pluskwica raz jeszcze

skromniutki len jednoroczny

makowe panienki

limnantes

z bliska

wiązówka

floksy

i koloroterapia

a ta pierwsza z jeżówkami jest rewelacyjna
  a ta pierwsza z jeżówkami jest rewelacyjna  

Moje się pokładają.
  Moje się pokładają.  

Ja mam zaledwie po jednym kwiatku z różnych odmian, ale strasznie mnie cieszą,są śliczne. I jak zwykle pięknie i kolorowo u Ciebie Aniu, i poznałam nowe kwiatuszki.
 Ja mam zaledwie po jednym kwiatku z różnych odmian, ale strasznie mnie cieszą,są śliczne. I jak zwykle pięknie i kolorowo u Ciebie Aniu, i poznałam nowe kwiatuszki.  

Szkoda, że len jednoroczny, piękny jest.
 Szkoda, że len jednoroczny, piękny jest.   

jestem pod wrażeniem!
 jestem pod wrażeniem! 

chyba za bardzo je wypieliłam po wschodach
  chyba za bardzo je wypieliłam po wschodach   Oj to moje sokole oko zawodzi czasem ale nic to.Podziwiam u Ciebie.
 Oj to moje sokole oko zawodzi czasem ale nic to.Podziwiam u Ciebie.
 znam osoby które zimują w ogrodzie róże na pniu, przyginają całą koronę do ziemi i mocno osypują ziemią. Jednak ja bym się bała i nie ryzykowała.
  znam osoby które zimują w ogrodzie róże na pniu, przyginają całą koronę do ziemi i mocno osypują ziemią. Jednak ja bym się bała i nie ryzykowała. 
  są bardzo ozdobne nawet zimą gdy śnieg przysypie ich główki
  są bardzo ozdobne nawet zimą gdy śnieg przysypie ich główki  
  być może, że ukrop i ten silny wiatr  nie pozwala im przylecieć, zobaczymy
 być może, że ukrop i ten silny wiatr  nie pozwala im przylecieć, zobaczymy  
  żeby tylko jeszcze się ochłodziło. Ten ukrop nie tylko tytoń wykańcza ale i inne kwiatuszki, kwitną zbyt krótko
  żeby tylko jeszcze się ochłodziło. Ten ukrop nie tylko tytoń wykańcza ale i inne kwiatuszki, kwitną zbyt krótko  
  już się cieszę.
 już się cieszę. choć nie mam jeszcze dużej wprawy w robieniu portretów do uwierz mi bardzo się staram i myślę, że z każdym sezonem może być już tylko lepiej. Wiązówka jeśli tylko będzie miała dostatecznie dużo wilgoci i trochę cienia szybciutki Ci się rozrośnie. Życzę Ci tego z całego serca a jeśli chodzi o upały to nie znoszę ich całym sercem, po prostu żyć mi się nie chcę gdy słońce tak pali nie mówiąc już o spaniu w nagrzanym domu
  choć nie mam jeszcze dużej wprawy w robieniu portretów do uwierz mi bardzo się staram i myślę, że z każdym sezonem może być już tylko lepiej. Wiązówka jeśli tylko będzie miała dostatecznie dużo wilgoci i trochę cienia szybciutki Ci się rozrośnie. Życzę Ci tego z całego serca a jeśli chodzi o upały to nie znoszę ich całym sercem, po prostu żyć mi się nie chcę gdy słońce tak pali nie mówiąc już o spaniu w nagrzanym domu  
  Może późnym latem lub na jesieni kawalątek do Ciebie trafi. Lwie paszcze są takie cudne i już się cieszę na wiadomość, że się rozsiewają. Wspaniale ożywiają rabaty
  Może późnym latem lub na jesieni kawalątek do Ciebie trafi. Lwie paszcze są takie cudne i już się cieszę na wiadomość, że się rozsiewają. Wspaniale ożywiają rabaty