Tymczasem laptop mam bez myszy i męczę się jak potępieniec pisząc, a jak wkleję zdjęcia?... Nie mam pojęcia

Ewciu - ewamaj66 to prawda, że bardzo trudno nie zwracać uwagi na róże, chociaż znam takich, którzy... róż nie lubią

Dla Ciebie Ewciu Sharifa Asma - może się skusisz? To Angielka, Austinka, więc pewnie ma 5 USDA...

Majeczko - Majka411 Abraham poprawia nastrój, to fakt

Aniu-aneczka1979 Edenka jest poza klasyfikacją, to róża z którą innym różom ciężko konkurować... Twoje ulubione kolory to idealna pożywka dla kuszenia

Grażynko-kogra - masz rację, to za mało... Trafiła Ci się słaba sadzonka bo innego wytłumaczenia nie widzę. Hm, nie chcę tu mieszać i wkładać tzw. kija w mrowisko, ale nie zaobserwowałam istotnych różnic w kwitnieniu i kondycji róż między tymi, którym dawałam wióry rogowe, banany, jajko, mikoryzę - a tymi, którym ich nie dawałam... Za to widzę ile znaczy dobra sadzonka

Dla Ciebie niewątpliwie dobra sadzonka, a kwiaty, zobacz- jak na obrazach mistrzów holenderskich

Aniu-sweety Garden of Roses są świetne, szczególnie na pierwszy plan, bo nie budują wysokich krzaczków. Dla Ciebie Garden of Roses w bodziszkach

Agnieszko-aage bardzo dobrze Cię rozumiem, też mam sterty zaległości ... Postanowiłam nie dać się i przejść do porządku dziennego nad tym faktem. Chociaż nie przeczę, że czasem marzę o sklonowaniu

Danusiu- danutab Ja też lubię róże o dużych kwiatach, z tego powodu już kilka róż oddałam. Let's Celebrate kupiłam pod wpływem impulsu, wcale nie wiem czy do końca mi się podoba. Dla Ciebie róża, która nie budzi wątpliwości - zdecydowanie mi się podoba, chociaż to dopiero jej pierwszy kwiat - Artemis

Moniko- monimg witam Cię serdecznie w moim skromnym Ogrodziu

Na dobranoc jeszcze ujęcie Jasminy w stylu i klimacie mistrzów holenderskich: