Jak patrzę na mojego tegorocznego cherlaka, to wierzyć mi się nie chce , że wyrośnie z niego takie cudo
 Jak patrzę na mojego tegorocznego cherlaka, to wierzyć mi się nie chce , że wyrośnie z niego takie cudo   
 Winter Lodge piękna.
Kanka śliczna. Kiedyś przymierzałam się do tej techniki, ale nie wychodziło i się zniechęciłam....

jestem pod jej ogromnym  wrażeniem, cudo
  jestem pod jej ogromnym  wrażeniem, cudo  
  czy ta hortensja to jeden krzaczek i tyle kolorków
  czy ta hortensja to jeden krzaczek i tyle kolorków  

.
 .
 a mnie ona nie podnieca
  a mnie ona nie podnieca   i zrobiłam jej generalne dość niskie cięcie i bardzo się z tego cieszę
  i zrobiłam jej generalne dość niskie cięcie i bardzo się z tego cieszę   

takie barwne kwiaty i w jakiej ilości to rzadkość
  takie barwne kwiaty i w jakiej ilości to rzadkość  

Wysiałam w tym roku dwie paczuszki licząc na przyszłoroczne kwitnienie. Na zdjęciach wyglądał tak ładnie
  Wysiałam w tym roku dwie paczuszki licząc na przyszłoroczne kwitnienie. Na zdjęciach wyglądał tak ładnie   Pashmina faktycznie w tym roku zaszalała
 Pashmina faktycznie w tym roku zaszalała   . Czy te wszystkie pączki to z jednego krzaczka, czy masz wsadzone kilka sztuk obok siebie?
 . Czy te wszystkie pączki to z jednego krzaczka, czy masz wsadzone kilka sztuk obok siebie? 
   Ile sezonów masz ten krzaczek?
  Ile sezonów masz ten krzaczek?
 . Pashmina boi się deszczu, a szkoda, polowałam na nią ponad pół roku i wreszcie mam, cudna jest, choć kwiat ociąga się z rozwijaniem, ale co tam i tak jest jak z bajki o królewnie
 . Pashmina boi się deszczu, a szkoda, polowałam na nią ponad pół roku i wreszcie mam, cudna jest, choć kwiat ociąga się z rozwijaniem, ale co tam i tak jest jak z bajki o królewnie  , pozdrawiam Cię Ania, uwielbiam Twoje kąty. Zresztą ile ja kątów na tym forum uwielbiam , kto by to zliczył
 , pozdrawiam Cię Ania, uwielbiam Twoje kąty. Zresztą ile ja kątów na tym forum uwielbiam , kto by to zliczył   .
 .
 Cześć Aniu....
 Cześć Aniu....   Pashminka jest wspaniałą modelką
  Pashminka jest wspaniałą modelką   

cudo  jak dla mnie .
  cudo  jak dla mnie . 
 Aniu. Pospacerowałam u Ciebie i jestem zachwycona
 Aniu. Pospacerowałam u Ciebie i jestem zachwycona   Masz piękne rośliny. Mnie oczywiście najbardziej zachwycają różyczki, ale pięknie kwitną Ci hortensje i lilie. Natomiast
  Masz piękne rośliny. Mnie oczywiście najbardziej zachwycają różyczki, ale pięknie kwitną Ci hortensje i lilie. Natomiast   dla Twoich zdolności plastycznych. Tworzysz prawdziwe cudeńka. Szczególnie piękna kanka, ale widziałam też wiadro, które urzekło mnie swoim wyglądem po zmianie wizerunku
  dla Twoich zdolności plastycznych. Tworzysz prawdziwe cudeńka. Szczególnie piękna kanka, ale widziałam też wiadro, które urzekło mnie swoim wyglądem po zmianie wizerunku   Mam też taki zabytek po mojej babci, ale nie potrafię z niego zrobić takiego cuda.
  Mam też taki zabytek po mojej babci, ale nie potrafię z niego zrobić takiego cuda.  Wypatrzyłam też u Ciebie Hot Chocolate. Możesz coś o niej więcej napisać? Jak długo ją masz i jak zimuje?
  Wypatrzyłam też u Ciebie Hot Chocolate. Możesz coś o niej więcej napisać? Jak długo ją masz i jak zimuje?

Jeszcze czegoś takiego nie widziałam
  Jeszcze czegoś takiego nie widziałam   Ile to sadzonek
  Ile to sadzonek  

Nic nie obżarło pączków lilii,w poprzednim roku nie dane było mi podziwianie kwiatów.Niektóre z jeżówek zaczynają również swoją paradę
 Nic nie obżarło pączków lilii,w poprzednim roku nie dane było mi podziwianie kwiatów.Niektóre z jeżówek zaczynają również swoją paradę  Hortensje stroją się w kolory,lubię lipiec
 Hortensje stroją się w kolory,lubię lipiec  
  Nie poddawaj się,spróbuj jeszcze raz,a jak raz Ci coś wyjdzie to złapiesz bakcyla.
 Nie poddawaj się,spróbuj jeszcze raz,a jak raz Ci coś wyjdzie to złapiesz bakcyla. Mój rośnie pod płotem,ale na jesieni chyba na kompost go przeznaczę
 Mój rośnie pod płotem,ale na jesieni chyba na kompost go przeznaczę  

Dzięki za pochwały,co nieco już poprzerabiałam,ale przedmiotów brak,muszę na giełdę w końcu się wybrać.
 Dzięki za pochwały,co nieco już poprzerabiałam,ale przedmiotów brak,muszę na giełdę w końcu się wybrać. Pashmina to jeden krzak,zaszalała w tym roku jak nigdy,ciekawe jak za rok się popisze
 Pashmina to jeden krzak,zaszalała w tym roku jak nigdy,ciekawe jak za rok się popisze  

U Ciebie pada? No mam nadzieję,że już przestało i pokażesz swoje piękne królewny nawet w deszczu zapewne są piękne:)
 U Ciebie pada? No mam nadzieję,że już przestało i pokażesz swoje piękne królewny nawet w deszczu zapewne są piękne:)