Mój ogród wśród łąk część 3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Mój ogród wśród łąk część 3

Post »

Małgosiu może posieją ozime to przed śniegiem się zazieleni ;:168 nie smutaj się , a zdjęcie z pędzącymi dziewczynkami rewelacyjne ;:333
Jeżówki bardzo mi się podobają, ale jakoś ręka na targu mi nie drga ;:131 nawet raz jedną brałam, ale wzięłam w końcu floksika ;:306
JagiS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 kwie 2012, o 14:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Mogę się tylko w stu procentach zgodzić z Marysią ;:oj.
Dziewczynki - wspaniałe ;:215.
Pole zazieleni się kiedyś na bank.
A jeżówki...niech Ci wspaniale rosną, ale ja też wolałabym floksy ;:218.

Wznoszę za Ciebie toast szklaneczką cydru ;:304 - Jagoda
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Małgosiu śliczne te jeżówkowe panienki ;:215 z nazwaniem ich nie pomogę bo jeszcze chyba nie dojrzałam do odmianowych ale jak to mówią nigdy nie mów nigdy.
Zdjęcie z dziewczynkami zajefane ;:215 wydrukuj i wstaw w ramkę.
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

To ja się dołączę z cydrem do Jagody ;:304, bo dzisiaj u mnie w domu młodzi robią cydr. Mój nie wyszedł :cry:
Awatar użytkownika
christinkrysia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 maja 2006, o 18:37

Post »

Gosiu ale przestrzeń przeogromna ... dla dzieci to raj bo maja gdzie się wybiegać.
Kobietko ja mam wokół jeziora, działka nad rzeką a na działce staw więc materiału nie brakuje.
Trzciny wybieram solidne aby pszczółka nie miała zbyt ciasno, a mam w czym wybierać.
Jeżówki az tak bardzo mnie nie kusiły ale po Twej serii zdjęć ... oczopląsu dostałam i chęci na nie też :D
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Małgosiu,obrazek z biegnącymi dziewczynkami cudowny,a jeżówki będą zdobić odtąd Twój ogród i wszystko piękne,pozdrawiam ;:168
Awatar użytkownika
chalaputkowo
1000p
1000p
Od: 16 cze 2014, o 18:59

Post »

Dzień dobry Małgosiu ;:196
Ja jeszcze raz bardzo , bardzo Ci dziękuje ;:173
Dziewczęta na zdjeciu biegnące w podskokach - widok cudowny , oj musisz mieć wiele radochy z Zuzi ;:167
Taka krótka historyjka o innej Zuzi , jak się urodziłam mama postanowiła że będę miała na imię Beata , wysłała tatę by mnie zarejestrował w urzędzie stanu cywilnego , wraca tata z urzędu i mama pyta : to jak zarejestrowałeś dziecko , dałeś na imię Beatka ? Tato na to że na imię mi będzie Zuzia ..... mama zagląda w papiery a tam Monika ;:306 ;:306 ;:306
Zielono mi - bo wesoło mi - bo zielono mi - Monika
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
Eda_S
500p
500p
Od: 20 lis 2013, o 08:38

Post »

Pełnych jeżówek nie posiadam, ale Twoja pojedyńcza wygląda jak moja Tomato Soup. Jednak jest kilka odmian w tym kolorze i trudno stwierdzić ze 100-procentową pewnością, czy to na pewno ta.
Zdjęcie z Zuzą podsunęło mi pytanie. Kiedy zobaczymy Małgosię biegnącą wśród łąk ;:173 ?
Awatar użytkownika
Pulpa222
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2010, o 08:45

Post »

Jeżówki są śliczne, ale zdjęcie z dziewczynkami, bije wszystko na głowę ;:63 ;:63 ;:63 .
Pozdrawiam Ania
"Niebezpiecznie jest mieć rację w sprawach, w których ustanowione władze się mylą." Voltaire
Ogród "po 30-tce" Cz.I, Część II , Część III aktualna,Tillandsie są ? dla leniwych
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Ale masz super koleżankę:) Takie cuda przytargać ;:oj
Córcie biegnące w kadrze super ujęcie:)

Pozdrawiam:)
athshe
500p
500p
Od: 12 cze 2009, o 09:10

Post »

Małgosiu - czy tej jeżówki to z targu u nas - tak patrzyłam an odmiany i pan u którego kupuję czasami wozi na rynek tylko 4 czy 5 odmian i właśnie te :):)
Ale uważaj na nie, jeśli tak - ja też się skusiłam, choc obu nam (mnie i mamie) wypadło sporo roślin z tego źródła kupionych wiosną ubiegłego roku - teraz skusiliśmy się na jesienne, ale jeśli padną, to trzeciej szansy nie będzie.

A ja w ogóle to chciałam się odnieśc do tego, co Maska napisała o sobie i swoim synu... fantastycznie to czytac, aż tak się błogo zrobiło...
Agnieszka - istota w ogrodzie ekstremalnie początkująca http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=73469" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
Awatar użytkownika
Tajka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2010, o 17:32

Post »

Małgosiu jeżówki śliczne kupiła Ci koleżanka. ;:138 Będą jeszcze długo kwitły.
Piękną fotkę z beztroskim biegiem młodości zrobiłaś. ;:167 Chyba jeszcze wakacyjne. Uwielbiam takie bezkresne pola. :)
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Śliczna pogoda nie pozwala mi na siedzenie w domku. Muszę się nacieszyć tym słońcem i bezchmurnym niebem. Lato trwaj jak najdłużej. ;:138
Troszkę tylko przeszkadza,że sucho i nie mogę realizować planów z przesadzaniem.

Mati- Dziękuję :wit

Paulinko - Byłam u Ciebie i na reszcie jesteś. :D

Miłko - Żurawie były ;:215 Całe stado hałasowało tak, że spać nie mogłam.Już ich nie ma....
Podobno te jeżówki słabo zimę przeżywają :cry: Postaram się im umościć ciepłe posłanie na zimę.One słoneczko lubią. :wit

Marysiu - Floksiki tyz pikne. Bardzo nawet. Widziałam dzisiaj takie cudo floksikowe u Marty Koziorożec, że muszę je mieć. :D

Jagoda - A wiesz że ja cydru nie piłam. Nie złożyło się jakoś. :shock:

Aniu - Takie fotki powstają przez przypadek. Stałam i chciałam zrobić focię moim cyniom, a dziewczyny puściły się przez pole, jak się dobrze przyjrzysz to biegną do rudego kota siedzącego w polu. :wit

Krysiu - To masz słomianego materiału pod dostatkiem ;:215 Starczy i dla mnie, bo te upychanie słomy w domku było dla mnie najmniej fajne w całej tej zabawie. :D

Martuś - Dzięki ;:196

Monia -Czyli jesteś prawie Zuzą. Mój Tatuś poszedł ze mną do lekarza, miałam tak około 10-12 lat. Pani w rejestracji: data urodzenia dziecka? Tata : 29 październik. Ja na to: Tatuś, ale ja się 30 urodziłam. A tatuś: Dałbym głowę, że tak około tego 30 -tego, ale tak dokładnie to pani nie powiem. I tacy są faceci. :wit

Edi- Ja po łąkach nie biegam. Męczę się szybko :D ;:196

Aniu - Pulpa - Dziękuję :wit

Aniu - Annes - Ta moja koleżanka to też zakręcona roślinomaniaczka. I zawsze coś na tym swoim targu dojrzy i przytarga. :D A z tych dwóch ta po lewej to córcia, po prawej koleżanka córci.

Aguś - Nie wiem gdzie moja Krysia się zaopatruje, ale na pewno w Grudziądzu. Ten targ to w okolicy jej bloku, ja nie znam ulicy, ale to gdzieś niedaleko Kaufl,tego marketu. I się teraz przejęłam. Chociaż ona kupuje tam zawsze, od lat i nie marudziła do tej pory. Mam kilka roślin i radzą sobie. Narzekała tylko na cebule od lilii. Nigdy nie ma takiego koloru, jaki jest na obrazku.

Tereniu - Zdjęcie dokładnie zrobione w drugiego dnia po rozpoczęciu roku szkolnego :D Ale nastroje jeszcze wakacyjne.

Zobaczcie co za gość nas zaszczycił. Zawsze siedzi pod drewnem, w swoim domku. Teraz lata po ogrodzie jak kotek.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I z innej beczki, w temacie dyniowym

Obrazek

Ta się zaczepiła o świerk, tak jej ciasno. Dynia tak zwana czepialska :wink:

Obrazek

Miłego wieczoru
Awatar użytkownika
Tajka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2010, o 17:32

Post »

Małgosiu dynie giganty Ci porosły. ;:138
Jeżyk kiedyś także zabłądził do mojego ogrodu, ale chyba z kotem się nie polubili i poszedł sobie biedny. :(
JagiS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 kwie 2012, o 14:10

Post »

Pepsi :!:
Czy wiesz, że robisz coraz piękniejsze zdjęcia?
I te strzelone z tzw. nienacka i te inne ;:333.
Tym razem Zuzia na dyniowym polu - zdjęcie fantastyczne :!:

;:196 Jagi
PS. Mnie też kiedyś kabaczek polazł na sosnę... ;:224.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”