A Kropeczka
 Wytarmosz ode mnie
  Wytarmosz ode mnie  
 Peppermint star, Oliver welfarii, Ursula key, Woods suprise, Blazorny, Vancouver cennential, Stella vernante, Australian Pink, Angielki- Monia ja spać w nocy to już nie będę

A Kropeczka
 Wytarmosz ode mnie
  Wytarmosz ode mnie  

chyba te pełne mi się najbardziej podobają, Australian Pink np. Trochę zaraziłam się od Was tymi pelaśkami i wróciłam z weekendowego wyjazdu z kilkoma szczepkami "pożyczonymi"
 chyba te pełne mi się najbardziej podobają, Australian Pink np. Trochę zaraziłam się od Was tymi pelaśkami i wróciłam z weekendowego wyjazdu z kilkoma szczepkami "pożyczonymi"  jak się ukorzenią, to się pochwalę
  jak się ukorzenią, to się pochwalę 

Balkon,cudo
  Balkon,cudo  pelaśki boskie,nie będą wymieniała,które naj bo wszystkie piękne,każda ma "coś" w sobie,chyba Ty się nie wyrobisz w robieniu zaszczepek
  pelaśki boskie,nie będą wymieniała,które naj bo wszystkie piękne,każda ma "coś" w sobie,chyba Ty się nie wyrobisz w robieniu zaszczepek  robię sobie listę
  robię sobie listę  i jest już dłuuuuga.
  i jest już dłuuuuga. 

.
 . . Szczenuchna moja  już od dobrych paru chwil  nie może powrócić na swoje miejsce docelowe
 . Szczenuchna moja  już od dobrych paru chwil  nie może powrócić na swoje miejsce docelowe   
   . A jeszcze ze dwa lata temu wszystkie pelargonie świata były mi obce...co to fo robi z ludźmi
 . A jeszcze ze dwa lata temu wszystkie pelargonie świata były mi obce...co to fo robi z ludźmi   .
 . .
 .
 Mnie pelasie nie rajcują, ale bardzo się cieszę, że masz działeczkę i Kropeczkę
 Mnie pelasie nie rajcują, ale bardzo się cieszę, że masz działeczkę i Kropeczkę  

A Milion bells na ścianie wygląda słodko
 A Milion bells na ścianie wygląda słodko  

kwietnik coś cudownego pięknie się prezentuje
 kwietnik coś cudownego pięknie się prezentuje