Pierwszy to klemek nie klemek. To
Ogródek KLEO CZ. 2
Re: Ogródek KLEO CZ. 2
No nie z tymi klemkami to chyba przesadza! Dopiero załapałam chorobę różaną teraz dojdzie klemkowa;-)
jest klemek?
- aneczka1979
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 cze 2010, o 21:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
rety Kleo jaka Ty jesteś jędza.
Obiecuję -jeszcze jedna taka sesja a pakuję walizkę i zwalę się do Ciebie jak te zielone dziady do mnie się zwaliły! I to nie zapowiedziane!
Ileż można pisać to samo??? Przecudnie masz w ogrodzie swoim. Pragnę i ja z czasem dojść do takiego kunsztu. A moje powojniki, by w części dorównały Twoim. Będę się o to modlić.
W poprzedniej porcji zdjęć... co za powojnik jest pod Asao(?) ...widać u niego z boku fragment brązowego pręta. A delikwent koloru biskupiego. Co ci za on?
Ileż można pisać to samo??? Przecudnie masz w ogrodzie swoim. Pragnę i ja z czasem dojść do takiego kunsztu. A moje powojniki, by w części dorównały Twoim. Będę się o to modlić.
W poprzedniej porcji zdjęć... co za powojnik jest pod Asao(?) ...widać u niego z boku fragment brązowego pręta. A delikwent koloru biskupiego. Co ci za on?
- patusia336
- 1000p

- Od: 31 sty 2011, o 19:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aneczka jakiego nerwa ma,co za akt desperacji 
- aneczka1979

Nie martw się Pati, doskonale pamiętam kto ma ze mną tam warować i naczynia zmywać. Ja nie będę przeszkadzać. Będę po ogrodzie spacerować. Nawet tego domku leśniczego mieć nie muszę. Ławka i niebo z gwiazdami starczy. No i kocyk może jeszcze...
Aniu - spokojnie, tylko bez nerwów, podobno to urodzie szkodzi, a przy takim przystojniaku jak Twój eM o urodę zdecydowanie muszisz dbać!
Sesja niestety jeszcze będzie, bo clemki są dopiero na rozbiegówce, apogeum kwitnienia dopiero przed nimi, to dopiero jest preludium. W celu zabezpieczenia clemków przed Twoją ewentualną inwazją wystawiłam
A clemek o którego pytasz to Sunset.
Pati - ja już normalnie boję się zdjęcia wstawiać..
A clemek o którego pytasz to Sunset.
Pati - ja już normalnie boję się zdjęcia wstawiać..
- aneczka1979

Kleo nie będę świnia, zgarnę co najwyżej 3/4 ...albo 4/5... he he he
Cudowne masz powojniki. Ile one mniej więcej mają lat?
A o Sunset pytałam, bo podobny do jednego, co sobie moja kuzynka ostatnio kupiła.
Ale jednak nie...
Cudowne masz powojniki. Ile one mniej więcej mają lat?
A o Sunset pytałam, bo podobny do jednego, co sobie moja kuzynka ostatnio kupiła.
Powojniki mam w różnym wieku, najstarszy ma z 6 lat, większość 3-4. Podobny do Sunset jest Barbara.
-- 28 maja 2014, o 23:14 --
Nena - to aktycznie jest Kaiser. Czekam jeszcze na to, aż ktoś zgadnie co to za clemek na poprzedniej stronie.
-- 28 maja 2014, o 23:14 --
Nena - to aktycznie jest Kaiser. Czekam jeszcze na to, aż ktoś zgadnie co to za clemek na poprzedniej stronie.
- aneczka1979

Ale o którego dokładnie pytasz Kleo? Bo na poprzedniej stronie jest ich tyleeee...
-
izaziem

- Od: 22 sty 2008, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kleo właśnie zakupiłam 'Kaisera'
Na razie jest trochę inaczej wybarwiony. Czy to się u niego jakoś zmienia z wiekiem?
- aneczka1979

Niestety aż takim ekspertem nie jestem, by zgadnąć jego nazwę.
Ale powiedz, że nagrodą za trafną odpowiedź jest on sam, to przekopię net a się dowiem.
Mam prośbę, pisz proszę nazwy, bo niektóre poznaję, niektóre się domyślam... a chciałabym wiedzieć ich "imiona".
Mam prośbę, pisz proszę nazwy, bo niektóre poznaję, niektóre się domyślam... a chciałabym wiedzieć ich "imiona".
- Ellaa

- Od: 6 lip 2008, o 23:59
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj KLEO
Wpadłam z rewizytą i od razu zachwyciłam się Twoim bajecznym ogrodem. Jest przepiękny, wspaniale utrzymany i taki harmonijny. Oczko, bajka, piękna kaskada, wspaniałe rośliny. Postaram się częściej tu zaglądać
Wpadłam z rewizytą i od razu zachwyciłam się Twoim bajecznym ogrodem. Jest przepiękny, wspaniale utrzymany i taki harmonijny. Oczko, bajka, piękna kaskada, wspaniałe rośliny. Postaram się częściej tu zaglądać
Iza - no właśnie ja też się zdziwiłam jak mi zakwitł, bo w necie widziałam zdjęcia i miał inny odcień. Na razie jest malutki, to jego pierwsze kwiaty. Rośnie w dość cienistym miejscu, dopiero jak pójdzie w górę to będzie miał słoneczko.
Aniu - nie opisuję fotek z czystego lenistwa, bo musiałabym wklejać po jednej fotce, a tak to wklejam hurtem. Ale się poprawię, obiecuję.
Niestety mojego cudeńka nie oddam temu kto zgadnie jego nazwę, jest dla mnie zbyt cenny.
Aniu - nie opisuję fotek z czystego lenistwa, bo musiałabym wklejać po jednej fotce, a tak to wklejam hurtem. Ale się poprawię, obiecuję.