Zagoszczę na dłużej.

Słonecznie i zielono witam!
 Słonecznie i zielono witam!  
  Pewnie większość to zna. Resztkami cierpliwości postaram się tym razem jakoś dobrnąć w skrócie telegraficznym do końca. Rozpisywać się już tak nie będę, (co miałam dziś to napiszę kolejnym razem + fotki wstawię) ale jak tym razem coś nie wypali to laptop leci przez okno i cześć.
 Pewnie większość to zna. Resztkami cierpliwości postaram się tym razem jakoś dobrnąć w skrócie telegraficznym do końca. Rozpisywać się już tak nie będę, (co miałam dziś to napiszę kolejnym razem + fotki wstawię) ale jak tym razem coś nie wypali to laptop leci przez okno i cześć. 
  I tak przyjemnie, i sympatycznie do mnie zagai.
 I tak przyjemnie, i sympatycznie do mnie zagai.   

Widok roju much trzaskających o szybę z samego rana, plus siostry i bracia - jeszcze w stadium larwalnym, wijący się w doniczkach - nie do zapomnienia. Wesołe towarzystwo wywaliłam na klatkę schodową. W ogóle wpierw próbowałam tego uniknąć i zastosować świetne metody, które przyszły mi akurat do głowy... Nie przyznam się chyba jakie to były metody. W każdym razie nietrudno domyślić się, że nie pomogły
 Widok roju much trzaskających o szybę z samego rana, plus siostry i bracia - jeszcze w stadium larwalnym, wijący się w doniczkach - nie do zapomnienia. Wesołe towarzystwo wywaliłam na klatkę schodową. W ogóle wpierw próbowałam tego uniknąć i zastosować świetne metody, które przyszły mi akurat do głowy... Nie przyznam się chyba jakie to były metody. W każdym razie nietrudno domyślić się, że nie pomogły  

Ja po prostu najszczęśliwsza jestem jak mogę w nieskończoność lać wodą po kwiatach, zalewać, przelewać i topić
 Ja po prostu najszczęśliwsza jestem jak mogę w nieskończoność lać wodą po kwiatach, zalewać, przelewać i topić  Dlatego takie kwiatki jak cibora, skrzydłokwiat są zadowolone.
 Dlatego takie kwiatki jak cibora, skrzydłokwiat są zadowolone.

Zdjecia miodzio i ciekawie prowadzisz watek .
 Zdjecia miodzio i ciekawie prowadzisz watek .   do miłego .
 do miłego .

Ja tyle cierpliwości nie mam i raczej nie sieję i pestek nie sadzę, ale
  Ja tyle cierpliwości nie mam i raczej nie sieję i pestek nie sadzę, ale 

I każdy swoje 5 groszy tam wkłada i prócz ogólnego chaosu w dużym uogólnieniu wygląda to tak, że jeden sieje kwiaty, a drugi potem "pieli"...
  I każdy swoje 5 groszy tam wkłada i prócz ogólnego chaosu w dużym uogólnieniu wygląda to tak, że jeden sieje kwiaty, a drugi potem "pieli"...   Masakra. Tak więc jak oni mi 5 groszy, to ja im patyki. Niech chociaż coś na tej ziemi się uchowa.
 Masakra. Tak więc jak oni mi 5 groszy, to ja im patyki. Niech chociaż coś na tej ziemi się uchowa.

Ale świnki szkoda
  Ale świnki szkoda  Strasznie złośliwa musiała być ta roślina
 Strasznie złośliwa musiała być ta roślina  
  Wszystkie piękne!
  Wszystkie piękne!  

, w wielkich, ceramicznych donicach. Ludzie gasili w nich papierosy i wrzucali do środka śmieci.
 , w wielkich, ceramicznych donicach. Ludzie gasili w nich papierosy i wrzucali do środka śmieci.    Wydaje mi się, że już o tym pisałam kiedyś, hm.
 Wydaje mi się, że już o tym pisałam kiedyś, hm. 

Ja niezbyt, a i one mnie nie lubią - i tak samo jak koty - zawsze mnie atakują.
 Ja niezbyt, a i one mnie nie lubią - i tak samo jak koty - zawsze mnie atakują.   Może to i śmieszne, ale boję się kotów.
 Może to i śmieszne, ale boję się kotów.  
  Poluję jeszcze na taką fajną odmianę begonii jasnobrązowej/pomarańczowej.
 Poluję jeszcze na taką fajną odmianę begonii jasnobrązowej/pomarańczowej.