Jolu a mi się wydaje że tak wolno tworzę bo ciągle coś nie zrobione a sama niestety wszystkiego nie mogę zrobić no i z tego powodu bardzo ubolewam ....że już nie mogę zrobić tego co mogłam robić parę lat temu ale takie jest życie a ja tak lubię roślinki
Odrobine w ogrodzie - Beata T
Ewuniu oj widać już jesień na sumakach i berberysach nawet brzozy w oczach żółkną , minie nam ta jesień bardzo szybko
Jolu a mi się wydaje że tak wolno tworzę bo ciągle coś nie zrobione a sama niestety wszystkiego nie mogę zrobić no i z tego powodu bardzo ubolewam ....że już nie mogę zrobić tego co mogłam robić parę lat temu ale takie jest życie a ja tak lubię roślinki
Ostatnio czytałam, ze clematisy pięknie wygladają z pnącymi.. tylko tzreba odpowiednio dobrać kolorystycznie
a co na dół to i ja jeszcze się waham...
Pieknie wygląda skimia japonica na tle kory ... to takie moje ostatnie odkrycie
a co na dół to i ja jeszcze się waham...
Pieknie wygląda skimia japonica na tle kory ... to takie moje ostatnie odkrycie
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Tyle tych piękności jest że ciężko wybrać a jak to Hania mówi nie zrobić kipiszu
Napatrzyłam się dziś w OBI i pnące tylko żółte i różne rabatowe i wielokwiatowe ....ach i sama nie wiem ale na razie tylko o pnących myślę - lepsze by były jaśniutkie - w różyk więc wróciłam z mix narcyzów i owadożerną muchówką
Izo ślicznie wyglądają powojniki z różami tylko ja nie chce czerwieni no a mam różowe róże i w tle były by jasne ( na przykład)a powojnik jaki
hmm skimia następne cudo do zapoznania
Napatrzyłam się dziś w OBI i pnące tylko żółte i różne rabatowe i wielokwiatowe ....ach i sama nie wiem ale na razie tylko o pnących myślę - lepsze by były jaśniutkie - w różyk więc wróciłam z mix narcyzów i owadożerną muchówką
Izo ślicznie wyglądają powojniki z różami tylko ja nie chce czerwieni no a mam różowe róże i w tle były by jasne ( na przykład)a powojnik jaki
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Róże faktycznie są przeurocze i to w pażdzierniku.
Masz rękę do kwiatów, to widać.
A może położysz w pustym miejscu powojnik płożący - na tle kamieni wyglądałby super. Kwiaty byłyby tuż nad nimi.
Masz rękę do kwiatów, to widać.
A może położysz w pustym miejscu powojnik płożący - na tle kamieni wyglądałby super. Kwiaty byłyby tuż nad nimi.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
coma95 Miło Cię gościć mam taki gatunek róż niestety nie powiem jaki bo się nie znam Kwitną sobie cały czas, jakby zima była słaba to pewnie miała bym kwiat aż do wiosny
Hosty -funkie to chyba takie przeniesienie liściastych do ogrodu bo w domu same liście a ja uwielbiam jak są w ciapki , paski
onka37 no to zapraszam ponownie na barwę kolorków
Dorotko Witaj a ja zazdroszczę Ci tak zagospodarowanego ogrodu i wzdycham kiedy ja te swoje hektary obsadzę żeby był efekt taki jak u Ciebie
Wilec może nie chce rosnąć ,bo może ma przy wzroście początkowym za dużo cienia
Grażynko Powojniki płożące hmm muszę je pooglądać bo to może być myśl
Wybaczcie że znowu róże ale ja się temu widokowi oprzeć nie mogę.....( 10.10) widok z okna na rondko i sumaka

Pierwszy raz tak ładnie zakwitły białe chryzantemy - w zeszłym roku przymrozek je zmroził ....niezawodne fuksje jeszcze na dworze
No i niespodzianka zakwitła prymulka i moje zakupy w domu się okazało że jeszcze ze dwie by się przydały te różyczki

onka37 no to zapraszam ponownie na barwę kolorków
Dorotko Witaj a ja zazdroszczę Ci tak zagospodarowanego ogrodu i wzdycham kiedy ja te swoje hektary obsadzę żeby był efekt taki jak u Ciebie
Grażynko Powojniki płożące hmm muszę je pooglądać bo to może być myśl
Wybaczcie że znowu róże ale ja się temu widokowi oprzeć nie mogę.....( 10.10) widok z okna na rondko i sumaka

Pierwszy raz tak ładnie zakwitły białe chryzantemy - w zeszłym roku przymrozek je zmroził ....niezawodne fuksje jeszcze na dworze
No i niespodzianka zakwitła prymulka i moje zakupy w domu się okazało że jeszcze ze dwie by się przydały te różyczki