Tereniu - Ode mnie i Dominiczka
Ewo - Masz rację co do Stefka,że warto przeczekać jego fochy bo to ciekawa roślinka.Na życzenie jeszcze parę fotek pelargoni ale chyba to już ostatnie kwitnienie,trzeba będzie go poskracać nieco i ukorzenić odcięte części pędów.
Dominik dziękuje bardzo Cioci z F.O. za całuski,mocno ściska i też Ciocię całuje bo on Ją zna powiedział
Celinko - Nasz Kwiatuszek powiedział,że Ciocia Celinka też mu się podoba jak nie wiem i też Ciocię
Kameczko -

to ode mnie i od synia
Iwonko - Razem z Dominikiem witamy Maestrę i bardzo cieszymy się z Jej wizyty i pochwał a od Dominika
Dorotko - Dorotko rodzice dziękują za gratulacje

a Dominik mocno i gorąco całuje
Georginio - Cieszymy się z Twoich powrotów do mojego wątku i za to od Dominika też taka

a co do storczyków to przyznaję się wprost,że nie do wszystkich mam rękę,są niełatwe w hodowli.
Kasiu - To ja chylę czoła przed znawcą kaktusów

i dziękuję wraz z Dominikiem za przemiły post a Dominik też śle
Żanetko - Ja;:180

a Dominik
Olu - Przyznam Ci się,że do Ogrodów Japońskich i drzewek bonsai mam ogromny sentyment,który chyba nigdy nie minie
Pati -
Justynko -
Bardzo się cieszę z Waszych jakże licznych odwiedzin za które bardzo a bardzo dziękuję jak również za przemiłe posty.
Witam wyjątkowo serdecznie mojego nowego Gościa
Katiusha z nadzieja,że będzie do mnie zaglądać.
Pozdrawiam Was,Forumowiczów i Gości i zapraszam do ponownych odwiedzin.
Na początek,na życzenie
Ewy parę zdjęć mojej pelargonii-jeszcze kwitnącej ale to już chyba jej ostatnie kwitnienie bo nowy kwiatostan już się nie pojawił.Sam kwiatostan na zdjęciu mało ciekawy bo jak to z kolorem czerwonym bywa nie jest on zbyt fotogeniczny.
Poza tym moje drugie podejście do cambrii-dla mnie trudna w hodowli,Nelly Isler nie udało mi się uratować,jest wrażliwa na zmiany temperatur i zmiany stanowisk nie mówiąc już o utrzymaniu odp.wilgoci podłoża i pomieszczenia.
Jeszcze sesyjka aktualnie kwitnących storczyków i parę kolażyków oraz dawno nie wklejanych sześcianów-tym razem Ogrodu Japońskiego Państwa Rybczyńskich w Starej Morawie.
Tyle jeszcze o niej,że ładnie się rozkrzewiła,lubi regularne nawożenie i słoneczne stanowisko.
Storczyk cambria.Na czarnym tle zyskuje bardziej na urodzie.
Nowy biały storczyk,nowy nabytek sprzed dwóch miesięcy dla odnowienia gatunku.
Storczyk Golden Beauty w trakcie drugiego kwitnienia-aktualnie posiada dwa kwiaty.
Storczyk cytrynek witający już drugi powrót z wakacji kwitnieniem.
Storczyk lila nakrapiany i jego nie kończące się drugie kwitnienie.
Zdjęcie grupowe aktualnie kwitnących albo jak kto woli-kwitnące w kupie.
A to zapowiadane już wcześniej kolaże i sześciany ze zdjęć Ogrodu Japońskiego Państwa Rybczyńskich w Starej Morawie k/Stronia Śl.
prezentowanego przeze mnie na stronie 36.
Pozdrawiam raz jeszcze i życzę miłych wrażeń