Witajcie
Tyle miłych słów i życzliwości. Dziękuję

. Mój ogród na tle waszych ogrodów wygląda jak ubogi krewny. Macie takie bogactwo gatunków i odmian,że nie mogę się nadziwić tej różnorodności.
Cieszę się,że mogę z Wami podzielić się tym najwspanialszym ogrodem , stworzonym przez naturę. Zaraz za ogrodzeniem zaczyna się inny świat. Tam inaczej płynie czas, tam zapominam o wszystkich troskach i zmartwieniach. Bardzo kocham to moje miejsce na ziemi
Dzisiaj u nas mrozek. Wkoło biało od szronu, wszystko w koło wygląda jak pocukrzone. szkoda,że nie mogę pokazać zdjęć. Aparat odmówił współpracy

Chyba za zimno mu było
Gosiu
Zapraszam jak najczęściej, będziesz miłym gościem. Las to cudne miejsce. A zwierzaki wymiziałam, były szczęśliwe. Teraz kotka Czarnuszka siedzi mi na kolanach i mruczy. Luna nakarmiona poszła pilnować. Teraz ma dużo pracy bo sarenki i dziki podchodzą pod ogrodzenie a ona musi wszystkim ogłosić, że to Ona tu pilnuje
Mirka
Dziękuje za miłe słowa. Cieszę się,że i Wam tu się podoba
Lidka
Postaram się spełnić Twoją prośbę i może wkrótce parę fotek z lasu pokazę. Dzisiaj chciałam zrobić zdjęcia pięknie oszronionych drzew ale aparat mnie zawiódł
Mirka
U nas do tej pory coś podobnego w pogodzie. Ale zaczyna coś się dziać

. Dzisiaj u nas biało, wszędzie szron, niebo powitało nas pieknymi czerwieniami , które bladły im wyżej słonce wschodziło. A w poniedziałek mocno sypał śnieg

. Co prawda od razu topniał

Było 2 stopnie w plusie. Ale może...
Na Święta...Będzie biało !!!
Wszystkiego dobrego Wszystkim, nie dajcie się porządkom świątecznym