Skromny ogród Joli - 2008r.
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Anulko bardzo dziękuję i cieszę się ogromnie
roślinki znajdą przytulne miejsce .Będę o nie dbała, obiecuję .Bardzo Ci dziękuję z całego serduszka ,jak będziesz kiedyś coś chciała z mojego ogrodu zaraz wyślę.A wiesz że udało mi się kupić cebulkę cyklamena ogrodowego , u kogoś widziałam strasznie mi się spodobał

roślinki znajdą przytulne miejsce .Będę o nie dbała, obiecuję .Bardzo Ci dziękuję z całego serduszka ,jak będziesz kiedyś coś chciała z mojego ogrodu zaraz wyślę.A wiesz że udało mi się kupić cebulkę cyklamena ogrodowego , u kogoś widziałam strasznie mi się spodobał - maakita

- Od: 17 maja 2007, o 08:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
jollla500 pisze:Magdusiu Skarbie jak poczekasz do lata ,podzielę się z Tobą tą białą aksamitką .Jak na razie mam kilka nasionek ,jutro sprawdzę ile dokładnie .Jak będzie więcej niż 10, to Ci teraz prześlę![]()
Jolciu kochanie spokojnie poczekam do lata. A na razie (tzn wiosną) wysiej sobie spokojnie wszystkie nasionka, które masz. Wklej zdjęcia ja tylko CI zakwitną
- jollla500

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
Lisko ja marzyłam o nim ,pojechałam do ogrodniczego i mówię do mojego M
- ojejku są moje wymarzone ogniki
mój M pyta się ile kosztuję hi hi ja mówię tylko 6 zł
-a to weź sobie
najbardziej marzyłam o pomarańczowym ale wziełam i żółty ,jeszcze muszę zapolować na czerwonego
tak do kolekcji
Coma95 tak w moim ogrodzie wczoraj pojawiło się UFO hihi , ale zobaczysz jakie będzie piękne w przyszłym roku
- ojejku są moje wymarzone ogniki
mój M pyta się ile kosztuję hi hi ja mówię tylko 6 zł
-a to weź sobie
najbardziej marzyłam o pomarańczowym ale wziełam i żółty ,jeszcze muszę zapolować na czerwonego
Coma95 tak w moim ogrodzie wczoraj pojawiło się UFO hihi , ale zobaczysz jakie będzie piękne w przyszłym roku
- ZosiaM

- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
kochana Jolu ogniki są ładne szczególnie jesienią ale moj m posadził je za płotem bo mają kolce to ma odstraszyć złodziei i zamiast podziwiać je na działce musze wychodzić za płot i oglądać aż dziw żę jeszcze nie zgineły
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Śliczne to twoje UFO
Ja też uwielbiam ogniki: zaundowałam sobie w tym roku żółtego i czerwonego, a na pomarańczowego mam jeszcze chrapkę!
Ja też uwielbiam ogniki: zaundowałam sobie w tym roku żółtego i czerwonego, a na pomarańczowego mam jeszcze chrapkę!
Amatorka....z sercem do roślin
Zapraszam do mojego ogrodu
Zapraszam do mojego ogrodu