla Ciebie ;:196

Ulciu,dziękuję ,i gorąco życzę samych sukcesów rodzinnych i ogrodowych ;:168
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzisiaj Nowy Rok,ponuro i mokro ,ale to nie przeszkadza by przenieść się do kolorowego i pachnącego ogrodu i od pierwszego dnia roku marzyć i cieszyć się słońcem,więc serdecznie zapraszam

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Martusiu to ostatnie to ostróżka z brązowym środkiem ;:oj ???
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martusiu witaj w Nowym Roku, który żeby Ci sprzyjał ;:196 znowu czarujesz ślicznymi ostróżkami ;:224 te z brązowymi oczkami pierwszy raz takie widzę, pewnie w lecie pokazywałaś :oops: Jakbyś mogła to zrób kiedyś sesję ostróżkową i pokaż same ostróżki, bo bardzo mnie kręcą. Muszę się na wiosnę skonsultować u kogo najlepiej zamawiać żeby takie śliczne były. Całuję i życzę dużo radości z ogrodu ;:196 ;:196
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Żebym w tym roku nie zapomniała o lwich paszczach ,tak ładnie wyglądają , Martuś pozdrawiam noworocznie,dużo zdrówka życzę :wit
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”