Krzysztof zachwycające, ale błagam podpisuj,bo listę zakupową na ten rok układam
Dla mnie wszystko zaczeło się od tych nabytych wraz z domem
Dziś High Master ma już dwa kwiatki
Millennium Falkon
U mnie gdzieś w irysach jest Solar Fire, lecz nie wiem gdzie lub czy zakwitnie w tym roku. Gdy popatrzyłem na barwę pąku wyżej na zdjęciu, to chyba wierzę, że u mnie taki sam gdzieś jest.
Krzysztof dziękuję nawet nie wiesz jak mi się miło zrobiło Solar mnie zaczarował...te kolory i jeszcze te odstające rogi na końcach bródki...ostatnio tylko ocham i acham nad twoimi zdjęciami Przecudne
Tumultueux
Rain Man
Nie ma za co Zazdroszczę Ci, że masz tyle wolnej przestrzeni.U siebie będę musiał zlikwidować część trawnika pod liliowce od Stamila a pod "ukochane" irysy mam jeszcze parę grządek rezerwowych , ale to mało.Jutro powinna być następna seria bo irysy kwitną na potęgę.Jeszcze nic nie krzyżowałem może wezmę się za to jutro jak nie będzie padać.
Kwitną następne: SUPREME SULTAN KILT LILT EDGE OF HEAVEN I HOPE YOU DANCE VERY VERY GOOD FOGBOUND ARMS WIDE OPEN GOLDKIST FIREBEARD MESMERIZER STAIRWAYS TO HEAVEN NN SŁOŃCE JAŻWINU WINTRY SKY ROSA NOVA VOLTAGE