Pięknie u Ciebie

Kasieńkokatharos pisze:....
I czytałam u Izabeli że pisałaś o gorejącym krzewie...wiesz że on parzy....trzeba pilnowac dzieciaków.
 .Tego krzewu chyba jeszcze nie mam.Choć kusi.
 .Tego krzewu chyba jeszcze nie mam.Choć kusi. 

.
 .

no, może oprócz tych ostatnich - lubię ich, ale potrafią zrobić niezłe szkody
 no, może oprócz tych ostatnich - lubię ich, ale potrafią zrobić niezłe szkody 

.Poletko truskawkowe pięknie wygląda. Teraz to już pewno owocki masz. U mnie też są, ale tak jedna dziesiąta z tego co u Ciebie.
 .Poletko truskawkowe pięknie wygląda. Teraz to już pewno owocki masz. U mnie też są, ale tak jedna dziesiąta z tego co u Ciebie.
 nie ma to jak swoje owoce prosto z krzaczka
 nie ma to jak swoje owoce prosto z krzaczka   
  ale ślimaków nie lubię
  ale ślimaków nie lubię 

.Kwiat Hibiskusa rzeczywiście ogromny
  .Kwiat Hibiskusa rzeczywiście ogromny  . Jeżyk słodki
 . Jeżyk słodki  .U mnie ślimaków też dużo, nie lubię ich bo chowają się w trawie a potem chrupią pod butami?co mnie przyprawia o dreszcze...brr
  .U mnie ślimaków też dużo, nie lubię ich bo chowają się w trawie a potem chrupią pod butami?co mnie przyprawia o dreszcze...brr

W tym roku słabo z owocowaniem.Ale dużo składam truskawek na zimę.Bardzo je lubię.Robię dżemy,kompoty-głównie z myślą o dzieciach,b lubią makaron z kompotem.Ale też sporo mrożę całych-co ciast i roztartych z cukrem-dzieciom do pojedzenia.Na surowo.Filigranowa27 pisze:...
Poletka smakołyków ogromne. Chyba dużo z tego zaprawiasz?
Ślimaki staram się zbierać co wiosnę i wynosić.Na razie nie ma za wielkich ilości...a wszystko przez szwagra,który nam kilka przywiózłBlueberry pisze:Fajnych masz gości ... no, może oprócz tych ostatnich - lubię ich, ale potrafią zrobić niezłe szkody.
 .u moich rodziców tyle się ich namrożyło w sadzie,że nie można normalnie chodzić,by nie deptać
 .u moich rodziców tyle się ich namrożyło w sadzie,że nie można normalnie chodzić,by nie deptać  

Witaj Alu.Jeża trzymał i znalazł mój M.A że on gruboskórnyBiedronka641 pisze:...Pierwsze goście superowe. Nie kłuły Cię? Drugie też mam i to nie proszonych. Jako intruzów częstuję je niebieskim granulatem.
Jak samopoczucie?
Oj spore paletko truskawkowe. Dobrze,że wyłożyłaś włókniną. Pewnie chwastu jest mniej.
 ...to chyba bardzo nie cierpiał.Musiał mu rękę włożyć pod brzuch,bo inaczej jeż tak by się zwinął w kulkę,że by nie było widać jego pyszczka.A tak,to się zawinął na jego dłoni i mocniej nie mógł...
 ...to chyba bardzo nie cierpiał.Musiał mu rękę włożyć pod brzuch,bo inaczej jeż tak by się zwinął w kulkę,że by nie było widać jego pyszczka.A tak,to się zawinął na jego dłoni i mocniej nie mógł... ...nie jem tylko słodyczy i słodkich owoców.Za to dużo ruchu i warzyw.Widocznie to służy...bo cukier w normie i wyniki krwi b.dobre.A i  nie tyję za bardzo.Mimo sporego brzuszka,waga w miarę normalna.Jak usłyszałam,że moja bratowa przytyła 17kg
 ...nie jem tylko słodyczy i słodkich owoców.Za to dużo ruchu i warzyw.Widocznie to służy...bo cukier w normie i wyniki krwi b.dobre.A i  nie tyję za bardzo.Mimo sporego brzuszka,waga w miarę normalna.Jak usłyszałam,że moja bratowa przytyła 17kg  ...to jestem w głębokim szoku.Ja z żadnym z dzieci nie przytyłam nawet 10.
 ...to jestem w głębokim szoku.Ja z żadnym z dzieci nie przytyłam nawet 10. 
 Aniu,witaj u mnie.Cieszę się,że zajrzałaś.Truskawki prawie się kończą.Tak myślę,że jeszcze z 1 x i po zbiorach.Ew.resztki ,pojeść już tylko-takie ''okruszki''Anka159 pisze:Pięknie u Ciebie Jolu w domu i ogrodzie. Hojki obficie kwitną.Poletko truskawkowe pięknie wygląda. Teraz to już pewno owocki masz. U mnie też są, ale tak jedna dziesiąta z tego co u Ciebie.
Pozdrawiam.
Witaj u mnie Grażynko.Zawsze cieszą mnie nowi goście.Zaglądaj częściej,proszę Cię.1grazyna46 pisze: Piękne kwiatuszki i ich fotki w domu i w ogrodzie... Masz kobietko co robić, masz...
 .Jakoś mnie to onieśmiela...
 .Jakoś mnie to onieśmiela... 
   .Niemałych rozmiarów z resztą...
 .Niemałych rozmiarów z resztą... 
   .Mam nadzieję,że nie wrócą...
 .Mam nadzieję,że nie wrócą... 
  .Tak obfitego owocowania dawno nie widziałam.
 .Tak obfitego owocowania dawno nie widziałam. 

..
 ..

.
 . 

Ja też jedną w biedr... kupiłam tej wiosny i ciekawam co zakwitnie.Maki śliczne, też je bardzo lubię
 Ja też jedną w biedr... kupiłam tej wiosny i ciekawam co zakwitnie.Maki śliczne, też je bardzo lubię   
  Ja miałam po ponad 20...ale dzieci same ważyły po 4 bez kilku deko.No i co prawda troszkę mi zostało
  Ja miałam po ponad 20...ale dzieci same ważyły po 4 bez kilku deko.No i co prawda troszkę mi zostało   No a ty już jesteś prawie na wylocie...jak już będzie po wszystkim i będziesz na siłach to koniecznie pokaż nam tego kwiatuszka
 No a ty już jesteś prawie na wylocie...jak już będzie po wszystkim i będziesz na siłach to koniecznie pokaż nam tego kwiatuszka