Do ziemi, Iwonkoonka37 pisze:tak tu sobie życzycie słodkich snów! a tu takie kolory przed snem,ja to chyba późno zasne zamkne oczy i będę widziała twoje piękniości i myslała gdzie jutro posadze roślinki!
Moja młoda działeczka - aanula cz.1
- aanula
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 cze 2007, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No wiesz!onka37 pisze:no tak po moim opisie do Ciebie na PW cóż innego mogłas napisac, hi hi chcę Cię zapewnić na pewno tak zrobie! i ziemi z niczym nie pomyle !:;230
O mojej sklerozie też różnie można pomyśleć
Wysyłam a potem nie wiem co ...
Mąż się śmiał, że dopiero po 4 kieliszeczkach nalewki sobie przypomniałam ...
Szkoda, że w piątek jadę do Krakowa a nie na Śląsk
- aanula
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 cze 2007, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Uff..
Róże posadzone
Wczoraj była piękna pogoda więc zaległości trzeba było nadrobić
Ta uczciwie wczoraj popracowałam na działce, że dzisiaj musiałam kupić nawy sprzęt
szpadel
Okazało się, że silna kobieta jestem i połamać szpadel to żadna dla mnie sztuka
Trochę "wczorajszej jesieni"
Pięknie przebarwiła się hortensja, z różowej na lekkie bordo. Marcinki też pokazały swoje kwiatuszki

... jesienne róże ...

Wczoraj była piękna pogoda więc zaległości trzeba było nadrobić
Ta uczciwie wczoraj popracowałam na działce, że dzisiaj musiałam kupić nawy sprzęt
Okazało się, że silna kobieta jestem i połamać szpadel to żadna dla mnie sztuka
Trochę "wczorajszej jesieni"
Pięknie przebarwiła się hortensja, z różowej na lekkie bordo. Marcinki też pokazały swoje kwiatuszki

... jesienne róże ...

Patrzę na Twój ogród z zachwytem...Pięknie, Aniu, czyściutko! Tak Ci iglaki urosły w tak krótkim czasie??
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
Aniu pokazywałam mojemu M Twoja działkę... I on stwierdził oczywiście, że mu się podoba, że taka w jego stylu .....że to wszystko jest tak pięknie rozplanowane i urządzone bo masz duże możliwości, bo działka jest duża
Bardzo się zdziwił
jak mu powiedziałam ile ma twoja działeczka....
No no ..Na takim małym kawałku takie cudowności..
Bardzo się zdziwił
No no ..Na takim małym kawałku takie cudowności..

no tak po moim opisie do Ciebie na PW cóż innego mogłas napisac, hi hi chcę Cię zapewnić na pewno tak zrobie! i ziemi z niczym nie pomyle !:;230