Cieszę się że macie takie fajne swoje miejsce na ziemi
 Będzie dobrze
 przecież zawsze dajecie sobie radę.
  przecież zawsze dajecie sobie radę.Powodzenia i radości na nowym miejscu

kuchnia elegancka. Dobrze że M zrobił szafki pod sufit , zobaczysz przydadzą się
  kuchnia elegancka. Dobrze że M zrobił szafki pod sufit , zobaczysz przydadzą się   

Znalazłam Cię przypadkowo, super kuchnia a w niej fiołeczki, ciacho wygląda bardzo apetycznie, pozdrawiam serdecznie
  Znalazłam Cię przypadkowo, super kuchnia a w niej fiołeczki, ciacho wygląda bardzo apetycznie, pozdrawiam serdecznie 

) wrzucic swoje.
 ) wrzucic swoje.
 , co u Ciebie Agniesiu słychać, jak świeta minęły, jakie plany na wiosnę?
 , co u Ciebie Agniesiu słychać, jak świeta minęły, jakie plany na wiosnę?  

. Nowy Rok i nowe nadzieje
 . Nowy Rok i nowe nadzieje  

troszku wątku. Dziękuję
 troszku wątku. Dziękuję  

okna nie
 okna nie   

mniam mniam, oczywiście wczoraj znów było na stole, obok szampan "sowietskoje..."
  mniam mniam, oczywiście wczoraj znów było na stole, obok szampan "sowietskoje..."  

. Kolejne dwa straszą gołymi patykami
 . Kolejne dwa straszą gołymi patykami  
  wywołałaś mnie "do tablicy". Święta spokojne, rodzinne, choć bez Wojtusia. Sylwester też, jutro przyjedzie, zostanie do niedzieli
 wywołałaś mnie "do tablicy". Święta spokojne, rodzinne, choć bez Wojtusia. Sylwester też, jutro przyjedzie, zostanie do niedzieli  Na wiosnę już bardzo czekam, chciałabym troszku pozmieniać wokół domku, zobaczymy na ile wystarczy mi siłł i kaski oczywiście
 Na wiosnę już bardzo czekam, chciałabym troszku pozmieniać wokół domku, zobaczymy na ile wystarczy mi siłł i kaski oczywiście  Chciałabym choć w dziesiątej części mieć tak ślicznie jak u Ciebie
 Chciałabym choć w dziesiątej części mieć tak ślicznie jak u Ciebie  Zdrówka życzę
 Zdrówka życzę

jak masz co przesadzać to przesadzaj, chyba jesteśmy w podobnej sytuacji  --  ja już naprzesadzałam.
 jak masz co przesadzać to przesadzaj, chyba jesteśmy w podobnej sytuacji  --  ja już naprzesadzałam.