Peppermint star, Oliver welfarii, Ursula key, Woods suprise, Blazorny, Vancouver cennential, Stella vernante, Australian Pink, Angielki- Monia ja spać w nocy to już nie będę
Monia, przecudnie, i na ogrodzie i na balkonie masz przepięknie, wszystko tak bujnie i zdrowo rośnie, a te pelargonie! nawet nie wiedziałam, że jest tyle odmian chyba te pełne mi się najbardziej podobają, Australian Pink np. Trochę zaraziłam się od Was tymi pelaśkami i wróciłam z weekendowego wyjazdu z kilkoma szczepkami "pożyczonymi" jak się ukorzenią, to się pochwalę
Monia działeczka,piękna kolorowa Balkon,cudo pelaśki boskie,nie będą wymieniała,które naj bo wszystkie piękne,każda ma "coś" w sobie,chyba Ty się nie wyrobisz w robieniu zaszczepek robię sobie listę i jest już dłuuuuga.
Monia Ty masz naprawdę serce do tych roślinek
wkrótce i ja zamieszczę fotki swoich,balkonowych,na razie,gdzie nie gdzie pączek,ooo oliver welfari ma u mnie pączusia
Świetne powojniki - jakie to odmiany? I piwonie, jedne z moich ulubionych kwiatów...
Fanką kwiatów pelargonii nie jestem, chociaż bardzo podobają mi się ich liście - zwłaszcza w tym twoim zestawieniu. Niby jedna roślina, a taka różnorodność
Moniczko...
no nie da się opisać jednym słowem tego co zafundowałaś moim oczom fotkami listków pelargonek .
W życiu nie widziałam na raz takiej różnorodności . Szczenuchna moja już od dobrych paru chwil nie może powrócić na swoje miejsce docelowe . A jeszcze ze dwa lata temu wszystkie pelargonie świata były mi obce...co to fo robi z ludźmi .
Już wiem kto mi skubnął sprzed nosa Fleur d'amour... .
Mnie pelasie nie rajcują, ale bardzo się cieszę, że masz działeczkę i Kropeczkę
Balkon pokazowy i cudne kwietniki. Monika, wielki ukłon dla Ciebie.
A moje róże bardzo szaleją
Bardzo lubię rośliny o ozdobnych liściach. W ogrodzie są to hosty i żurawki, a w domu...tu mody zmieniają się
Teraz dołączą do nich pelargonie. Z lubością obejrzałam Twoją kolekcję i doszłam do wniosku, że, jak dla mnie, to one już nie muszą kwitnąć
Odmiany pelargonii masz fantastyczne, a te o pstrokatych liściach dają dopiero czadu nawet bez kwiatostanów kwietnik coś cudownego pięknie się prezentuje