Pomoc dla Szkoły moich dzieci cz.1

Cieszmy się tym, co mamy...
Zablokowany
Awatar użytkownika
christinkrysia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 maja 2006, o 18:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Pomoc dla Szkoły moich dzieci

Post »

tara pisze:jest!!!!!!!!!!18000
I zakończyliśmy dzień na 7 miejscu !!!!!!!

Dobranoc
Awatar użytkownika
MoWo
Przyjaciel Forum - silver
Przyjaciel Forum - silver
Od: 13 wrz 2013, o 15:11

Post »

I kolejny dzień i kolejne głosowania 18024
Jest nieźle.
Ale wczoraj poszło ode mnie tylko 20 głosów.
Na darmowych WiFi na mieście nic nie chciało mi przyjąć.
Trudno , inni też na pewno mają problemy.

I mój tradycyjny komunikat :D
Każdy z nas może oddać co najmniej 10 głosów dziennie
Jesteś tu pierwszy raz , chcesz pomóc , nie wiesz jak - pytaj.
Pozdrawiam Wojtek
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 maja 2011, o 12:33
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Kliknęłam już kolejne 20 (więcej nie mam jak), 10 już potwierdziłam, a kolejne 10 potwierdzę w sypialni, bo pada mi komórka. Dobranoc.
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja ;:306 )Nadzieja umiera ostatnia...
rtk10
100p
100p
Od: 12 sie 2011, o 12:59

Post »

= 10846 głosów z poparciem dla tej społecznej inicjatywy

https://todlamniewazne.pl/inicjatywa,75 ... iecka.html

"Iść za marzeniem i znowu iść za marzeniem, i tak zawsze, aż do końca." (Joseph Conrad)

Do zakończenia konkursu zostało już zaledwie
6 Dni, 19 Godzin i 14 Minut

Ten czas trzeba maksymalnie wykorzystać.
Dobre ;:118 i Wielkie ;:167, by pomóc dzieciaczkom z integracyjnej szkoły w Kąkowej Woli spełnić ich marzenia ;:101 ;:101 ;:101 ;:101 ;:101
Awatar użytkownika
Comcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 maja 2008, o 14:28

Post »

Poszło, mamy 18066 głosów. :D
Awatar użytkownika
Biedronka641
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 cze 2012, o 17:17

Post »

Już 18.139.
Dziś szło super.Poszły wszystkie.
Awatar użytkownika
Olusia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 gru 2007, o 21:38

Post »

10 z interii już poszło teraz przesiadam się i biorę tablet w dłoń .
Pomęczę tlen ......też 10 .
Poszło sprawnie :heja
Awatar użytkownika
emilka79
200p
200p
Od: 29 maja 2014, o 12:26

Post »

Pamiętajcie codziennie o głosowaniu- ja już poklikałam-żeby nam zapał nie zgasł ;:3 ;:167
Pozdrawiam -Marta
mysieuszko
50p
50p
Od: 22 paź 2012, o 16:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witam, byłam zarobiona tak, że głosowałam wieczorem, a w jednym dniu byłam tak zmęczona, że zalogowanie się na 7 kont i potwierdzenie oddania głosu zajęło mi prawie pół godziny.
Coś dziwnego działo się na poczta.pl
Dostałam konta od siódemki (dziękuję) którymi podzieliłam się ze znajomą.
Na początku naklikałam linków, powoli pokazałam, jak się głosuje, potem jeszcze konsultacje telefoniczne, głosy poszły.
Przedwczoraj zagłosowałam na moje 4 konta, weszłam na poczty-nie ma potwierdzeń.
Kolejny dzień-nie mogę się zalogować na żadne konto na tym portalu.
Ciągle pisze błąd logowania.
Próbuję po dwa razy i nic.
W czwartek z pracy nie mogę zagłosować. Wyświetla mi się komunikat, że z tego komputera oddano już 10 głosów. Ok, widocznie ktoś już głosował z tego IP.
Pokazuję koleżance na swojej poczcie na wp o co chodzi, klikam na stare potwierdzenie, żeby widziała, jaki komunikat się wyświetla, co trzeba kliknąć, żeby było ważne. Obiecuje głosować. Nie mogę zalogować się na żadne konto na poczte.pl. Wieczorem głosuję z domowego IP. Udaje mi się zalogować na poczta.pl, klikam poprzednie potwierdzenia.
Piątek rano. Naklikuję potwierdzeń na wszystkie poczty, zakładam dwie nowe. Głosuję z sześciu, reszta dla domowników. Poczty.pl zostawiam na później jako niepewne, najwyżej założę nowe w pracy jak pójdę na noc.
W pracy znowu komunikat, że z tego komputera oddano już 10 głosów. Mimo to próbuję głosować, znowu ten sam komunikat.
Loguję się na poczta.pl, wchodzę na konta, nie ma żadnego potwierdzenia z porannych kliknięć. Na żadnym koncie, a głosowałam co najmniej po 3 razy. Zakładam 4 nowe konta, na wszelki wypadek na wp i interii. Nie mogę zagłosować, bo już wykorzystany limit.
Sobota rano -po czwartej.
Wchodzę na stronę Fundacji, otwieram najpopularniejsze i co widzę? Oczywiście "z tego komputera oddano już 10 głosów"
Myślę, ki czort? Mamy konkurencję?
Przewijam do Kąkowej Woli, klikam zagłosuj, dalej to samo - z tego komputera oddano ......
Coś jest nie tak, sprawdzam poczty, może doszły poprzednie potwierdzenia. Na poczta.pl nic nie doszło, ale przynajmniej się zalogowałam.
Jeszcze raz klikam na najpopularniejsze, nic się nie wyświetla, klikam zagłosuj - znowu to samo. Z tego komputera....
I pod spodem dwa razy OK jedno pod drugim.
Klikam górne OK, informacja znika, klikam zagłosuj, pojawia się ponownie. Klikam dolne OK, znowu to samo.
Wyłączam komputer, włączam ponownie, próbuję głosować, znowu komunikat, że oddano 10 głosów.
Spokojnie analizuję i wychodzi mi, że mam zaburzenia świadomości. Pamiętam, że oddawałam głosy, a potwierdzeń na pocztach nie ma.
Pamiętam, że nie głosowałam, a limit 10 głosów wykorzystany.
Napadowa amnezja na zmianę z konfabulacjami.
Zupełnie zrezygnowana otwieram stronę "zmysłowy świat dziecka", klikam zagłosuj i otwiera się formularz do wpisywania danych. Na próbę głosuję z konta na poczta.pl, bo jestem tam zalogowana i mogę sprawdzić. Potwierdzenie dochodzi. Głosuję z następnego - tak samo.
Próbuję zagłosować z Najpopularniejszych klikając od razu "zagłosuj" i znowu komunikat o wykorzystanym limicie.
Głosuję bezpośrednio ze strony do wyczerpania limitu.
Dzisiaj założę nowe konta, jak mi znowu czegoś nie zablokują. Taka byłam dumna, że szybko założyłam 10 kont na WP, jeden prosty login z kolejnymi cyframi, hasło takie samo, oczywiście potwierdziłam każde konto z innego adresu mailowego, naklikałam linków do głosowania i chciałam sprawdzić czy wszystko doszło jak należy, zanim komuś dam do głosowania. Próbuję się zalogować, a tu pisze, że konto zostało zablokowane administracyjnie. Wszystkie 10 mi zablokowali, nawet jednego głosu nie oddałam :(
Awatar użytkownika
Biedronka641
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 cze 2012, o 17:17

Post »

A jednak coś jest nie tak.
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01

Post »

mysieuszkojest pewnie jakiś limit na zakładanie kont to jedno a drugie na innej poczcie próbowałaś np.interia ale nie jestem tu autorytetem coś w tym jest!

poszły - kolejne 20 głosy

klikamy, klikamy, bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
siodemka68
100p
100p
Od: 2 cze 2014, o 19:47

Post »

Ja zakładałem Mysieuszce 10 kont na interii.pl. Na ponad 300 kont jakie w sumie założyłem na interii.pl raz z Ronanem (pisałem wcześniej) na jedno konto nie mógł się zalogować.

Nie wnikam zbytnio co jest przyczyną. Rozsądnym rozwiązaniem jest utworzyć 2, 3 konta zapasowe na innym portalu. Jeśli macie konta na interii.pl założyć rezerwowe np. na tlen.pl

Mi interia.pl podpasowała, bo jest tam opcja podania swego maila głównego, dzięki temu mogę Wyspiarzy spokojnie kontrolować.

Miałem wiele natomiast problemów z oddaniem głosu. Napiszę jeszcze raz jeśli nie macie potwierdzenia na koncie. Na Fundacji powtarzacie tak, żeby przyszło potwierdzenie na koncie. Na interii.pl w skrzynce otrzymujecie potwierdzenie wytłuszczoną czcionką i z datą dzisiejszą. Wielokrotnie z pośpiechu klikałem na wytłuszczoną czcionkę, ale nie z tego dnia. Pojawiał się wtedy komunikat: głos oddany.

A najlepszym rozwiązaniem byłoby założyć samemu konta na różnych portalach np. po jednym na wp.pl, interii.pl, tlen.pl itd i sprawdzić, który mi najbardziej pasuje :)

Wczoraj z pośpiechu przy zakładaniu nowych kont na interii nie zwróciłem uwagi na końcówkę założonego konta np. ola1@interia.pl okazało się, że automatycznie nadali mi ola1@interia.eu.

Wg mnie nie mogą zablokować administracyjnie konta mailowego. Przyczyna jest inna. Portal wp.pl omijałbym szeroki łukiem ponieważ był to jeden z pierwszych portali w Polsce wiele osób ma tam konta onet iwp spróbowałbym mniejszych jak tlen.pl i powiązałbym z jednym kontem głównym gmail.com wg mnie najlepszym jeśli chodzi o spamy itd. Wtedy na gmailu mógłbym sobie sprawdzać czy wszystko jest ok.

Bardzo mi przykro Mysieuszko, że konta założone przeze mnie tyle sprawiają kłopotu. Przepraszam

Życzę powodzenia
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2008, o 14:52

Post »

10 poszło
18202
Awatar użytkownika
Olusia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 gru 2007, o 21:38

Post »

Idę walczyć do córki......mam 10 haseł ;:138
Wielkie dzięki dla twórcy ;:215
mysieuszko
50p
50p
Od: 22 paź 2012, o 16:57

Post »

Siódemko, za co Ty przepraszasz?
Założyłeś tyle kont, robisz tak wielką robotę, że głowa mała.
Dzięki Comci, Tobie i Innym Mądrym Komputerowo i Internetowo to głosowanie idzie jak burza.
Jeśli ktoś nie pamięta, to radzę wrócić do początku wątku i poczytać, jak trudno było uwierzyć, że wejdziemy do pierwszej dwudziestki.
Dopóki nie rozkręciliście głosowania. Jedyne, co mogę zrobić to ;:180.

Może na tym portalu mieli przeciążony serwer czy co tam może być przeciążone. Nie znam się na tym. Żal mi tylko było potencjalnych głosów, które nie zostały oddane. Ale ja potrafię założyć konta, tylko idzie mi powoli. I zagłosowałam, żeby wykorzystać IP, jak nie w pracy, to w domu.

A problemy z komputerem w pracy opisałam, bo może ktoś zetknie się z podobną sytuacją i będzie mógł sobie lepiej poradzić ode mnie.

A teraz mam pytanie natury technicznej.
Założyłam konto na tlenie, mam login, ale piszą, że dostaję do jednego konta 4 adresy mailowe. Jak wygląda głosowanie z tych adresów?
Z każdego liczy się jeden głos?
Zablokowany

Wróć do „Ogrody Serc Naszych - [ OSN ]”