Czarodziejski ogród Zazdrość mnie zżera Wszystko pięknie Ci kwitnie i masz to, co lubię-dużo wszystkiego
Dr van Fleet jeszcze u mnie nie kwitnie, pokazał się pierwszy kwiatek, ale czekam na efekt ściany różanej. Na pewno będę płakać ze szczęścia
Też już myślę o jesieni
Ewunia, jeszcze trochę i u Ciebie będzie taki widok. Mój Flet już przekwita.Ale puścił 4 długie pędzicha. Już się cieszę na przyszły rok. Mam ją od Edulkotka i widać, że dana z serducha, bo piękna jest. Masz rację, można płakać na taki widok. Świat jest piękny, tylko trzeba umieć w nim żyć.
Toska rzeczywiście New Dawn szaleje u Ciebie... Zresztą nie tylko ona Twoja róża ,którą mi dałaś nie ma u mnie takich łADNYCH PEŁNYCH KWIATOW,jakie były u Ciebie...chodzi mi o różę malinową okrywowo pnącą.Może dlatego ,że rośnie u mnie w półcieniu
...
Nela, ja mam drugą i też nie ma takich pięknych kwiatów. Myślę, że na drugi rok się poprawi. U mnie też miała słońce tylko do 12, więc musi nabrać sił. Daj jej obornika, to odżyje. Ta Twoja jest CUDNA!!!!!
Oj tak Marysiu. Jeszcze tylu róż nie miałam i tyle kwiecia!!!
Rozrasta się to towarzystwo niesamowicie. Oj będzie przesadzania, wysadzania !!!!
Wszędzie jest cudnie i nie ma co narzekać, że jakaś tam ma żółtego listka!
Tosia masz raj na ziemi i nic tylko w nim siedzieć i podziwiać
Różyce kwitną do upadłego, ostróżki szaleją jak niemądre też swoje chcę gdzieś zgrupować bo mi wszystko przygniatają
A nad widokiem różanych ścian i dywanów z płatków to codziennie płaczę
Aniu, Maju witajcie!
Pod domem są dwa ogródki, które wymagają ciągłego pielenia. Teren był mocno zachwaszczony, więc wyłazi toto stale z ziemi. Wszystkich korzeni od razu nie wyciągnę.
Dziś wycięłam wiciokrzew co rósł za wielką różą. Pełno suchych badyli i żadnego uroku. Jeszcze go wykopię i pójdzie do ludzi.
Mam tam aż trzy!!!
A ja mam 10 róż 2 kwitną 6 ma pączki i żadna nie przegracza pół metra.
Ale co tam. Po kilka razy dziennie lecę do każdej. Z każdą pogadam. Mszycę ręcami zduszę. Trawkę z pod nóżek wyskubię. Cudnie mam
Ps. Koleżance nie zazdroszcze fffffcale. Taka jestem