Witajcie zakończyłam dzisiaj pracę ,mam serdecznie dość ,do ogrodu nie mam czasu nieraz nawet wejść ,czasem zrobię tylko zdjęcia i wypadam ,nie wiem kiedy te zdjęcia wstawię ,ale najważniejsze ,że są w aparacie,teraz ogarnę dom i czeka mnie pakowanie na wyjazd ,ogród dalej musi sobie radzić sam ,bardzo wszystko kwitnie ,dziękuję ,że jesteście ze mną

i odwiedzacie mój ogród mimo ,że tak mało jestem ,buziaczki dla wszystkich
Wandziu,u mnie często teraz pada,ale też bywało bardzo sucho,dziękuję za życzenia urlopowe,pozdrawiam
Aluś,rutewka jest śliczna ma koło 1 m wysokości,muszę trochę odpocząć ,bo po urlopie w sierpniu,przyjadą nowe rośliny ,piwonie i funkie i coś tam jeszcze,do miłego zobaczenia,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie
Kasiu,witaj ,ja też tęsknię za Waszymi ogrodami,ale wszystko nadrobię,a nawet w pracy często o Was myślałam ,tych ogrodów się nie zapomina,pozdrawiam gorąco i buziaczki przesyłam
Tereniu,jeszcze zakwitnie różowy przetacznik ,już ich dogania ,też jest śliczny,dziękuję ,że jesteś
Marysiu,ale ...jest takie ,że po prostu padam na nos,wysokości i nazwy są napisane przez dostawcę ,bo zawsze o to proszę ,żebym wiedziała jakie koło siebie sadzić i żeby było szybciej,Sally Holmes też mi się podoba ,ona kwitła nisko,ale teraz wyrzuciła takie olbrzymie grube baty i teraz już widać ,że będzie wysoka.Białe kwiatki pod jaskrem alpejskim to Dyptan jesionolistny i żółta rutewka,u mnie powojnik tanguncki rośnie jak szalony i jest go więcej ,bo się rozsiewa,nie ma z nim żadnego problemu miłej nocki i pięknych snów życzę
Aguś bardzo Ci współczuję takiego urazu i niedyspozycji ale w życiu,ciągle czyhają na nas niespodzianki i wszystko się każdemu może przydarzyć ,dobrze że to chwilowe ,ale pewnych owoców już nie będzie ,dlatego jestem taka zmęczona ,bo praktycznie spałam po 4-5 godzin,żeby to zrobić ,gdybyś mieszkała bliżej to bym się podzieliła,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie ,życzę zdrowia
Dorotko,dziękuję nawet nie wiesz jak tęsknię za Wami i Waszymi ogrodami ,które z pasją oglądam,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie
Aniu,miło,że podobają się moje kwiaty ,nawet nie wiesz jak bardzo teraz zakwitły maki od Ciebie jutro zrobię im sesję,pozdrawiam i dziękuję za odwiedziny posyłam buziaczki;:196
Iwonko,Sally Holmes mam pierwszy rok ,rośnie pięknie ,nie widzę żadnych chorób ,bez problemu przezimowała,zasadzona była w listopadzie,kwitnie obficie,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie
Ewo ,witam w moich skromnych progach ,nawet nie wiesz jak miło ,że ogród się podoba,super ,że wstąpiłaś i zapraszam znowu ,teraz jest mnie trochę mniej ,ale wszystko nadrobię,pozdrawiam i pięknych snów życzę