Też oglądałam jego ofertę,ale w końcu wzięłam 5 krzaków od innego sprzedającego....Ale jeszcze przejrzę jego ofertę
Moja działka po rewolcie - giza/2007-8/
- Comcia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Proszę mi się tu nie naśmiewać ze mnie !!!!basow@ pisze:No ,Gizuniu!To mi się podoba!
Też oglądałam jego ofertę,ale w końcu wzięłam 5 krzaków od innego sprzedającego....Ale jeszcze przejrzę jego ofertę![]()
![]()
Widzę na jego stronie,że nasza koleżanka coma95 też poległa!
![]()
![]()
Uważam się za usprawiedliwioną - to forumowiczki podpuszczają a ja po prostu za miękka jestem.....
-
Bogusia2

- Od: 26 maja 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja tez uległam pokusie i kupiłam Chopina, Ingrid Bergman i Casanovę. Dobrze, że choć jeden Chopin był na mojej liście zakupów! Mam nadzieję, że moje krzaki będą równie dorodne jak Twoje i Hani.
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia
- markussch01

- Od: 7 lis 2007, o 22:40
Oby Markusie, oby
Piękna weekendowa pogoda to i cebulki można było posadzić, uff. Ledwo sie uporałam
Dzisiaj wyprawa do Coma95, walka z berberysem
, łopata poległa
ale krzaczor juz u mnie
. Załapałam się na wór konarów, gałezi, z których wzorem Marioli zrobie obrzerza / za pozwoleniem
/
Ostatnie podrygi lata i coraz bardziej agresywna jesień

Klonik ozdrowiał

[

Zdobycz od Marioli

Ok 3 tyg temu, powsadzane ogonki kwitną

Piękna weekendowa pogoda to i cebulki można było posadzić, uff. Ledwo sie uporałam
Dzisiaj wyprawa do Coma95, walka z berberysem
Ostatnie podrygi lata i coraz bardziej agresywna jesień

Klonik ozdrowiał

[

Zdobycz od Marioli

Ok 3 tyg temu, powsadzane ogonki kwitną

Gizuniu,gdybym u Ciebie nie była ,pomyślałabym,że masz duży ogród!Tyle wszelakiego kwiecia u Ciebie!A jak się rozrosły rośliny na skalniaku!!!!Te kwitnące ogonki ,to co to jest,bo nie dowidzę?Z nowego nabytku będziesz zadowolona,bo jest śliczny!Kwitnie mnóstwem zółtych kwiatuszków!Ja swojego z ogródka też zabieram.Kłuje,ale warto go mieć!
Pozdrawiam,Małgorzata
Gosiu, ja berberysy mam, ale jak je okresliła Mariola "niemowlaki"
nie sięgaja nawet do "kostek" nowemu
A kwiecia to mnie mikro
Fajnie , że zdjęcia są złudne
Nawet sama nie moge się nadziwić jakie wielkie kamole mam na skalniaku

Te ogonki to to samo co na 11 zdj. pokazałam maluchy, bo dziewczyny maja problem z ich utrzymaniem
A nazwa to cos od spermy :P
A kwiecia to mnie mikro
Te ogonki to to samo co na 11 zdj. pokazałam maluchy, bo dziewczyny maja problem z ich utrzymaniem
A nazwa to cos od spermy :P