Ogród violetty
- violetta
- 500p
- Od: 15 kwie 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dziękuję wszystkim, którzy mnie odwiedzali.
Nie jestem na razie tak częstym gościem u was, ale to przez przez to , że prawie nie mam czasu.
Po wakacjach musiałam bardzo przeorganizować sobie mój plan dnia.
Mój starszy syn poszedł do pierwszej klasy, więc wiecie jak to jest.
Wyszykować do szkoły, ugotować na czas obiad, przypilnować przy odrabianiu lekcji.
A przecież jest jeszcze drugie maleństwo, które jak nie śpi, to też potrzebuje dużo uwagi.
Siłą rzeczy ogród został przesunięty na plan dalszy. Tak naprawdę to zaniechliśmy już w tym roku jakichkolwiek zakupów. Rabaty czekają do wiosny.
Wtedy to i łatwiej będzie się już wybrać z dzieckiem do jakiegoś ogrodniczego i poszperać.
A w ogrodzie, no cóż, jesień.
Chętnie bym wam pokazała jakieś fotki, ale mam lekko zawirusowany komputeri nie otwierają mi się żadne zdjęcia. Czekam aż będzie zrobiony.
Pomalutku postaram się was poodwidzać, bo ma ogromniaste zaległości.
trochę mi tego brakuje, ale rodzina ważniejsza na razie.
Czekajcie więc cierpliwie na moje odwiedzinki.
Nie jestem na razie tak częstym gościem u was, ale to przez przez to , że prawie nie mam czasu.
Po wakacjach musiałam bardzo przeorganizować sobie mój plan dnia.
Mój starszy syn poszedł do pierwszej klasy, więc wiecie jak to jest.
Wyszykować do szkoły, ugotować na czas obiad, przypilnować przy odrabianiu lekcji.
A przecież jest jeszcze drugie maleństwo, które jak nie śpi, to też potrzebuje dużo uwagi.
Siłą rzeczy ogród został przesunięty na plan dalszy. Tak naprawdę to zaniechliśmy już w tym roku jakichkolwiek zakupów. Rabaty czekają do wiosny.
Wtedy to i łatwiej będzie się już wybrać z dzieckiem do jakiegoś ogrodniczego i poszperać.
A w ogrodzie, no cóż, jesień.
Chętnie bym wam pokazała jakieś fotki, ale mam lekko zawirusowany komputeri nie otwierają mi się żadne zdjęcia. Czekam aż będzie zrobiony.
Pomalutku postaram się was poodwidzać, bo ma ogromniaste zaległości.
trochę mi tego brakuje, ale rodzina ważniejsza na razie.
Czekajcie więc cierpliwie na moje odwiedzinki.
- tulipanka
- Przyjaciel Forum
- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Oczywiście, że rodzina najważniejsza.
Doskonale Cię rozumiem. U mnie jest to samo. Starszą córkę muszę wyprawić do szkoły, potem ją odebrać i pomóc przy lekcjach. A mała .... śpi sobie już 1 raz dziennie ok godziny i przez ten czas muszę ugotować obiad. Stałam się ostatnio mistrzynią w wymyślaniu i gotowaniu szybkich obiadów.
Pozdrowienia dla Ciebie i rodzinki
Doskonale Cię rozumiem. U mnie jest to samo. Starszą córkę muszę wyprawić do szkoły, potem ją odebrać i pomóc przy lekcjach. A mała .... śpi sobie już 1 raz dziennie ok godziny i przez ten czas muszę ugotować obiad. Stałam się ostatnio mistrzynią w wymyślaniu i gotowaniu szybkich obiadów.

Pozdrowienia dla Ciebie i rodzinki

- JacekP
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Wiolu! Pospacerowałem po Twoim ogrodzie i bardzo spodobały mi się Twoje dalie. Pewnie ciągle kwitną, bo u wszystkich teraz festiwal dalii. U mnie też. No i z przyjemnością ogląda się Twoje zdjęcia, bo są pięknie obrobione. Może i ja się nauczę obrabiać, bo mam ten program. Pozdrawiam Cię serdecznie!
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- ZosiaM
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
Wiolu ładnie u ciebie ,ale pozwolisz tu jeszcze wpaść bo dziś nie skończę,super piesio 

Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc