Ogród Marty cz. V

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogród Marty cz. V

Post »

Aniu,miło,że podoba Ci się ogród to motywuje do dalszej pracy,dziękuję za miłe słowa i pozdrawiam :wit ;:196

Maryniu,ciepło jest aż za duże,po tych ulewach i zimnie ,u mnie rośliny mdleją jeszcze dzisiaj wisiały ,nie mogę sie przestawić,mówisz ,że uprawiam ogród,może i tak być ;:306 dziękuję ,że jesteś ,bo jest mi miło,pozdrawiam i dobrej nocki życzę :wit ;:19

Robercie,dziękuję za odwiedziny i miłe słowa,zapraszam Cię znowu :wit ;:65

Beatko,nie jesteś ostatnia w innych sytuacjach jesteś pierwsza miło,że jesteś ,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie ;:196 :wit

Tereniu,ja bardzo lubię przywrotniki i te ich skromne seledynowe kwiatuszki,gdy pojawiają się całą chmurą,eukomisy bardzo dobrze się przechowują ,nigdy nie odpada ani jedna cebula ,ja wykopuję takie talerze cebul ,bo one są połączone i tak je chowam i takie talerze cebul sadzę,najwyżej podzielę na pół przed sadzeniem ,one lubią być razem ,dobrej nocki życzę ;:19 ;:168
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Martuś pięknie ruszyła wegetacja iglastych,te jasno zielone odrosty połyskujące w słońcu są urocze ;:215 zostawiam pozdrowionko
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

parę zdjęć z ogrodu

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

mój przyjaciel zawsze ze mną w ogrodzie,
Obrazek

Obrazek

odstawia różne popisy ,mokry ,ale nic mu nie przeszkadza
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

ten piekny różanecznik powoli przekwita
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martusiu będę wypatrywać z drogi i poznam Twój ogród, bo na pewno w promieniu wielu kilometrów nie ma drugiego takiego. Pomocnik to niezły elegant z muszka i w smokingu. Do zobaczenia ;:168
Awatar użytkownika
Tajka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2010, o 17:32

Post »

Martusiu pełniki u mnie strajkują w tym roku, a Twoje tak pięknie kwitną.
Cudna sesja zdjęciowa z kotkiem. ;:167 Czy tą obróżkę, to on ma od kleszczów założoną?
Jutro będziesz miała dzień pełen wrażeń, aby Wam tylko pogoda dopisała.
Dobrej nocy Ci życzę. ;:196
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18

Post »

Świetne zestawienie przywrotnika z trzmieliną ;:215 Mój jedyny łubin (od Ciebie) całkiem dobrze się trzyma. Niestety malutka jeżóweczka chyba niestety padnie :( Pewnie zbyt krótki czas między posadzeniem a ulewami. Przerażają mnie prognozy - podobno pod koniec maja możliwa powtórka z rozrywki.. Ale bądźmy dobrej myśli - zamartwianie się i tak nie pomoże ;:3
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Awatar użytkownika
Shiz3R
1000p
1000p
Od: 29 sie 2013, o 14:40

Post »

Różnorodność barw u Ciebie. Wszystkie roślinki śliczne, kotek fajniusi sobie siedzi na drzewku. U mojego rh też pąki przekwitają, ale rodzą się jeszcze drugie... więc troszkę będzie jeszcze kwitł. ;:108
Pozdrawiam, Robert.
Awatar użytkownika
stasia_ogrod
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2011, o 16:48
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Kochana, i ja się melduję w Twoim piwoniowym królestwie, piękne fotki wstawiłaś dorodnych piwonii i świerków. ;:138
Ale rewia z eleganckim przystojniakiem najbardziej mnie zachwyciła, bo wiem jak trudno złapać kota w obiektyw,najczęściej pozostawia tylko ogon. ;:306 ;:215 Ciepło, praca wre, to miłego buszowania w ogrodzie życzę. ;:33
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Marto ogrodowy pomocnik ;:215 i te jego oczy, na tle ciemnego futra wyglądają niesamowicie.
Ogród pięknieje z dnia na dzień, podziwiam i nigdy nie mam dosyć tych widoków ;:138
Pozdrawiam Cię i miłego dnia życzę ;:196
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
Awatar użytkownika
drewutnia
1000p
1000p
Od: 1 gru 2011, o 13:06

Post »

Dobry czas na nowy watek ,kiedy kwitną piwonie-Twoje ulubione(zgadłam?)Dzięki temu są na pierwszej stronie :uszy
Pięknie wyglądają roślinki po deszcz :heja
smolka
1000p
1000p
Od: 19 paź 2012, o 15:24

Post »

Fantastyczne zestawienie roślin i kolorów. Twój ogród wyglada bajecznie ;:167
A pomocnik uroczy :wink:
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witajcie ,muszę Wam powiedzieć ,że miałam piękne spotkanie z Marysią Maską przyjechała do mojego ogrodu ,co prawda tak wyszło,że była krótko,za krótko,ale zdążyłyśmy troszkę pospacerować i porozmawiać ,cieszę sie ,że mnie odwiedziła

Tereniu,wszystkie pełniki u mnie w tym roku pięknie zakwitły ,kotek to mój nierozłączny przyjaciel ogrodowy,to jest obroża przeciw kleszczom i nic go nie morduje,jest czyściutki.i miałam Tereniu dzień pełen wrażeń, ale miłych wrażeń,pogoda była cały dzień piękna,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie :wit ;:196

Milenko,ja też lubię to zestawienie,takie proste ,ale kolorystycznie pasujace,zostaw jeszcze tą jeżówkę one są dość twarde może się opuści,nawet nie mów Milenko o takiej samej pogodzie ,bo mnie przerażają takie długie opady,rośliny w końcu nie wytrzymają,ja już wszystko mam popryskane ,ale i tak gdzieniegdzie chwyciła szara pleśń,pozdrawiam i miłej nocki życzę ;:196 ;:19

Robercie,witaj ,u mnie też będą kwitły te późniejsze odmiany rhododendronów,więc jeszcze zachwycimy nasze oczy,pozdrawiam i zapraszam :wit ;:65

Stasiu,oj buszuję ja w tym ogrodzie,to taka moja oaza,gdzie mogę uciec przed światem,pozdrawiam i buziaczki posyłam :wit ;:196

Aniu,dziękuję za te miłe słowa ,zawsze zapraszam ,a Twój ogród też nie ma sobie równych,ozdrawiam i buziaki posyłam ;:196

Ewciu,tak fajnie sie złożyło,że już zaczęły kwitnąć piwonie i trzeba było otworzyć wątek,buziaczki i zapraszam na spacerki ;:196 :D

Smolko,miło,że jesteś ,witam Cię,cieszę sie,że ogród się podoba,pozdrawiam :wit ;:168
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Co nieco z ogrodu
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

klon jawor
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martusiu dotarłam i ja do Ciebie! bardzo dziękuję za przemiłe przyjęcie, za rośliny nie dziękuję, ale radość mnie rozpiera ;:196
I już wiem co oglądam, bo widziałam Twój wspaniały ogród na żywo i podziwiam ogrom włożonej w niego pracy, bo to że masz tyle pięknych i cennych roślin....to sama na to zapracowałaś. Podziwiam i życzę dużo radości z ogrodu ;:196
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Piwonie budzą zachwyt niewymagający żadnych komentarzy :D
Kotek też mi się podoba :D
Zaczął się upał. Przypaliłam sobie...uszy :shock: Jakbym pierwszy raz wyszła na podwórko z odkrytą głową ;:306 Piwonia Early Scout kwitła raptem dwa dni, potem płatki się osypały.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”