Garden of my dreams :)
- karolacha
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 cze 2014, o 15:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Garden of my dreams :) 3 tysiące żaróweczek zapłonęło :)
Ale piękne zdjęcia Ci wyszły, super
a śniegu napadało
, jakby to inny świat niż u mnie 
- Koleszko
- 500p

- Od: 14 wrz 2013, o 20:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kamil takich to bym ...
Mati
Too Ci nie zazdroszczę śniegu .
Węże ledowe są piękne ... co za ludzie , że niszczą .Boli ich to, że masz ładnie ustrojone bo oni nie mają i innym nie dadzą .
Karolinko dziękuję bardzo .
Ja na Twoim miejscu bym się cieszył . 
Mati
Karolinko dziękuję bardzo .
- Beaby

- Od: 16 lut 2014, o 13:16
Pawełku - nawet jak powtórzysz światełkowo ten rok na przyszłe święta to i tak nadal będzie klasa i zachwyt!
Często wracam do tych ujęć, super jest!
Często wracam do tych ujęć, super jest!
- Koleszko
- 500p

Oj będzie lepiej na pewno .Zakupy zostały już prawie poczynione .
Jak dobrze pójdzie to w przyszłym roku będzie prawie 10 tyś lampek .
Trzymaj kciuki. 
witaj
Paweł u Ciebie tak pięknie. Pięknie ustroiłeś choineczki to i zima jeszcze Ci pomogła . Prawdziwa baśniowa kraina , super. Twoja Narnia
-- 30 gru 2014, o 17:04 --
witaj
Paweł u Ciebie tak pięknie. Pięknie ustroiłeś choineczki to i zima jeszcze Ci pomogła . Prawdziwa baśniowa kraina , super. Twoja Narnia
-- 30 gru 2014, o 17:04 --
witaj
- Koleszko
- 500p

Dziękuję bardzo.Oj pomogła , teraz to ten śnieg odbija te barwne żaróweczki .
Jest kilka razy widniej niż bez śniegu było . 
- Beaby

Pawełku - to ja tak dla kontrastu. Na zewnątrz mam 20 światełek (oczywiście zewnętrznych) i to ledowych, w dodatku na baterie.....
I już jest ładnie, więc co dopiero przy takiej ilości jaką Ty proponujesz...
No pewnie, że już trzymam kciuki za kolejne świąteczne piękności!
I już jest ładnie, więc co dopiero przy takiej ilości jaką Ty proponujesz...
No pewnie, że już trzymam kciuki za kolejne świąteczne piękności!
- Koleszko
- 500p

Jasne , że jest ładnie .Każda ozdoba jest piękna .
Ciekawy jestem jak świecą takie lampki na baterie, bo nie widziałem nigdy takich jeszcze .
U kogoś na zdjęciu widziałem lampki na szafce powieszone nawet ... jest atmosfera ? jest .
Dziękuję . 
- karolacha

- Od: 1 cze 2014, o 15:56
Nie gadaj ! 10 tys w planie
to chyba od czerwca będziesz zakładał

Dzień dobry Pawle
Bardzo pomysłowe takie lampki
Bardzo pomysłowe takie lampki
- Koleszko
- 500p

Karolinko taakk .Więcej już nie będzie lampek, bo nie mam ochoty wspinać się po dachu np. chociaż nigdy nic nie wiadomo .
Haha , nie no - tydzień wcześniej ruszę .Za wcześnie nie ma co bo jak już wspominałem duży wiatr je może porwać itd .
x-S-n Siemanko .
Dziękuję , ale roboty z nimi co niemiara . 
x-S-n Siemanko .
- Beaby

Koleszko - odpowiedziałam Ci na moim wątku - zapraszam na światełka 
- tara

- Od: 16 mar 2008, o 22:01
To prawda roboty przy świecidełka dużo ale efekt wspaniały.
U nas jest ulica domków jednorodzinnych nazywamy ja bajkowa - zawsze masa osób wieczorkiem spaceruje tak cudowne ozdoby oświetlenie - jedno właściciele nie pozwalają robić fotki - durne to!
U nas jest ulica domków jednorodzinnych nazywamy ja bajkowa - zawsze masa osób wieczorkiem spaceruje tak cudowne ozdoby oświetlenie - jedno właściciele nie pozwalają robić fotki - durne to!
- bwoj54

- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Pawle!nareszcie dotarłam , ale to nie z powodu zasp śnieżnych
/ śniegu - można rzec - u mnie jeszcze nie było, z wyjątkiem lekkiego przypudrowania
Pisałam ,ze końcówka roku wyjątkowo była nieudana pod względem złośliwości rzeczy martwych
/ padł komputer stacjonarny/ awaria systemu/, spalił się zasilacz od laptopa, a na koniec wysiadła pralka. Nowy Rok już powitałam z całkowicie sprawnym sprzętem.
Pisałam w Twoim wątku z tableta, napisałam się, ale zanim wysłałam , coś nieudolnie dotknęłam i wszystko zniknęło.Nie mam cierpliwości do tego ustrojstwa
Ostatnie zdjęcia jak z krainy baśni,- potwierdzam, cudownie , ach to za mało powiedziane - rewelacja
Wracam kilka razy aby je podziwiać, świetnie komponują się z puchową,śnieżną pierzynką. U mnie dziwnie to wygląda w zestawieniu z zieloną, niemal soczystą trawą.Życzę w Nowym Roku dużo pomysłów, samozaparcia i realizacji marzeń, pragnień ,planów,zamierzeń a oprócz tego wszystkiego co najpiękniejsze i najlepsze
Ostatnie zdjęcia jak z krainy baśni,- potwierdzam, cudownie , ach to za mało powiedziane - rewelacja
Wracam kilka razy aby je podziwiać, świetnie komponują się z puchową,śnieżną pierzynką. U mnie dziwnie to wygląda w zestawieniu z zieloną, niemal soczystą trawą.Życzę w Nowym Roku dużo pomysłów, samozaparcia i realizacji marzeń, pragnień ,planów,zamierzeń a oprócz tego wszystkiego co najpiękniejsze i najlepsze
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- Koleszko
- 500p

Beatko Wpadnę do Ciebie niebawem .
Aniu Ojj tak .
Czemu nie pozwalają ?
Ludziom się nie chce stroić i nie maja co , tak jest bynajmniej u mnie .Poza tym takie lampki też kosztują, a większość lubi przeznaczać kasę na alkohol codziennie ...
Bogusiu Hahaha .
Ja wpadam do Ciebie ciągle i jestem na bieżąco , pamiętaj o tym .
Pralka u mnie też wysiadła ostatnio , potem światło padło w domu - kabel w ścianie się przepalił . Jak pada to wszystko na raz .
Z dotykowych źle się pisze , i też nie lubię .
Dziękuję Ci bardzo .
Tak, bez śniegu to te światełka sobie świeciły aby świecić ... potem jak spadł to wyglądało to bajecznie .
Dziękuję za życzenia .
Ja również Ci życzę tego samego + zdrowia dużooo i żebyś dawała nam wszystkim tyle samo, a nawet więcej pozytywnej energii, bo każdy Twój wpis daje mi ogromnego kopa do działania i zmienia całkiem podejście do życia .
A ja dzisiaj zrobiłem obchód wszystkiego .Poza tym zdjąłem wszystkie lampki , zeszło się 2 h. Oczywiście sporo mam do lutowania, bo wczoraj przyszedł tak silny wiatr , że nie wiem .
Dwa owocowe drzewka mam załatwione całkowicie przez zające ... Dodam , że nie bieliłem ich - kiedyś bieliłem porządnie i tak samo zające sobie z tym poradziły .Sad będzie dopiero ogrodzony w tym roku .

Aniu Ojj tak .
Bogusiu Hahaha .
Dziękuję za życzenia .
A ja dzisiaj zrobiłem obchód wszystkiego .Poza tym zdjąłem wszystkie lampki , zeszło się 2 h. Oczywiście sporo mam do lutowania, bo wczoraj przyszedł tak silny wiatr , że nie wiem .
Dwa owocowe drzewka mam załatwione całkowicie przez zające ... Dodam , że nie bieliłem ich - kiedyś bieliłem porządnie i tak samo zające sobie z tym poradziły .Sad będzie dopiero ogrodzony w tym roku .