Pewnie tak, za to Twister odwdzieczyl sie przepieknie ( to jego pierwszy rok, a posiadam go od 2 miesiecy ). Zdjecie dodane przeze mnie nie ukazuje go w pelni rozkwitu...
Witaj Crazydaisy! Bardzo mi milo ze sposobu w jaki mnie powitalas Postaram sie pokazac jak najwiecej/wszystkie moje roslinki ( czyli czeka mnie tez wyprawa do ogrodu ). Obecnie posiadam trzy Aeschynanthus, dwa z nich dzielnie sie trzymaja i mam nadzieje ukorzeniaja. Moje pismienne kalectwo, jak poprawnie zgadlas, wynika z przebywania poza granicami naszej pieknej ojczyzny. Pozdrawiam
Zmoderowano usuwając zdanie nie na temat/Adm.
Ludzie to nie rośliny, z czubków już nic nie wyrośnie?
Cykaj fotki i pokazuj
Ja ostatnio mam mega lenia na cykanie. Obiecałam sobie, że zrobię zdjęcia mojego kochanego, parometrowego stefanotisa w czasie kwitnienia i ponad metrowego, gęstego kolosa - asparagusa, i je tu pokażę. Stefanotis już właśnie zrzuca kwiaty, a nadal nie ma zdjęcia a asparagusa "świnkoogrodniczki" zdążyły mi "podciąć", kilka razy spadał z szafy i trochę mu ubyło na urodzie, a zdjęć się nie doczekał.
Miłe Panie ... pisżące z UK serdecznie zapraszamy do dyskusji na temat swoich i naszych wspólnych zainteresowań.
Wątek, jak wszystko wskazuje, jest wątkiem roślinnym i zapraszam do dyskusji w tym duchu.
Podstawy regulaminowe nadal obowiązują nas wszystkich i tego się trzymajmy.
Życzę owocnych dyskusji w temacie.
u mnie kwitly co roku, ale dopiero w tym mialy prawdziwe jablka a jablonka ma juz 5 lat na jej usprawiedliwienie musze przyznac ze byla przesadzana jako dwuletni okaz
Ludzie to nie rośliny, z czubków już nic nie wyrośnie?