Pomoc dla Szkoły moich dzieci cz.1
- tara
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Pomoc dla Szkoły moich dzieci
Mariolka, Christina śpicie?????????????
-
- 100p
- Od: 2 cze 2014, o 19:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Beatrice: Sorry żartowałem 
Słuchajcie skupiam się na najgroźniejszych dla Nas (wyniki do teraz):
Nakło +509
My +842 (wczoraj do 24:00 +1350)
Słupca +343
Przemyśl +1289 (wczoraj +1660) najgroźniejsi dla Nas.
Powiem tak: Dzisiaj niedawno dostałem na prywatnego maila niezbyt przyjemną treść w rodzaju:
Chłopie ostro idziesz nie wiesz z kim masz do czynienia. Masz tu linka i masz na niego klikać albo cię wyhakujemy i będziesz miał kłopoty z lapem.
Podejrzewam, że przeniknął przy zakładaniu kont, bo tam go umieszczałem. No cóż troszeczkę wzmocniłem swoje zabezpieczenia i będą do sprawdzenia. Chcę tylko dodać ograniczę się tylko do dynamiki głosów oraz interesuje mnie jak głosujecie. Podawajcie bo to ważne. Natomiast moje głosy i grupy Omae nie są ważne sami policzycie.
A ja króciutko za półgodziny Wyspiarze odpalają swoje laptopy
... i do dzieła
aha zapomniałem wynik Nasz do 24:00poniżej 22400 będzie dla mnie zaskoczeniem

Słuchajcie skupiam się na najgroźniejszych dla Nas (wyniki do teraz):
Nakło +509
My +842 (wczoraj do 24:00 +1350)
Słupca +343
Przemyśl +1289 (wczoraj +1660) najgroźniejsi dla Nas.
Powiem tak: Dzisiaj niedawno dostałem na prywatnego maila niezbyt przyjemną treść w rodzaju:
Chłopie ostro idziesz nie wiesz z kim masz do czynienia. Masz tu linka i masz na niego klikać albo cię wyhakujemy i będziesz miał kłopoty z lapem.
Podejrzewam, że przeniknął przy zakładaniu kont, bo tam go umieszczałem. No cóż troszeczkę wzmocniłem swoje zabezpieczenia i będą do sprawdzenia. Chcę tylko dodać ograniczę się tylko do dynamiki głosów oraz interesuje mnie jak głosujecie. Podawajcie bo to ważne. Natomiast moje głosy i grupy Omae nie są ważne sami policzycie.
A ja króciutko za półgodziny Wyspiarze odpalają swoje laptopy

... i do dzieła
aha zapomniałem wynik Nasz do 24:00poniżej 22400 będzie dla mnie zaskoczeniem
- Olusia
- Od: 23 gru 2007, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moje obie córki zameldowały oddanie swoich 10 głosów.
Jutro od nowa.....
Jutro od nowa.....
-
- 100p
- Od: 12 sie 2011, o 12:59
siodemka68
może usuń ze swojego profilu znaczek z adresem mailowym. A my będziemy się kontaktować na pw lub przez Krysię?
Osoba, która wysyła Ci takie wiadomości, to też niech się mocno zastanowi zanim coś napisze i wyśle, bo wszelkie groźby są karalne zgodnie z prawem przedmiotowym obowiązującym w naszym kraju. I prawdopodobnie zapomniała, że nawet pisząc pod nickiem lub nie podpisując się, nikt nie pozostaje w sieci anonimowy i zawsze zostawia swój "ślad". Istnieje duże prawdopodobieństwo, że jest to "konkurencja" i ... niestety uczestnik naszego FORUM.
Smutny i przykry to fakt, iż od zarania dziejów "Homo homini lupus est".

może usuń ze swojego profilu znaczek z adresem mailowym. A my będziemy się kontaktować na pw lub przez Krysię?
Osoba, która wysyła Ci takie wiadomości, to też niech się mocno zastanowi zanim coś napisze i wyśle, bo wszelkie groźby są karalne zgodnie z prawem przedmiotowym obowiązującym w naszym kraju. I prawdopodobnie zapomniała, że nawet pisząc pod nickiem lub nie podpisując się, nikt nie pozostaje w sieci anonimowy i zawsze zostawia swój "ślad". Istnieje duże prawdopodobieństwo, że jest to "konkurencja" i ... niestety uczestnik naszego FORUM.
Smutny i przykry to fakt, iż od zarania dziejów "Homo homini lupus est".

- justyna_gl
- Od: 10 lut 2011, o 09:38
Ja dzisiaj w ciągu dnia +40
komplecik...

- tara
+30 będzie jeszcze
- Beatrice
- Od: 24 maja 2009, o 21:34
Zwerbowałam następną osobę i następne 4 głosiki zaraz przyjdą i poszło dalej pocztą pantoflową bo ja za krótko tu mieszkam ale sąsiedzi mojego brata z niedorozwojem i autyzmem już rozpoznają, mam nadzieję, że parę głosów z anonimowych kont nam przybędzie 

- christinkrysia
- Od: 26 maja 2006, o 18:37
GRANIA i tak trzymaj . Młodym trzeba dawać przykład, że można coś innym dać od siebie nie oczekując w zamian nic.
Taro - Aniu o spaniu nie ma mowy choc faktycznie potrzebuję snu bo ostatnie noce i dni z chorą wnuczką dały o sobie znać zmęczeniem.
Już pojechała do domu , odpoczęłam i naklikałam głosów na konta "moich podopiecznych " bo ja licho widzę a oni .... szkoda gadać. To znajomi z PZN-u.
Ale mając gotowe wszystko glosują i to jest najważniejsze .
Nasze 6-miejsce bardzo cieszy - nawet w najśmielszych marzeniach nie myślałam o tym rozpoczynając głosowanie.
A teraz ... chce się wyżej prawda? ...
tylko,że teraz jest coraz trudniej.
Michałku współczuję takiej korespondencji ale wytrzymaj do końca
Myślałam, że wszyscy "czysto grają" ale ... znów pomyliłam się, a to bardzo boli.
Taro - Aniu o spaniu nie ma mowy choc faktycznie potrzebuję snu bo ostatnie noce i dni z chorą wnuczką dały o sobie znać zmęczeniem.
Już pojechała do domu , odpoczęłam i naklikałam głosów na konta "moich podopiecznych " bo ja licho widzę a oni .... szkoda gadać. To znajomi z PZN-u.
Ale mając gotowe wszystko glosują i to jest najważniejsze .
Nasze 6-miejsce bardzo cieszy - nawet w najśmielszych marzeniach nie myślałam o tym rozpoczynając głosowanie.
A teraz ... chce się wyżej prawda? ...

Michałku współczuję takiej korespondencji ale wytrzymaj do końca

Myślałam, że wszyscy "czysto grają" ale ... znów pomyliłam się, a to bardzo boli.
- Beatrice
Krysiu mnie też boli

Michale to miało być do mnie ale też chyba do Ciebie:
Posądzasz mnie o oszustwo, nie znając mnie zupełnie!!!! Wątek na forum był na tyle ogólnikowy, że sądziłam, że zmieszczą się tam również moje dzieci.
Pomyliłam się. A jedynym moim błędem było to, że dałam się wciągnąć w dyskusję z moderatorką. Teraz moje zmanipulowane posty, które były odpowiedzią na jej bezczelne ataki wiszą pod prośbą o głosowanie.
A jeden z forumowiczów nawet sugeruje, że wysyłałam mu pogróżki, a ja od godziny 12:00 mam na tamtym forum zablokowane konto i nawet obronić się nie mogę.
Taka jest ich sprawiedliwość i życzliwość.
Niektórzy z Was też tego doświadczyli, więc przyszłam tutaj z prośbą. Ale chyba się pomyliłam, bo aktywistka z FO i tutaj mnie atakuje.
Dla Waszej informacji, komisja będzie wybierać projekt spośród pierwszej dwudziestki. Brakuje nam trochę głosów do 20 miejsca, niestety.

Michale to miało być do mnie ale też chyba do Ciebie:
Posądzasz mnie o oszustwo, nie znając mnie zupełnie!!!! Wątek na forum był na tyle ogólnikowy, że sądziłam, że zmieszczą się tam również moje dzieci.
Pomyliłam się. A jedynym moim błędem było to, że dałam się wciągnąć w dyskusję z moderatorką. Teraz moje zmanipulowane posty, które były odpowiedzią na jej bezczelne ataki wiszą pod prośbą o głosowanie.
A jeden z forumowiczów nawet sugeruje, że wysyłałam mu pogróżki, a ja od godziny 12:00 mam na tamtym forum zablokowane konto i nawet obronić się nie mogę.
Taka jest ich sprawiedliwość i życzliwość.
Niektórzy z Was też tego doświadczyli, więc przyszłam tutaj z prośbą. Ale chyba się pomyliłam, bo aktywistka z FO i tutaj mnie atakuje.
Dla Waszej informacji, komisja będzie wybierać projekt spośród pierwszej dwudziestki. Brakuje nam trochę głosów do 20 miejsca, niestety.
- Beatrice
Przemyśl idzie jak burza ale wcześniej nie zauważyłam, że i Sułkowice raptem znalazły się na 12 miejscu i przez jedną godzinę dobiły 197 punktów !
Nasz przeciwnik hm, no wiecie który...... przebił się z 31 na 26 miejsce i mają teraz 12030 punktów, no wynik dobry, bo w ciągu doby 5 miejsc w górę.
Nasz przeciwnik hm, no wiecie który...... przebił się z 31 na 26 miejsce i mają teraz 12030 punktów, no wynik dobry, bo w ciągu doby 5 miejsc w górę.
Tak jak pisałam w nocy , ode mnie i "moich" dzisiaj komplecik- 80 głosów.
Trzymam kciuki.
Niedawno wróciłam ze szpitala- Beatrice i rtk10- M. dziękuje za życzenia powrotu do zdrowia i też pozdrawia
W każdym razie klikam za niego i nie ma zmarnowanych głosów.

Trzymam kciuki.
Niedawno wróciłam ze szpitala- Beatrice i rtk10- M. dziękuje za życzenia powrotu do zdrowia i też pozdrawia

W każdym razie klikam za niego i nie ma zmarnowanych głosów.

Pozdrawiam, Mila.
- christinkrysia
- Od: 26 maja 2006, o 18:37
No widzisz Aniu jaki z Ciebie dobry i pojętny uczeń
Czyli ... do następnej akcji
większa drużyna by była .

Czyli ... do następnej akcji

- MoWo
- Przyjaciel Forum - silver
- Od: 13 wrz 2013, o 15:11
Z mojej strony poszło dzisiaj 135
6 miejsce będzie jak nic .
6 miejsce będzie jak nic .

Pozdrawiam Wojtek
- tara
Dziś miałam trudny dzień, ale czuwałam - jutro będzie lepiej, poprawię się nie tylko na wadze
pięknie idziemy

pięknie idziemy